Clubul mamicilor incepatoare - 10
Subiectul anterior · Subiectul urmator
GeorgianaB
Scris: Saturday, October 26, 2019 12:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/15/2018
Adina Mariana wrote:
Cred ca doar cine trece prin asta stie cum este.Eu nu imi imaginam ca o sa fie chiar atat de dureros si recuperarea atat de lunga.Am spus ca daca nasc natural,sigur o sa fie totul perfect.Da nu ii perfect nimic,ii al naibi de greu si inca mai dureaza la cat de prinse am vazut ca sunt atele alea acolo.Doamne Fereste...ca inca is socata.De contact sexual am si uitat cum este,nici nu imi pot imagina cat mai este pana atunci.Parca nu o sa treaca veci durerea asa ma simt.
Ma bucur ca sunteti binepupici

Diclofenac poti pune 2 pe zi cat simti nevoia. Eu nu mai stiu cate fire am avut dar au fost atat la interior cat si la exterior. Stand mai mult in Spital m-au ajutat mult pansamentele puse de asistente, dimineata si seara ne faceau toaleta si puneau pansament, a fost super pt vindecare. Eu am avut lohii cam o luna si jumatate, aveam grija sa pun deasupra absorbantului, unde era epiziotomia, o compresa sterila cu rivanol, altfel nu era foarte igienic si chiar m-am resimtit cand am uitat de acest detaliu. Bineinteles ca este greu cand ai atatea de facut dar sigur ajuta. Orice metoda de a naste are avantaje si dezavantajr, asa cum am mai scris ideea este sa nu ai asteptari mari de la nimic, nu ai de unde sa stii cum ar fi fost o cezariana de exemplu. Eu tin minte cum in momentul nasterii fiind obosita si plictisita(in conditiile in care nu am avut travaliu chiar asa lung) ceream cezariana :))) Dar nu regret alegerea facuta, as naste tot asa daca s-ar putea.
Ai dreptate ca este totul greu, de acum inainte vor veni noi si noi provocari, dar tu iti vei reveni fizic, cu putin noroc se vor linisti si hormonii si vei sti cum sa gestionezi greul.
LAURA0202
Scris: Saturday, October 26, 2019 1:14 AM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2016
Adina , eu am folosit sprei Cicatridina, A fost super bun. Acelasi sprei l am folosit si cand am fost operata la mâna .
Îl agiti, ti da distan?a, e foarte rece si se face praf alb.
Poti întreba la farmacie debspreiul asta de care zic eu.
Forta, curaj si rabdare. Încet încet Te vei obi?nui cu noua via?a ras
Cheek Kiss computerlove campfire
maria2013
Scris: Saturday, October 26, 2019 4:07 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Yna86 wrote:
Buna mamici pupici
Fetita mea refuza in continuare mâncarea vrea doar san. I am facut analize si se pare ca are ceva probleme cu coagularea sângelui si lipsa de fier. Astazi a sunat doctorul si mi a zis ca timp de 3 luni va trebui sa i dau fier si vitamina k dupa care repetam analizele.
Sper sa înceapa si ea cat mai curand sa manance Hands
Saptamana viitoare avem programare la vaccinul de 1 an si am ceva emotii sa nu aibe reactii adverse.uff

Ps:De o saptamana a inceput sa mearga si deabusilea yes usor usor ajungem si noi la urmatorul pas-mersul

Încet, încet, lucrurile se vor aseza, sunt convinsa! Abia a?tept sa ne scrii ca ati trecut la urmatorul pas!
maria2013
Scris: Saturday, October 26, 2019 4:09 AM
Nivel

Adina, desi acum totul pare greu, vor veni si etape faine! Recuperarea dureaza! Nu degeaba e perioada de lauzie de sase saptamâni. Da-i corpului timp si totul va fi bine!
alina89
Scris: Saturday, October 26, 2019 4:39 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Adina, e normal sa te simti asa, sunt si hormonii se aduna si oboseala. Dureaza ceva si recuperarea si adaptarea in 3.

