Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cris-DL wrote:Pai si ce, ceaiul e mancare? Cum il mesteci?
Nuuu, dar iti da senzatie de satietate si nu mai ai tendinta sa rontai. Eu, de ex., beau ceai de iasomie - care-mi place foarte mult - deci e o placere si ceaiul asta...
Criiiis, dar nu ai luat-o prea brusc? Eu ma deprim daca trec dintr-o extrema in alta, asa ca am dat-o pe salate, gratare si ciorbe pana la noi ordine. Si... incerc - doar incerc - sa nu mananc seara. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote: Criiiis, dar nu ai luat-o prea brusc? Eu ma deprim daca trec dintr-o extrema in alta, asa ca am dat-o pe salate, gratare si ciorbe pana la noi ordine. Si... incerc - doar incerc - sa nu mananc seara.
Pai cu incetul n-a mers De o saptamana tot incerc, dar -tot asa- doar incerc si ma deprim. Stomacul meu e largit si tot cere, trebuie redus Ii arat eu lui!!
|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ma refeam sa inlocuim rontaiala cu ceaiul , nu sarim peste mese. Si eu zic ca e prea putin ce ai mancat ... te vad eu mai pe seara |
|

| taty wrote:Si eu zic ca e prea putin ce ai mancat ... te vad eu mai pe seara Tu cu cine tii ?! ...nu ai idee ce incapatanata sunt!!
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...cris-dl...mersi...da sunt micuta de inaltime....doar 1,50... ...marivic...important e sa nu mamanci seara...parerea mea...la mine tentatia e mare deorece sotul meu ajunge dupa 20.30 acasa si trebuie sa pun masa...incerc sa mananc inainte de a ajunge el...si mai incerc sa-i fac doar mancaruri care lui ii plac si mie nu...si daca mi se face pofta servesc doar un iaurt...trebuie si miscare...eu nu fac prea multa...doar cand duc/acum fetita de la scoala... ...am stat si m-am gandit daca nu cumva faptul ca am sterilet a influentat slabirea...cel mai mult am slabit dupa ce l-am pus... ...sper sa nu va supere postarea mea... ...mult succes la slabit... |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| De ce folosesti punctele alea asa mereu ? Spor la slabit. |
|

| ...sincer ...cred ca asa m-am obisnuit...un motiv poate fi ca mi-e mai usor sa scriu inceputul de propozitie cu litera mica decat cu litera mare(doar la calculator)... |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cris-DL wrote:Tu cu cine tii ?! ...nu ai idee ce incapatanata sunt!!
Eu tin cu fizicul tau, nu cu stomacul . |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu am reinceput regimul de la nutritionista. Dupa vreun an de cand l-am lasat de tot,am mancat de toate,oricand si oricat, nu am mai facut sport.. era si normal sa pun la loc o parte din kilograme. Asa ca,am spus stop mancatului aiurea. Am trecut pe carne,legume,lactate si incerc sa beau apa (e capitolul la care stau cel mai prost). |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ioana, foarte bine arati! Si apropo, sa-ti traiasca blondinele!
Fetele, succes! Tin pumnii! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu in club ca de obicei !:) |
|

| ....multumesc Anelise.... |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| oanamaria wrote:Si eu in club ca de obicei !:) Tu?????? La cat de bine arati????? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Si eu intru in club...din nou...si fara chef... |
|

| bereea wrote:Si eu intru in club...din nou...si fara chef... Nicio problema, ca eu sunt mereu aici!! Bun venit!
Eu am slabit 200 gr. , sau am baut apa mai putina
|
|
|