Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Tuesday, March 4, 2014 5:58 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
N-am chiulit, dar am avut o zi extrem de proasta din toate punctele de vedere si n-am chef de nimic. Numai vesti proaste!

Taty, multumesciloveyou

Deci, am mancat 75 g de cereale cu lapte scremato, un pic de salata verde cu 50 g mozzarella , 100 g rosii si un pic de mais . La cina fac niste sepii cu rosii si masline.Oricum n-am chef de mancare.
TatyKS
Scris: Wednesday, March 5, 2014 8:20 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cand vad ce papati Crazy ... eu am incercat, sa nu zic din prima nuu, dar nu pot ...scoici, caracatita, etc ... Dar imi place cum suna Lol .

Aseara am papat o salata verde cu rucola, castraveti si seminte dovleac, floarea soarelui crude(cateva )cu un gratar de porc + un ceai si 2 patartele de cioco (n-am putut fara , lesinam ).

Daca asa avea 50 kg, as fi piei peste tot si fata mi s-ar lasasic Haha ... eu la 58-59 as fi DIVA ras n-am mai avut de 5-6 ani .

Facem poze , dar punem la jurnale da? Hilar

bereea
Scris: Wednesday, March 5, 2014 9:10 AM
Nivel

TatyKS wrote:

Daca asa avea 50 kg, as fi piei peste tot si fata mi s-ar lasasic Haha ... eu la 58-59 as fi DIVA ras n-am mai avut de 5-6 ani .

Si eu la fel.Cand aveam 58 de kg imi ziceau ca sunt aproape anorexicaras
kali
Scris: Wednesday, March 5, 2014 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Voi aveti alta conformatie. Bine, conteaza si inaltimea... osatura... mostenirea genetica...
Voi vorbiti de 58-59 kg. Eu am avut cel mai mult la viata mea 60-62, insarcinata fiind. La 54-55 nu arat bine; nu sunt grasa, hainele acopera imperfectiunile, insa dezbracata sunt o-ri-bi-la! Disproportionata total!

Ca si conformatie, am picioarele subtiri, sanii mici - si trebuie sa recunoastem ca un bust generos face talia sa para mai mica - prin urmare, la mine, abdomenul si talia trebuie sa fie perfecte pentru ca sa arat bine proportionata. Mie nu mi se iau hainele pe... nimic. Nu sunt gen clepsidra, cu solduri, fund bombat, etc...

Ma avantajeaza hainele mulate - altfel stau ca pe gard - de aceea spun ca se vede diferenta si la 2 kg.! Mai port si imbracaminte comoda, insa doar cand sunt cu copiii prin parc si nu ma intereseaza decat sa fug de colo-colo, nu ca as fi cu sacul pe mine. In rest... tocuri, fuste/rochii scurte, pantaloni/topuri mulate...

In schimb am alte avantaje: 0 celulita... piele tare si tonifiata - genetic -... nu atarn pe niciunde ( si daca ma uit la mama nici nu voi atarna vreodata )... ma incadrez bine in masurile standard. Mi-as fi dorit si eu sa pun kg. in plus pe sani ori sa ma ingras uniform peste tot si atunci zau ca nu as avea nicio problema! Prietena mea e genul pe care mi-l doresc eu - pune carnita uniform si zau ca o prefer putin mai implinita!!

In alta ordine de idei, incepe o noua zi de lupte! Multa vointa, fetele!!

img
bereea
Scris: Wednesday, March 5, 2014 10:10 AM
Nivel

Mie imi incap sanii mai bine in sutien dupa cele 4 kg pierdute si sunt asa de multumitaLol Si, credeti-ma , ca se cunosc bine cele 4 kg pierdute. Ieri mi-au intrat niste pantaloni la care nici nu visam sa intre.

Apropo, voi ce marime purtati la blugi.Eu merg pe 28 , dar vreau un 27.
kali
Scris: Wednesday, March 5, 2014 10:25 AM
Nivel

Depinde de model, croi, firma... 26-27 daca nu ma insel, ca nu am mai purtat blugi de ceva vreme - de cumparat nici atat.

Daaaaaa, se cunosc 4 kg. in minus bine de tot!!Clap
shirel
Scris: Wednesday, March 5, 2014 10:26 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ce activitate pe aici fetelor!!imi place doar asa impreuna vom ajunge la rezultatele dorite!
Eu nu am calcat stramb doar luni seara oboseala s-a simtit si la mine si parca imi era foame toata ziua dar am mancat din doua in doua ore dar asta pana la 12 noaptea cand am adormit.In schimb ieri dimineatza mi-am luat revansa fiind ziua mea de sport si am muncit greu de tot .Incep sa vad si rezultatele ce sa va spun cand faci sport se cunoaste cu dieta sau fara dieta corpul se proportioneaza parca nu stiu parca intri la apa .sic ras Vreau sa am timp sa va pun niste retete usoare de gatit cu mancare si dulciuri sanatoase si gustoase ptr dieta asta in cazul cand ne plictisim de tot ce suntem obisnuite dar mai ales atunci cand ne chinuie pofta asta de dulce.Nu ma pot abtine si va scriu o reteta rapida ptr bilutze de ciocolata sic alcool asa cum le fac eu copiilor pacalindu-i alcool !Uite vreau sa va pacalesc si pe voi sa mancati astea in loc de ciocolata sau ceva dulce.

