Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Azi am vrut sa ies si eu din casa singura ca se apropie botezul. Dezastru total! Bebe nu se calma deloc la sot :( nu mai este obisnuit cu sotul cu toate ca seara sta cu el cand vine de la munca si ii facem baita impreuna.
Mai incerc maine. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 741
| Buna mamici! Am ajuns cu bine in ro. Din pacate n am folosit sistemul. Intr-adevar e pt bebe mai mare. Dar ne am descurcat si fara. Inca ne acomodam acasa. Momentan stam pana in ianuarie. Nu stiu daca dupa 4ani reusim sa ne integram in tara. Mie dor deja de acolo. Sotul urmeaza sa se intoarca. F greu ne va fi fara el. Cel mare, Denis e incantat ca e acasa dar nu stiu cum se va descurca cu scoala. Bebe e bine. Avem 4500grame cantarit ieri. Urmeaza marti vaccinul de 2luni. Sper sa fie ok. Am emotii pt vaccin. Suntem ok cu alaptarea nu mai am dureri..treptat mi am revenit. Bebe papa destul de bine. Se mai enerveaza la san datorita crampelor de colici. Sunt pe infacol dar as schimba ca tind sa cred ca nu mai are efect! Ziua sta mai mult treaz dar noaptea avem 1 singura trezire. Sper sa ajung la urologie pt ca inca simt intepaturi la vezica. Sa fac o verificare. Nu stiu daca ne intoarcem inca, pana la botez in ianuarie stam in ro. Sper sa intru mai des dupa ce pleaca sotu ca am avut si multe acte de rezolvat. Nebunie cand ajungi in tara. Andreea, daca poti sa ma treci in listuta. Mersi frumos! |
|

| V am tot auzit de bebe care nu au scaun asa des desi sunt alaptati. Tind sa cred ca e ceva in neregula cu laptele meu: bebe app la fiecare pampers schimbat are scaun. Desi pampers plin -gen full are de 3ori/zi. E normal asa des sa aibe scaune? O fi de la infacol? Are gaze destule in fiecare zi. Si scoatem si aerul. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Mirela.t83 wrote:V am tot auzit de bebe care nu au scaun asa des desi sunt alaptati. Tind sa cred ca e ceva in neregula cu laptele meu: bebe app la fiecare pampers schimbat are scaun. Desi pampers plin -gen full are de 3ori/zi. E normal asa des sa aibe scaune? O fi de la infacol? Are gaze destule in fiecare zi. Si scoatem si aerul.
Bine ati revenit , chiar daca este posibil sa fie temporar.
Bebe a crescut bine.
Eu stiam ca daca este alaptat face mai des. Dar fetele care alapteaza sigur stiu mai bine.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Ella30 wrote:Adina de dimineata tot incerc sa ti raspund. Carbunele ajuta la digestie, eu am mereu Carbocit in casa. E bun si in cazul in care apar gazelr Si la farmacie gasesc de cumparat sau unde? |
|

| lore.t. wrote:Adina felicitari pentru bebe!!! Eu va mai citesc cand apuc si mai scriu cand pot :)) al meu pitic e fooooarte nazdravan, imi trebuie ochi si la spate...tocmai ieri mi-a facut-o din nou, au fost niste muncitori la noi si aveau tuica in pahare si nu stiu cum a ajuns la un paharel si a tras o gura buna...saracul i-au dat lacrimile instant, asa m-am speriat...inafara de superenergie si rasete nu s-a manifestat altfel. Eu incep serviciul doar in februarie pana la urma asa ca, cred ca vom da startul la bebe 2, ne dorim foarte mult inca un copil si am zis ca nu mai asteptam dupa nimic. Vrem si noi in casuta noua: Stefan-14.05.2018 Multumesc atata am ras la comm tau Cred ca te-ai super speriat.Bafta pt.bebe 2.Sa vina repede fratiorul sau surioara pt.Stefan |
|

| Mirela.t83 wrote:V am tot auzit de bebe care nu au scaun asa des desi sunt alaptati. Tind sa cred ca e ceva in neregula cu laptele meu: bebe app la fiecare pampers schimbat are scaun. Desi pampers plin -gen full are de 3ori/zi. E normal asa des sa aibe scaune? O fi de la infacol? Are gaze destule in fiecare zi. Si scoatem si aerul. Mirela si al meu are scaun dupa fiecare alaptare.Eu stiu ca este normal daca e alaptat exclusiv,nu este ceva neinregula cu lapticul tau,este ft.bun stai linistita.Nu cred sa aiba legatura cu infacol.Eu inca nu ii dau nimic si tot dese sunt scaunele. Apropo.Cum e infacol?am auzit numai de bine de el si as vrea sa imi iau si eu sa fiu pregatita pe cand si daca apar colicii. Si mai am o intrebare.De la cat timp ti se trezeste doar odata pe noapte?stiu ca fiecare bebe are ritmul lui dar al meu azi noapte abia a dormit 2 reprize de 2 ore legate in rest numa treaz o stat.Si noaptea tot numai san ii dai sau si complectare? |
|

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Mirela.t83 wrote:Buna mamici! Andreea, daca poti sa ma treci in listuta. Mersi frumos!
Te trec, sa imi zici te rog data nasterii.
Mamicile care sunteti deja pe lista si sunteti active, sunteti si in urmatoarea lista, nu trebuie sa va notati iar |
|

| Adina Mariana wrote: Mirela si al meu are scaun dupa fiecare alaptare.Eu stiu ca este normal daca e alaptat exclusiv,nu este ceva neinregula cu lapticul tau,este ft.bun stai linistita.Nu cred sa aiba legatura cu infacol.Eu inca nu ii dau nimic si tot dese sunt scaunele. Apropo.Cum e infacol?am auzit numai de bine de el si as vrea sa imi iau si eu sa fiu pregatita pe cand si daca apar colicii. Si mai am o intrebare.De la cat timp ti se trezeste doar odata pe noapte?stiu ca fiecare bebe are ritmul lui dar al meu azi noapte abia a dormit 2 reprize de 2 ore legate in rest numa treaz o stat.Si noaptea tot numai san ii dai sau si complectare?
Buna Adina. Sper ca sunteti bine. Am citit ca inca te recuperezi. Be strong, ai sa vezi ca trece! Infacol am avut si de acolo, inca mai am in flacon. Am luat de aici din farmacie dar sper sa fie eficace. Desi as incerca si altceva pt scaunele astea dese. E in mintea mea probabil ca ar ajuta un sirop de colici care sa nu mai faca asa des. De trezit cam de 2 sapt desi nu a fost o constanta. Abia de vreo 5 zile e constant. O trezire la 2.30 sau 3 si apoi dimi la 6 -7 dimi. Doar san. Am avut si lp doar cd plecam pe undeva. Si inca tin lp pt ocaziile cd ies. |
|

Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici: http://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-incepatoare---11.aspx?g=posts&m=1074120&goto
|
|
|