Nu stiu daca ti-ar fi fost mai usor dupa cezariana, eu dupa prima operatie eram cat de cat ok dupa o luna si ceva, ramasesem cu o cicatrice enorma, cat degetul de groasa si ma incomoda la toate hainele, se frecau acolo de stratul ala gros de piele. Am suferit mult, am zis ca nu imi mai trebuie alt copil si uite ca acum am doi. Ironia face ca recuperarea a mers super acum, cicatricea e woow, abea o vad si am abea o luna si 3s, fizic ma simt ca si cum nu as avea nicio operatie da pai doua. Doua experiente 100% diferite desi aveam cele mai slabe asteptari acum pt a doua, eram convinsa ca si mai mult o sa ma chinui, iar eu am toleranta ff scazuta la durere.

Cu timpul o sa vezi ca o sa fie mult mai bine, o sa treci prin atatea etape cu bebe ca nr de fire pe care le-ai avut o sa fie cel mai putin important. Stiu ca esti puternica, nu o sa te lasi coplesita de asta, iar alaptarea exclusiva e gre, dar la fel din 2 experiente cu un copil nealaptat si unul alaptat exclusiv, iti garantez ca nici cu lp nu e mai usor, doar daca din cand in cand se mai trezeste altcineva sa il prepare ca tu sa legi cateva ore de somn, altfel chiar nu e mai usor. Fii puternica si plangi de cate ori simti nevoia, vorbeste cu sotul, lasa-l si pe el sa se acomodeze cu bebe, cand nu papa sa mai stea si cu el ca sa ai macat 5-10 min pt tine.
maria2013
Scris: Saturday, October 26, 2019 7:36 AM
Nivel

alina89 wrote:
Adina, e normal sa te simti asa, sunt si hormonii se aduna si oboseala. Dureaza ceva si recuperarea si adaptarea in 3.

Nu stiu daca ti-ar fi fost mai usor dupa cezariana, eu dupa prima operatie eram cat de cat ok dupa o luna si ceva, ramasesem cu o cicatrice enorma, cat degetul de groasa si ma incomoda la toate hainele, se frecau acolo de stratul ala gros de piele. Am suferit mult, am zis ca nu imi mai trebuie alt copil si uite ca acum am doi. Ironia face ca recuperarea a mers super acum, cicatricea e woow, abea o vad si am abea o luna si 3s, fizic ma simt ca si cum nu as avea nicio operatie da pai doua. Doua experiente 100% diferite desi aveam cele mai slabe asteptari acum pt a doua, eram convinsa ca si mai mult o sa ma chinui, iar eu am toleranta ff scazuta la durere.

Cu timpul o sa vezi ca o sa fie mult mai bine, o sa treci prin atatea etape cu bebe ca nr de fire pe care le-ai avut o sa fie cel mai putin important. Stiu ca esti puternica, nu o sa te lasi coplesita de asta, iar alaptarea exclusiva e gre, dar la fel din 2 experiente cu un copil nealaptat si unul alaptat exclusiv, iti garantez ca nici cu lp nu e mai usor, doar daca din cand in cand se mai trezeste altcineva sa il prepare ca tu sa legi cateva ore de somn, altfel chiar nu e mai usor. Fii puternica si plangi de cate ori simti nevoia, vorbeste cu sotul, lasa-l si pe el sa se acomodeze cu bebe, cand nu papa sa mai stea si cu el ca sa ai macat 5-10 min pt tine.

Minunat si pertinent mesaj!
Andreea06
Scris: Saturday, October 26, 2019 8:18 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Yna86 wrote:
Buna mamici pupici
Fetita mea refuza in continuare mâncarea vrea doar san. I am facut analize si se pare ca are ceva probleme cu coagularea sângelui si lipsa de fier. Astazi a sunat doctorul si mi a zis ca timp de 3 luni va trebui sa i dau fier si vitamina k dupa care repetam analizele.
Sper sa înceapa si ea cat mai curand sa manance Hands
Saptamana viitoare avem programare la vaccinul de 1 an si am ceva emotii sa nu aibe reactii adverse.uff

Ps:De o saptamana a inceput sa mearga si deabusilea yes usor usor ajungem si noi la urmatorul pas-mersul

