Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Thursday, November 28, 2013 11:53 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
shirel wrote:

Cristinaxxxxbine ai venit printre noi si succes la slabit.Daca inca mai alaptezi pot sa te ajut cu un regim foarte bun in care chiar mananci si totodata si slabesti.
Si pe mine ma intereseaza regimul, Shirel.
Succes tuturor la slabit.Cheek Kiss
shirel
Scris: Friday, November 29, 2013 11:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ana,scuze ca nu am observat postarea ta .Iti dau meniul meu care este foarte sanatos ,mananci f.bine si chiar dai din kg jos fara sa-ti dai seama binenteles este ptr noi care alaptam si care cat de cat trebuie sa nu pierdem vitaminele din corp si nici sa slabim rapid cu o dieta dura.In plus noi avem si rutina noastra zilnica foarte rapida cu copilasi ceilalti asa ca kg merg jos foarte repede ai sa vezi.

-inca inainte de ati posta meniul iti mai spun ce-ti
recomand eu personal si ceea ce fac eu in plus de regim:
-sa bei 2-3 litri de apa pe zi iese c-am 10-15 pahare .
-mananc cel putin de 2 ori pe saptamana peste de mare si zilnic c-am 5-6 nuci si tot felul de semintze naturale nu prajite .
-mananc c-am de 3 ori pe zi lactate impreuna cu legume ca salata verde,fasole verede si galbena si chiar daca se spune ca nu este prea indicata mananc varza ,brocoli,conopida.
-si ce-i mai important incerc sa ma odihnesc macar jumatate de ora dupa amiaza imi ajuta enorm sa nu fiu obosita si nervoasa sic ras dar asta depinde binenteles .Hai sa nu te mai innebunesc cu ale mele fiindca eu pot sa vorbesc despre asta o jumatate de zi cred ca am si devenit obsesiva de ceea ce bag in gura .Haha

Micul dejun

-2 felii de paine usoara dietetica din faina integrala (eu mananc fara drojdie )
-3 linguri de branza 5%
sau
-un pahar de cereale + iaurt 1,5%

intre mese (masa obligatorie ca sa nu infuleci mai tarziu mult)
-iaurt cu un fruct
sau
-un pahar cu lapte 1% cu un mar copt (eu beau de obicei ceai cu lapte )

Pranz:

-supa sau ciorba de legume nu grasa da!ras
-un sfert de pui la cuptor sau piept de pui la gratar
-un cartof la cuptor
sau
-3 linguri de pilaf de orez +salata de legume maaare cu o linguritza de ulei

intre mese

-un baton de cereale organic bio deci nu din acela care contine mai multe euri si zahar(eu imi prepar in casa)
sau
-2 felii de paine integrala +o lingura de branza crema 5%
-fruct

cina

-2 felii de paine integrala sau daca te saturi sunt tot felul de chestii uscate din orez ,cereale cu o linguritza de humus ,thina chiar si maioneza sau salata de vinete (intelegi orice se poate unge pe paine si-ti place )
sau
-un ou omleta +salata de legume +6 masline
(binenteles ca sa nu te plictisesti iti mai pot da pe urma mai multe idei ras de combinari)

masa de noapte (super nu ras sic mananci mai tot timpul)

-o felie de paine +o linguritza de dulcetza (as spune dietetica dar fiindca eu nu le suport ung cu dulceatza sau gem obisnuit dar intr-un strat foarte subtire)sau miere +un fruct

-legume poti sa mananci cate vrei toata ziua !
-eu fiindca beau multa cafea cu lapte o beau fara zahar si c-am 3-4 cafele cu un pahar de lapte slab in grasime.

Ana c-am asta ar fi ptr inceput eu le schimb,le combin si le inlocuiesc fiindca m-as plictisi sa mananc mereu la fel .Succes iubita si pup fetitzele si baietii!!sic Cheek Kiss

aurishta
Scris: Saturday, November 30, 2013 1:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
bereea wrote:
C... Comenteaza la ce mananc, la cat mananc ....de aceea am hotarat sa-i dau o lectie. Asa ca deocamdata....ma ingras.
uff EL primeste o lectie uff uff iar tu esti cea care are de suferit uff uff
bereea
Scris: Monday, December 2, 2013 10:08 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Aurisha, sunt perfect constienta de asta si mi-am asumat riscurile.
bereea
Scris: Monday, December 9, 2013 9:28 AM
Nivel

