Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Monday, February 17, 2014 9:53 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Multumesc, Taty.Vointa trebuie sa am ca nu se mai poate!
bereea
Scris: Thursday, February 20, 2014 10:30 AM
Nivel

Fetele, cum merge cu dieta? Eu ma culc flamanda, ma trezesc flamanda! Daca la sfarsitul saptamanii nu vad rezultate care sa ma motiveze sa merg inainte nu stiu cata vointa imi mai ramane.
aurishta
Scris: Thursday, February 20, 2014 11:08 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Mi se pare cam mic termenul pe care ti l-ai dat....pana la sfarsitul saptamanii nu prea are ce sa se intample notabil!
bereea
Scris: Thursday, February 20, 2014 11:14 AM
Nivel

Nu vreau nimic notabil doar sa vad ca acul cantarului se misca in directia opusa
kali
Scris: Thursday, February 20, 2014 3:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
[quote=bereea]Fetele, cum merge cu dieta? [quote]

Nu merge. Sunt foarte nemultumita de mine dar si mai dezamgita ca nu-mi mai gasesc energia sa merg la sala.

Vedem... de azi sper sa pun piciorul in prag!
TatyKS
Scris: Thursday, February 20, 2014 4:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
kali wrote:
[quote=bereea]Fetele, cum merge cu dieta? [quote]

Nu merge. Sunt foarte nemultumita de mine dar si mai dezamgita ca nu-mi mai gasesc energia sa merg la sala.

Vedem... de azi sper sa pun piciorul in prag!

Asa mitzo, fii barbata Lol !

Eu m-am lasat de facut foamea , nu-i de mine , doar incerc sa ma abtin de la dulciuriras si de la papat seara . Beau multe ceaiuri , printre care antiadipos si verde si fac ceva miscare.

Succes dragelor .
marivic
Scris: Thursday, February 20, 2014 7:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Nici la mine nu merge....uff uff Nu mananc seara,nu mai mananc paine decat 1-2 felii pe zi daca e nevoie,daca nu,nu,dimineata,beau 1-2 pahare de apa pe stomacul gol,apoi mananc 2 fructe si o cafea si......NIMIC banghead banghead banghead Nu vrea si gata......greutatea in plus,sa plecetoanerele
Apa,...mi-am legat sticla de gat si tot nimic.....
Cris-DL
Scris: Friday, February 21, 2014 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Am mancat haotic ultima perioada, mereu pe fuga, ciugulit ziua si mancat seara tarziu + dulce... cu toate astea cred c-am mai pierdut ceva gr.NuStiu Maine ma cantaresc!
Acum imi dau seama, saptamana asta nu am avut nicio masa, la masa impreuna cu ai meiCray
kali
Scris: Friday, February 21, 2014 10:08 AM
Nivel

TatyKS wrote:
Asa mitzo, fii barbata Lol !

M-am adunat, gata! Mi-am tras doua peste cap si o iau altfel... nu se mai poate!
shirel
Scris: Friday, February 21, 2014 10:10 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu ma tin tare pe baricade nu tocmai sa slabesc cum sa nu calc stramb mancand prostii ex .niste amarati de pufuleti ramasi in farfurie dupa Shiraz alcool ras .Incerc sa gatesc si sa mananc sanatos oriunde merg nunta,restaurant ,prieteni.Cuvantul "dieta "l-am scos cu totul din vocabularul meu fiindca parca ma stresa putin ,cantarul odata pe luna si atunci cu capul in sus fara sa ma tem de el sau de niste numere .Incerc sa continuu sa fiu calculata ,sa citesc tot ce scrie pe etichetele produselor sa vizitez piatza de legume de doua ori pe saptamana si sa fac exercitii dupa Trancy Anderson dupa care innebunesc .
Fetelor nu va lasati vine vara si trebuie sa fim in forma .Haideti eu dau startul fiecare povesteste tot ce a mancat la sfarsitul fiecarei zile(da si bucatica de tort pe care a adus-o vecinica sic ras ) ,poate asa notand ne trezim la realitate si vedem unde gresim si doar asa poate vom reusi cu toate impreuna sa ne mentunem slabe si sanatoase fiindca asta este principalul.
bereea
Scris: Friday, February 21, 2014 10:16 AM
Nivel

