Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Cris-DL wrote:IoanaAlexandra,  ce diferenta!! Esti mai mica de inaltime, nu? Si eu am cam sarit calul, iar de acum Bereea, cum mai esti ?
c Cum mai sunt? Ca o gogoasa pufoasa si bine crescuta! Oricum , de azi la dieta mai ales ca am ajuns la concluzia ca nu m-am ingrasat intre Cra iun si Anul Nou ci intre Anul Nou si Craciun. Tu ? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mi-am pus alarma pe telefon , la 6 seara ma suna , adica ma muge ca e muget de vaca si ma anunta "STOP EATTING, COW!". Asta e o masura extrema , la disperare , sa ma opresc din mestecat seara Daca nu dau jos cele 10 kile pana in primavara cred ca risc sa raman cu ele toata viata ...de ce eu? De ce mie mi se intampla toate relele? De ce in mainile mele pica toate gogosile din lume si toti carnaciorii suculenti mai ales aia afumati si cu cedar cheese... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Esti mortala,Miha Trimite-mi si mie melodia,poate ma va impulsiona cumva |
|
| Mari,nu stiu cum sau daca se poate trimite.E o aplicatie gratuita descarcata prin Google Play .Am dat cautare pe "ringtones" si am gasit niste sunete de animale.Mai exact aplicatia se numeste Animal Sounds Rigtones
Sper sa aiba efectul psihologic asteptat adica chiar sa ma vad o vaca ce rumega intr-una |
|

| t-mihaela wrote:Mari,nu stiu cum sau daca se poate trimite.E o aplicatie gratuita descarcata prin Google Play .Am dat cautare pe "ringtones" si am gasit niste sunete de animale.Mai exact aplicatia se numeste Animal Sounds Rigtones Sper sa aiba efectul psihologic asteptat adica chiar sa ma vad o vaca ce rumega intr-una Glumesc ca sa mi-o trimiti.....Asta sunt eu.....o vaca,...mare cat o vaca....ma uit in oglinda si nu ma recunosc.....imi vine sa plang.... |
|
| Eu ma gandesc poate chiar e o dereglare de hormoni, ceva medical.Parca prea mestec intr-una ...acum mananc struguri nu ca chiar mor dupa ei dar sa-mi tin gura ocupata sa nu ma infing in tigaia de pe aragaz.Am niste pastile care ar trebui sa taie pofta me mancare dar nu le iau chiar de aia, imi place sa mananc |
|

| Si la mine .... tot la asta ma gandesc ca este |
|

| Aveti idee ce produse sunt bune pt slabit?Am gasit pe net PerfectSlim.....l-a incercat cineva?Dupa descriere este dinn plante.....dar mi-e totusi frica sa incerc.....Raly,.....tu ai idee despre ce este vb?Esti farmacista.......Imi poti spune daca este nociv pt organism? Vreau neaparat sa slabesc,macar 5 kg.... |
|

| Mioara, pastile de slabit? Nu cred ca e o idee buna! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fetele, ce sa va zic? Umblu descheiata la nadragi, ca ma strang de-mi raman semne - da' cu curea, sa nu se vada
Am intrat si eu in revizie da' e greu de tot; mi-e foame incontinuu. |
|

| Eu sunt bucuroasa ca am reinceput munca, asa nu mai sunt tentata sa mananc continuu.La pranz imi iau doar o salata si sper sa se mai stranga stomacul. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| bereea wrote:Mioara, pastile de slabit? Nu cred ca e o idee buna!
Subscriu! Mai bine nu manca nimic seara dupa ora 6, fa mai multa miscare. consuma multa apa si evita grasimile si dulciurile. Succes! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
|
Eu?! Vai de capul meu!! Sa fiu in asentimentul Mihaelei, sau sa fiu mai finuta ? Sunt vaca, sau vitzica, nici eu nu stiu...
kali wrote:Umblu descheiata la nadragi, ca ma strang de-mi raman semne - da' cu curea, sa nu se vada
Idem!!!! Niciodata n-am fost atat de neglijenta... in revizie totala si eu, cu foamea sa mai micsorez putin stomacul (dar continuu as mesteca si eu); -pastilele nu-s bune deloc, Mari!!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Aveam in noiembrie greutatea perfecta pentru mine, 60 kg ... in decembrie am pus si eu inca ceva pe mine . Si eu rontai mereu , dar dulciuri nu papa ...
Va pup, pufoaselor |
|

| aM INTELES,......multumesc....incerc,dar sa stiti ca nu mananc....serios daca mananc cat vaca.Mananc dimineata,normal,la pranz si cateodata dupa amiaza.Cat a fost sotul acasa mancam ce-i drept si dupa 6 seara,dar apa nu beau ci mai degraba uit,acidulate nu beau,rar ceva foarte dulce gen tort,mai rontaiam ciocolata,dar nu exagerat.Prajeli,nu....gras,nu.... nu stiu ce am.....Ce-i drept miscare fac decat pana la munca pe jos si inapoi,atat.(si merg 500m pana la gradi) Ma vad ca o paine care creste si tot creste.... |
|
|