Bilutze de cioco

(ies c-am 20 de bile)

8 curmale
1/2 pahar sirop maple sirop
200 grame biscuiti Pettit beure integrali simpli
50 gr.fulgi de ovaz(white oats)
1 lingura de cacao dar nu din asta fina ci mai mare putin (cacao nibs)
cocus sau susan

Macinam impreuna curmale cu siropul adaugam biscuiti nu trebuie sfaramati prea tare da sic ,fulgi de ovaz si ciocolata.Macinam nu prea mult timp sa nu se faca crema de tot dar totusi sa se lipeasca totul impreuna .Punem totul la frigider ptr cateva minute ,formam bilutze si le invartim prin cocus sau susan.sunt asa de bune si le putem pastra intr-un borcanel in frigider si cand avem nevoie de ce dulce tzuup luam o bila in gura asta daca nu sunt deja terminate de sotii si copii nostri(in cazul meu Haha sic ).

Fetelor succes.
Cris-DL
Scris: Wednesday, March 5, 2014 12:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Shirel, fugi de aici cu retetele tale!!! Lol Nu ma intelege gresit, sunt sanatoase si gustoase, dar unii sunt la numai fructe/legume, chiar daca mai calca stramb si mai inghit si-un dulce vazut/lasat la indemana - nu se pune!!sic Insa, daca as mai si pregati bilele tale, nu m-as opri doar la una...

Nici eu nu prea port blugi, insa am prin dulap cateva perechi (demodate?!scratch), marimile 27-28, daca retin bine si daca-mi mai vin. Marimea 26 purtam cand m-am casatorit si eram "umbra". Insa pantalonii ii am 36-38, depinde de croi/model.

Asaaa... dimineata asta, mai ametita am fost, dupa ce ca eram lesinata de foame, s-a gandit si fii-miu ca mi-ar prinde bine niste pauze de somn. Febra - dr. - rosu in gat.banghead Asta e, asa crestem mari!

Ieri - 2 banane (o sa ma transform in monkey cat de curandimg) + 2 madarine + o salata si... mi-a scapat furculita in niste melci cu branza (dulci) - am luat de cateva ori.Blushing
Azi - 2 cafele + o banana, deja... trebuia s-o pap pe la 12-13, insa la cate drumuri am facut, simteam ca lesin.

shirel
Scris: Wednesday, March 5, 2014 12:43 PM
Nivel

Crissss,Big Laugh Big Laugh exact ptr asta am pus-o fiindca si asa fugim la ceva dulce din cand in cand si in loc de un tort cu unt ,margarina si crema mai bine un desert din asta care are aceeasi reactie ptr creierul nostru si poate fi mancat si in cantitati mai mari dar macar este si sanatos si nu ne face sa ne gandim c-am pacatuit cu o felie de tort cand ne vine pofta de dulce.
Trebuie sa lucram si sa avem ambitie ca daca nu ce facem sic revenim aici in fiecare an ?Lol
Cris-DL
Scris: Wednesday, March 5, 2014 12:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
shirel wrote:
exact ptr asta am pus-o fiindca si asa fugim la ceva dulce din cand in cand .....
Trebuie sa lucram si sa avem ambitie ca daca nu ce facem sic revenim aici in fiecare an ?Lol

Pe bune daca fug dupa dulce; el ma gaseste (sunt blestemataHands) si el este de vina, pentru ca sta in calea meaLol

Normal ca aici suntem in fiecare an, luna, saptamana, zi...Hilar obsedatele!!
shirel
Scris: Wednesday, March 5, 2014 5:02 PM
Nivel

Ce am mancat astazi:-dimineatza 2 felii de paine fara drojdie cu o lingurita de avocado si 1 linguritza de branza crema plus 8 masline.+cafea cu putin lapte
Ora 10 cafea plus mar
pranzul :supica portocalie 2 polonice parca sic si 2 piftele la cuptor cu salata de varza
acuma :inca o cafea dar neagra cu un baton de-al meu cu susan .Acuma sa vad ce meniu imi voi face seara cred ca o omleta cu salata de rosii si capsuni dar mai vad eu.Astazi am ziua de repaus asa ca fara sport cu toate ca am mers mult pe jos.Mi-a venit CM si am o stare de lene sper sa-mi treaca pana maine cand trebuie sa-mi fac exercitiile.
kali
Scris: Wednesday, March 5, 2014 5:12 PM
Nivel

Suna foaaarte bine reteta ta, Shirel, insa eu, daca am curmale, imi satisfac pofta de dulce. Important e sa nu fie multe, ca le mananc pe toate.
Sigur ca revenim aici in fiecare an!!!Lol Doar Craciunul si Pastele se repeta!!

Cris, ce ti-e si cu dulcele asta care se asaza in calea ta!!!Lol Ntz, ntz, ntz...

Asa... azi am mancat 2 oua fierte tari cu niste telemea...
... si o cafea cu zahar. Nu am avut timp de mai mult, azi m-am vopsit si coafat.flowers

Urmeaza pulpa dezosata la gratar cu broccoli. Si gata!

Fetele, ma gandesc sa ne mutam in casa noua. Deschid topic nou? Sa fie cu mai mult spor?!
shirel
Scris: Wednesday, March 5, 2014 5:29 PM
Nivel

Daaaa cred ca ar trebui sa ne mutam putin Big Laugh poate cu ocazia asta mai si slabim ceva mai mult .sic
kali
Scris: Wednesday, March 5, 2014 5:48 PM
Nivel

salut salut salut Gata!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.