Ieri am mancat cereale integrale cu fructe uscate si seminte dimineata, salata verde cu fructe de mare la amiaza, piept de rata cu portocale, zuppa de asparaggi si calamari cu ardei la cina.La cina am exagerat putin, dar nu m-am putut abtine tinand cont ca am iesit la restaurant cu fiica-mea.
kali
Scris: Friday, February 21, 2014 10:26 AM
Nivel

Eu nu am o problema cu ce mananc, neaparat, ci cu dulciurile, cu portia prea mare sau cu halitul cand nu mi-e foame - dar mi-e pofta.

Chipsuri, pufuleti, cartofi prajiti, etc... mananc, poate, de 2 ori/ an. Produse de patiserie - la fel. Cioco si tot ce deriva din ea ma omoara cu zile!! Torturile, praji insiropate... yam-yam! In fine... sper sa-mi revin ca daca ma controlez o perioada, vine si timpul in care scap de pofta.

Ieri - ca tot am inceput - : cafea cu zaaaaaaahar, somon la gratar cu broccoli, 3 caramelerambo, 1 carnacior ( tot la gratar... nu m-am putut abtine ) cu mustar, seminterambo, 2 ceaiuri - cu zaharmaseluta - si atat. Am inceput bine ziua si am sfarsit-o prost.

Azi: cafea, deocamdata.
Planuiesc o ciorba de legume la pranz, o felie de tort de cioco la vreo 2-3 ore distanta - ca tot ma bantuie pofta de vreo 2 sapt. si vreau sa-mi iau de-o grija, ca stiu ca nu ma linistesc altfel... iar pe seara un piept de pui la gratar cu salata de varza. Vedem ce iese, ok?
TatyKS
Scris: Friday, February 21, 2014 11:29 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Si eu tot cu dulciurile am o problema Hilar si rontaitul aiurea, daca am ce sic

Ieri am papat :
- dimineata : Cafea + ceai verde + caise uscate +1 felie de paine cu cotlet feliat
- la pranz : 1 ciorbita de vacuta ( ce a ramas de la copii sic )
- seara : o friptura de vita cu legume + 1 inghetata/1 iaurt fructe si biscuiti cioco ... vinovatul e sotul care vine si incepe " ce papam si noi bun ras ?"
- la culcare 1 ceai antiadipos alcool

Azi :

- 1 cafea + 1 ceai verde + 4 smochine + 1 felie paine integrala cu unt ( asa am avut pofta )+ 4 cubultete cioco

La pranz voi papa 1 ciorba si seara tot o fripturica ,dar sa vad ce garnituta fac .

Seara cand ne adunam toti, e jale ... care mai de care vrea ceva bun ras .
bereea
Scris: Friday, February 21, 2014 11:37 AM
Nivel

Eu am o problema mare cu dulciurile , adica prajiturile cu crema . N-am pus nimic dulce in gura de 5 zile, dar azi imi voi permite ceva pentru ca altfel devin nervoasa.

Azi dimineata cereale integrale , la amiaza un mar , la cina o bucata de carne fiarta in lapte cu verdura.
ceaiul il beau cu lamaie si fara zahar.
Cris-DL
Scris: Friday, February 21, 2014 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Eu ce sa mai zic... meniul de baza sunt dulciurileuff
Ciorba nu servesc, nu-mi place - numai ciorba de burta, de 4-5 ori/an.alcool Mancaruri gatite - foarte putine feluri si foarte rar. alcool

Spre exemplu, ieri:
Dimineata - 2 cafele; una simpla, alta cu lapte.
In cursul zilei - 3 placinte sarbesti, Milka Dessert, niste saratele si cateva saraturi de Tuc.
De obicei, mancam pe la 16-17, insa ieri am ajuns tarziu acasa si nu m-am putut abtine; asadar la ora 20.30-21, am bagat piept de pui cu piure si salata de rosii + 3 biscuiti Oreo cu lapte, ca aia mici i-au lasat pe masamaseluta A se intelege - eu sunt cosul de gunoi - mananc toate resturile, daca-s la vedere.

Prost... rusine mie!!

aa, azi, doar cafelele, pana acum...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.