Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Thursday, February 13, 2014 3:10 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nu-i corect! Mananc salata la greu de-mi zice sotul ca inca un pic si ma transform in muuuu!, stau zuper atenta la dulciuri, nu mananc dupa ora 18.00 si cantarul imi arata cu cel putin 1 kg in plus. Asa ca de nervi m-am dus azi si mi-am luat un bigne di s. Giuseppe , plin de crema si super parfumat, iar acum macar stau bine cu moralul!
marivic
Scris: Thursday, February 13, 2014 7:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Berre,ce-i ala?alcool alcool
Cris-DL
Scris: Thursday, February 13, 2014 8:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Bereea, te rog, spune-i Mariei pe privat ca ne faci pofta Lol
Mie mi-a fost frica sa dau un searchdirol - mai bine nu stiu!!
kali
Scris: Thursday, February 13, 2014 9:31 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si eu ma gandeam ca Bereea e bun de ghid gastronomic italian. Cre' ca-mi fac lista si ma duc cu biletelul la Roma... cand m-'oi duce.

Taty, mergeti la stand up? Hilar Hilar Nu mai mai fost de 100 ani si asa imi place!!
TatyKS
Scris: Friday, February 14, 2014 8:23 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Mari, pupici .

Kali , daaayes am fost iar la stand-up si am ras de-am ragusit ras . Data trecuta a venit Dan Badea si acum inca doi, tare simpatici de la Serviciul roman de comedie ...buni rrrauLol . Urmareste-i, poate vin si la voi . Noi il asteptam pe Bobonete , care e the best la stand-up Bravoo

Cris, las-o pe Bere sa povesteasca ce si cum, pentru ca azi e vineri si ai "lasat la inghitit in sec " Haha .

Aseara am papat o praji cu cioco , inghetata si visine ... divina.pupici
bereea
Scris: Friday, February 14, 2014 9:22 AM
Nivel

Pe cuvant daca o fac anumealcool Bigne e un fel de ecler plin de crema pasticciera care se face doar acum in perioada carnavalului si poate fi facut la cuptor ori fript un ulei.Deci...a fost exact de ceea ce aveam eu ieri nevoie.
monica irimia
Scris: Friday, February 14, 2014 9:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
bereea wrote:
Bigne e un fel de ecler plin de crema pasticciera...

Suna divin. Dimineata as manca si eu ca sa fiu plina de energie toata ziua.angel Pe seara exista riscul sa se depuna in zonele in care nu as vrea, nu in acelea in care as vrea.
marivic
Scris: Friday, February 14, 2014 2:48 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Suna bestial,......ihmmmmm,Berre,.....cand am sa vin la tine,am sa-ti zic sa-mi cumperi toate bunatatile ca la intoarcere sa ocup doua locuri in avion hohot hohot Ma innebunesti tu pe mine,....Cheek Kiss computerlove computerlove
dana_h
Scris: Friday, February 14, 2014 3:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/14/2014
bereea wrote:
Nu-i corect! Mananc salata la greu de-mi zice sotul ca inca un pic si ma transform in muuuu!, stau zuper atenta la dulciuri, nu mananc dupa ora 18.00 si cantarul imi arata cu cel putin 1 kg in plus. Asa ca de nervi m-am dus azi si mi-am luat un bigne di s. Giuseppe , plin de crema si super parfumat, iar acum macar stau bine cu moralul!

in sudul italiei le zice zeppole di s.giuseppe,sunt super bune,eu mancam cel putin 3 coeur
shirel
Scris: Saturday, February 15, 2014 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Fetelor ce-mi place aici si cat ati vorbi de dulce nici nu ma intereseaza !sic ras Eu nici nu ma mai gandesc asa de taare sa slabesc cum sa ma mentin si sa fiu sanatoasa .Sunt la un regim de viatza permanent asa ca am retelele mele si am inceput sa-mi impun total ce mananc si ce cumpar si chiar va spun ca nu exagerez dar am inlocuit toate mancarurile care m-a atrageau cu altceva ,mi-am schimbat si felul de a gandi cu toate ca gatesc mai zilnic si merg la petreceri neintrerupt si unde se mananca nu gluma.La mine este acuma munca cu familia pe care incerc incetul cu incetul sa o aud pe un drum ce inseamna mancarea sanatoasa multe salate ,fructe fara prostioare ptr copii ,cipsuri si tot felul de prostii. Si aici nu prea este usor fiind influentza din afara .Vin copii in vizita care vor sa manance gunoaie sic si sunt serviti cu altceva sic alcool incerc sa-i obisnuiesc sa le schimb cu ce erau obisnuiti :primesc cartofi la cuptor in loc de cartofi prajiti ,orez ,paste fainoase integrale si piftelutze tot la cuptor .Prajitura de cioclata a ramas si ea numai ca nu mai este facuta din faina alba ci faina intermediara si cu zahar brun .Delicatete care sunt la fel de gustoase dar trecerea este putin c-am grea .Sper sa reusesc.sic Voua fetelor succes in continuare de slabit este foate usor dar totul este sa slabim sanatos si sa mancam sanatos .computerlove computerlove
bereea
Scris: Saturday, February 15, 2014 6:53 PM
Nivel

dana_h wrote:

in sudul italiei le zice zeppole di s.giuseppe,sunt super bune,eu mancam cel putin 3 coeur

si la noi tot zeppole le zice doat ca eu eram convinsa ca bigne e in limba romana. Se mai intampla.
bereea
Scris: Saturday, February 15, 2014 6:53 PM
Nivel

dana_h wrote:

si la noi tot zeppole le zice doat ca eu eram convinsa ca bigne e in limba romana. Se mai intampla.
TatyKS
Scris: Monday, February 17, 2014 8:19 AM
Nivel

Shirel, si eu ma straduiesc sa le ofer papa cat mai buna ... dar la capitolul dulciuri, trebuie sa renuntam noi astia marii ras ca sa ii putem controla pe ei . Prajeli papam rar , decat snitele, chiftelute ... nu stiam ca se poat face la cuptor ! Trebuie sa ma documentez pupici .

Succes fetelor !
bereea
Scris: Monday, February 17, 2014 9:11 AM
Nivel

Eu vin sa ma "laud" cu o cifra foarte rotunda, rotunda ca si mine.De azi am inceput foarte hotarata sa vad cat ma tine ambitia.
TatyKS
Scris: Monday, February 17, 2014 9:34 AM
Nivel

bereea wrote:
Eu vin sa ma "laud" cu o cifra foarte rotunda, rotunda ca si mine.De azi am inceput foarte hotarata sa vad cat ma tine ambitia.

Rabdare si vointa Bere bounce .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.