Deci, sperand ca sotul meu si-a luat lectia, de o saptamana sunt in cura de slabire.Am reusit sa "scap" de 1,2 kg,dar, din pacate, am gresit sambata si duminica.De azi am reinceput cura, trebuie sa scap de inca 3 kg pana la Craciun, deci imi doresc multa vointa!
shirel
Scris: Wednesday, December 11, 2013 11:12 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Ma innerveaza ca din cauza frigului parca imi este foame mai mereu si binenteles ca si mananc .Incerc eu fructe si tot felul de mancaruri slabe dar nu reusesc mai tot timpul.Ieri m-am trezit ca ma gandesc la ceva dulce eu care nu-mi place deloc ,am luat si am ros o jumatate de ciocolata amaruie.Trebuie sa fac ceva analize fiindca parca nu ma simpt eu ,plus ca si alaptatul m-a slabeste enorm.
bereea
Scris: Friday, December 13, 2013 10:14 AM
Nivel

Saptamana aceasta am scapat de doar 600 g ... e adevarat, n-am fost asa stricta ca saptamana trecuta.La alergat nu ies pentru ca e prea frig....e clar ca pana la Craciun nu ajung la greutatea dorita.
Cris-DL
Scris: Friday, December 13, 2013 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Of, of, Bereea... ti-ai facut ambitia pe pielea ta...Cheek Kiss Succes, acum!!!!
bereea
Scris: Friday, December 13, 2013 2:03 PM
Nivel

Cam asa...multumescCheek Kiss
endy
Scris: Friday, December 13, 2013 6:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Eu iti tin pumnii sa reusesti !Cheek Kiss
t-mihaela
Scris: Friday, December 13, 2013 9:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Mari,ia arunca facaletu' ala si la mine Argue Ce-i ,soro, cu barbatii astia...?NuImiPasa
Eu am pus vreo 10 kile nu stiu exact ca mi-e frica sa ma cantaresc dar deja am skimbat garderoba Big Laugh Nu ma deranjeaza sunca dar ma deranjeaza aspectul de imbatranire, se pare ca pe mine kg in plus ma imbatranesc ca aspect...plus cearcanele nou achizitionate ...sunt bunica in persoana mos
bereea
Scris: Sunday, December 15, 2013 9:21 AM
Nivel

endy wrote:
Eu iti tin pumnii sa reusesti !Cheek Kiss

Multumesc, voi reusi! Ajunsesem la 69,7 azi diminata aveam 67,3, deci in 2 saptamani am dat jos 2,4 kg totusi.Vreau sa-i demonstrez sotului meu ca pot sa ma si ingras, dar sa si slabesc.Daca n-ar fi asa pisalog as putea spune ca-mi face un bine tinand la silueta mea.Grasa nu sunt deloc, un pic de sunculite pe ici colo.Am oasele grele si cantaresc mai mult decat arat.De exemplu , cand aveam 58 de kg toata lumea ma compatimea si-mi spunea ca sunt exagerat de slaba.Pe la 62-63kg arat bine cu adevarat.Aedvarul este ca trebuie sa am grija, e varsta cand se depune atat de usor!

Mihaela, si pe tine te bate la cap sotul?
IoanaAlexandra
Scris: Tuesday, January 7, 2014 2:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...buna fetelor...
..eu inainte de Craciun am mai slabit 2 kg si am ajuns la 48 kg...dar bineinteles ca au fost sarbatorile si le-am pus inapoi...de azi sunt la dieta din nou...inainte de Craciun mi-am schimbat si eu "garderoba" cu numarul 38 la pantaloni...sunt super incantata...ma simt mult mai bine in pielea mea...va atasez cateva poze...una din septembire si trei recente de acum...

img
Cris-DL
Scris: Tuesday, January 7, 2014 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
IoanaAlexandra, Bravoo Bravoo ce diferenta!! Esti mai mica de inaltime, nu?

Si eu am cam sarit calul, iar de acumstop

Bereea, cum mai esti ?
marivic
Scris: Tuesday, January 7, 2014 2:44 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
IoanaAlexandra,arati superBravoo
Zi-ne si noua meniurile tale,....ceva ponturi.Eu ma ingras intr-una.....Cred ca e hormonal,ceva....am ajuns la 61,100Crazy Crazy Crazy plans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.