Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Wednesday, January 8, 2014 2:16 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mioara, cred ca uiti ca nu mai ai 20 de ani sii organismul nu mai arde la fel. Nici eu nu slabesc usor , sport deocamdata nu pot face ( dar dupa interventul chirurgic pe care trebuie sa-l fac am de gand sa incep in forta), singura solutie e sa stau foarte atenta la mancare.
monica irimia
Scris: Wednesday, January 8, 2014 2:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
marivic wrote:
dar apa nu beau ci mai degraba uit

Aici e buba! Iti spun din experienta. angel Daca uit in timpul zilei sa beau apa mai multa, seara consum cel putin 1 litru, in 2 etape. Si asa iti mentii greutatea, consumand apa. La mine asta functioneaza.
marivic
Scris: Wednesday, January 8, 2014 3:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
bereea wrote:
Mioara, cred ca uiti ca nu mai ai 20 de ani sii organismul nu mai arde la fel. Nici eu nu slabesc usor , sport deocamdata nu pot face ( dar dupa interventul chirurgic pe care trebuie sa-l fac am de gand sa incep in forta), singura solutie e sa stau foarte atenta la mancare.

Berre,nu uit,dar parca este prea de tot....NuStiu Uffff.....tare-i naspa pale

monica irimia wrote:

Aici e buba! Iti spun din experienta. angel Daca uit in timpul zilei sa beau apa mai multa, seara consum cel putin 1 litru, in 2 etape. Si asa iti mentii greutatea, consumand apa. La mine asta functioneaza.

Monica,am sa incerc cu apa,...imi leg o sticla dupa mine,neaparat caci altfel nu-i chip sa beau uff
t-mihaela
Scris: Wednesday, January 8, 2014 4:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Mari, am luat eu pastile din plante dar mi-au nenorocit stomacul, greu am revenit la normal.Plus cand le luam aveam dureri abdominale crancene .Asta efect a avut la mine.Am avut doua tentative de slabit cu pastile si n-am dus la capat niciuna.Alte pastile ma insetau , aveam gura uscata ca mi se crapau buzele indiferent cata apa beam , ceva de groaza ,nu stii ce reactii au la organismul tau , e foarte riscant chiar daca sunt din plante ...si plantele te omoara.

marivic
Scris: Wednesday, January 8, 2014 5:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Ai dreptate,Miha...multumesc mult.....Am auzit fel si fel de versiuni,de aceea am intrebat,caci mi-e cam teama sa iau....deci zic PAS la pastile de slabit,...poate reusesc altfel.Multumesc multCheek Kiss
Si eu am probleme mari cu stomacul,deci daca au si acest efect secundar este clar ca nu ma incurc cu ele.....mersiDistanceKiss
dragan mirela
Scris: Monday, January 13, 2014 2:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/20/2012
Cheek Kiss buna ziua,dragelor voi ce regim incercati sa tine ti?va intreb ptr ca si eu as vrea sa dau doar 5 kg ,dar nu reusesc(imi iese faza cu slabitul cind sunt ff suparata o perioada mare)stii si voi de r. dunkan? colegele mele de la serviciu au slabit cu el(este cineva care il tine de 2 ani)astept raspunsurile voastre si sper sa slabim impreuna atat cit ne dorim fiecarecomputerlove
Cris-DL
Scris: Thursday, January 16, 2014 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Deci... mi-e foame continuu!!fool Numai noaptea nu mananc, in rest, mestec non stop... zici ca am un diablo infometat pe creier.
Si... apa, nu tine de foame Cray
TatyKS
Scris: Thursday, January 16, 2014 10:52 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Si eu la fel Blushing , rusine mie sic . Iti zic , lunile asta 2 sunt cele mai ciudateras ... mereu am pus ceva pe mine in decembrie si ianuarie .
Cris-DL
Scris: Thursday, January 16, 2014 10:56 AM
Nivel

taty wrote:
Iti zic , lunile asta 2 sunt cele mai ciudateras ... mereu am pus ceva pe mine in decembrie si ianuarie .

Ca acum, anul asta, nu mi s-a intamplat niciodata... n-am stop. O sa ajung precum elefantelul roz din imaginea de la profilLol
TatyKS
Scris: Thursday, January 16, 2014 12:29 PM
Nivel

Eee n-ai tu sansa asta Lol
Anelise
Scris: Thursday, January 16, 2014 12:42 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
dragan mirela
Scris: Thursday, January 16, 2014 1:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/20/2012
multumesc anelise dar voi ce parere aveti despre dunkan? eu am colege care cu sustinerea sotului au ajuns sa dea 50 de kil. intr un an de zile (o schimbare radicala) vreau parerea voastra despre acest lucru.campfire
kali
Scris: Thursday, January 16, 2014 1:01 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Cris-DL wrote:
Si... apa, nu tine de foame Cray

Ceaiul cald iti da senzatia de satietate - nu atunci cand ti-e foame, ci atunci cand simti nevoia sa rontai fara motiv.

Fetele, nici eu nu-s ok. Ma trezesc mancand - deci constientizez cand deja am bagat in gura -, fara nici macar sa-mi fie foame...
... am facut din asta un sport... fac ce fac si molfai!!
Am pus 3 kg. de sarbatori si nu pleaca singure...
TatyKS
Scris: Thursday, January 16, 2014 2:03 PM
Nivel

Atunci cura cu ceai sa fie Hilar pentru noi rontaitoarele sic .

Cris-DL
Scris: Thursday, January 16, 2014 2:48 PM
Nivel

Pai si ce, ceaiul e mancare? Cum il mesteci? Hilar

Am intrat intr-un cerc vicios... tre` musai sa ies cumva!!
Mai intai tre` sa micsorez stomaculBig Laugh Asa ca azi am baut doar apa (muuulta), o cafea si 2 mere, sper sa nu calc stramb acasa. AngelNot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.