Buna yna, ma bucur sa ma aud de voi! Si noi am avut anemie de la lipsa de fier(desi nu se vedea ca la noi adultii, era energic si tot, dar nu manca bine si nici acum nu prea), stiu ca e ceva de asteptat la toti copiii alaptati. Noi am luat hausmann dar vreau sa ii mai dau o tura acum, mai putin, dar altceva ca deja f greu accepta siropuri sau pic astea :( voua ce v-a prescris? Eu trebuia sa ii dau 8 pic de 3 ori pe zi si era horror..
Andreea06
Scris: Saturday, October 26, 2019 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 2/28/2017
Pregatesc casuta noua, mamicile care vor pe lista va rog sa imi scrieti numele si data nasterii a copilasului hearts
alina89
Scris: Saturday, October 26, 2019 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Andreea06 wrote:
Pregatesc casuta noua, mamicile care vor pe lista va rog sa imi scrieti numele si data nasterii a copilasului hearts

Eu vreau cu tickerele noi Lol
David - 20.09.2017, Nicholas - 04.09.2019
Adina Mariana
Scris: Saturday, October 26, 2019 10:15 AM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Georgiana,Laura,Maria,Alina va multumesc mult pt.incurajari si sfaturi.Foarte frumoase mesajeleLove Nu am altceva ce sa fac numai sa am rabdare si sa fiu tare.Credeam ca e mai usor dar...fac eu fatza cumva.Nu ma mai plang gataCrazy pupici imi doresc sa fie mai bine sa va pot citi si pe voi si sa vin cu intrebari despre bebe nu numai durerile mele.
Adina Mariana
Scris: Saturday, October 26, 2019 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2017
Andreea06 wrote:
Si eu as vrea pe lista daca se poate.
Luca Serban 14.10.2019 si am si tiket.
Bella_Tm
Scris: Saturday, October 26, 2019 12:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/23/2018
Andreea06 wrote:

Si eu si eu hearts
Eric Andrei - 20.03.2019
Yna86
Scris: Saturday, October 26, 2019 1:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/8/2017
Andreea06 wrote:

Buna yna, ma bucur sa ma aud de voi! Si noi am avut anemie de la lipsa de fier(desi nu se vedea ca la noi adultii, era energic si tot, dar nu manca bine si nici acum nu prea), stiu ca e ceva de asteptat la toti copiii alaptati. Noi am luat hausmann dar vreau sa ii mai dau o tura acum, mai putin, dar altceva ca deja f greu accepta siropuri sau pic astea :( voua ce v-a prescris? Eu trebuia sa ii dau 8 pic de 3 ori pe zi si era horror..

Buna Andreea,
Si a mea este destul de energica mai ales acum de cand a inceput deabusilea nu mai sta o secunda locului.
Noua ne a dat un sirop Sytron trebui E sa i dau de 2 ori pe zi cate 2.5ml, este destul de dificil sa il dau ca nu vrea sa deschida guri?a. Va fi mai dificil cu Vitamina K ca este pastila normala plans sa vad atunci cum i o dau..
Ella30
Scris: Saturday, October 26, 2019 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Adina de dimineata tot incerc sa ti raspund. Carbunele ajuta la digestie, eu am mereu Carbocit in casa. E bun si in cazul in care apar gazelrLol
lore.t.
Scris: Saturday, October 26, 2019 2:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Adina felicitari pentru bebe!!! Eu va mai citesc cand apuc si mai scriu cand pot :)) al meu pitic e fooooarte nazdravan, imi trebuie ochi si la spate...tocmai ieri mi-a facut-o din nou, au fost niste muncitori la noi si aveau tuica in pahare si nu stiu cum a ajuns la un paharel si a tras o gura buna...saracul i-au dat lacrimile instant, asa m-am speriat...inafara de superenergie si rasete nu s-a manifestat altfel.
Eu incep serviciul doar in februarie pana la urma asa ca, cred ca vom da startul la bebe 2, ne dorim foarte mult inca un copil si am zis ca nu mai asteptam dupa nimic.
Vrem si noi in casuta noua: Stefan-14.05.2018
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.