Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Da,tare faza Monica Eu.ma ingras cred ca din orice.... Am 61 acum.... Nu-mi pot explica....dar stiu sigur ca nu mai fac miscare deloc,decat mersul pana la serviciu si inapoi acasa,doar....pe jos Nu mananc cu paine decat rar,dar am inteles ca lipsa de somn duce la ingrasare(asta am auzit-o la emisiunea aceea a Corneliei Marin)si eu cum am probleme cu somnul de noapte,este clar.... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote: Pana la urma, rasul ingrasa sau nu?
Nuuuu, nu ingrasa, face muschi Sa-ti fie de bine!! Compensezi tu
Cand ma gandesc ca 2 ma asteapta si pe mine in we. - unul sambata, altul duminica + alte prajiturici ; ehh, las` ca de luni trec la ou
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Sunteti de coma!M-ati binedispus! Sexul slabeste,asa ca...putem compensa dupa ce mancam dulciuri |
|

| Sis,cred ca pe mine sexul ma ingrasa.... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Asta nu cred never ever!Atunci schimba pozitia!Stai ...deasupra |
|

| mirela74chris wrote:Asta nu cred never ever!Atunci schimba pozitia!Stai ...deasupra Suntem doua zapacite.... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cred si eu ca te ingrasa , la cat iti este plecat sotul .
Am auzit si eu ca slabeste ... ar trebui ca dupa fiecare masa, sa ne punem pe treaba .
Rasul pe de alta parte , ingrasa , cu toate ca la cat lucreaza abdomenul ar trebui sa avem si patratele .
Eu ma mentin la kg care nu imi plac , dar ma mobilizez eu candva . Ca si voi, tot iesim in oras, la prieteni si nu rezist. Mai un vin, mai o prajitura ... nu merg deloc la dieta |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu nu mai zic nimic |
|

| bereea wrote:Eu nu mai zic nimic
Eu zic: mi-e foaaaameeeeeee... rau!!
|
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cris-DL wrote:Eu zic: mi-e foaaaameeeeeee... rau!!
Si mie! |
|

| kali wrote:Si mie! Tu?! Pai n-ai resurse de ieri?
|
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu, ca mi s-a largit matzu' si s-a obisnuit sa primeasca! Bag rapid un ceai. Azi sunt all-black. Cica subtiaza. |
|

| kali wrote:Nu, ca mi s-a largit matzu' si s-a obisnuit sa primeasca! Bag rapid un ceai. Azi sunt all-black. Cica subtiaza.
All-black si eu, tot din aceeasi motiv!!
|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Hai ca sunteti simpatice !
All in black si eu diseara , sa ma subtiez si eu ... si ma duc si la ras ... deci , ma ingras |
|

| TATY M-AI AMUZAT TERIBIL Daaa si rad si arat precum un balon sau de parca as avea vreo 5 luni |
|
|