Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Marivic, sa-ti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei! Mai ieri spuneai la Anabella ca nu-i maritata fata, si uite ca a venit si momentul potrivit
Kali, la fel, sa va bucurati de ei!!!! Cand ma uit la data si la nume imi vine sa pun niste intrebari, dar stiu si eu, poate nu este topicul potrivit |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| miriam wrote:Marivic, sa-ti traiasca copilasii si sa te bucuri de ei! Mai ieri spuneai la Anabella ca nu-i maritata fata, si uite ca a venit si momentul potrivit Kali, la fel, sa va bucurati de ei!!!! Cand ma uit la data si la nume imi vine sa pun niste intrebari, dar stiu si eu, poate nu este topicul potrivit Multumesc,miriam Da,asa este miriam rasturnare de situatie,ca sa zic asa,....Dar numai Dumnezeu stie cum sa le aranjeze cel mai bine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| heeei, n-am prea dat atentie acestui topic pana acum, sunt si eu mama de 4 copii, ma alatur celor doua care sunt pe aici desi stiu sigur ca ar mai fi si altele, deci: Denisa 01.03.1993 Bogdan 29.10.1995 Adriana 15.11.1997 Tiberiu 19.04.2001 sunt o mama mandra si multumita( pana acum ,sa vedem ce ne mai aduce viata) |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Am actualizat listuta ! |
|
| Anabella,hai mamii si tu,aici,....acum! Esti fericita posesoare a 4 comori nepretuite,..... Va iubeste ,bunii! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Felicitari mamicilor de 4 copii sa va dea Dumnezeu sa fiti sanatoase si sa va bucurati de cele patru comori, sa fiti iubite si pretuite Eu vin dintr-o familie cu 4 copii, a fost frumos intradevar sa fie casa plina dar ma gandesc acum cat de greu i-a fost mamei.... |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| De abia astept sa ma inscriu si eu pe aici!! |
|
| Observ cu admiratie ca am dat startul in acest club...si vad cum creste,....haideti intrati in club...caci stiu ca mai sunteti mandre posesoare de 4 pui.... Sa va traiasca,sa va bucurati de ei...caci sunt cea mai de nepretuit comoara ce ne-a putut da Dumnezeu! |
|
|