Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| taki wrote:hehe, sa ma inscriu si eu
sis |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Multumesc Taty ! De luni sper sa pot reveni pe baricade, nu de alta dar mai este tare putin pana la concediu... Daca as reusi sa ajung macar la 70 kg pana la concediu, ar fi parfum !
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| De aproape 1 luna merg cu Alice la cursuri de dans, la scoala unui bun prieten, fost coleg de liceu, care are un club de dans Oportunidad. Am inteles ca exista si ore special de dans sportiv, pentru tonifiere si slabit, cen Zumba. Mi-a promis ca daca sunt doritori, si exista intrebari, va intra sa raspunda si sa dea mai multe amanunte. Oricum, si la cursurile pentru copii la care merge Alice cam scoate untul din ei, asa ca probabil ca la cele speciale e chiar sport in toata regula. |
|
|
Cel mai usor ar fi sa ii pui pe toti la o dieta ... adica fara dulciuri , fara papa dupa 7 si ai rezolvat problema . Eu cand am inceput ceva , numai luam nimic bun in casa, imi rodeam unghiile . Muult succes ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ceva pastile nu foloseste nimeni ? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| AdrianaC wrote:Am actualizat listuta ! Fetelor, sper ca nu ati abandonat lupta cu kg ! Vad unele fete care nu au mai actualizat de multisor datele... Va astept luni la cantar ! Sa treceti cu bine peste weekend si sa incepeti in forta saptamana viitoare !
Ce-am mai cautat lista asta ! Eu eram cea mai grsuta din lista si am inceput de la 88 ca si uitasem ,eiii dar -8kg e chiar binisor ,bravo Onito tine-o tot asa grasuta mica!
ADINA ce-i cu tine pe aici ?! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Felicitari pentru kg minus ! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Multumesc Endy ! Nu ma inbat cu apa rece ca mai am mult de munca pana la telul propus! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| oanamaria wrote:ADINA ce-i cu tine pe aici ?! M-ai prins! Mai trag si eu cu ochiul, mai fac o galerie, alea alea... Oricum bravo fetele si spor in continuare! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
Love you tooooo, sis |
|
| oanamaria wrote:Ce-am mai cautat lista asta ! Eu eram cea mai grsuta din lista si am inceput de la 88 ca si uitasem ,eiii dar -8kg e chiar binisor ,bravo Onito tine-o tot asa grasuta mica! ADINA ce-i cu tine pe aici ?!
Dar ce dieta tineti?
Eu am 59 kg la 1.60! Vreau sa ajung la 56 pana in August! :D |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu tot cu 66 kg am ramas.M-am blocat si gata...sigur fac combinatii gresite cand mananc |
|
| taki wrote:
Dar ce dieta tineti?
Eu am 59 kg la 1.60! Vreau sa ajung la 56 pana in August! :D
Oana, merge la nutritionist si ii face meniu . Oana felicitari
Bere , Alina , si mie mult succes sa reusim sa le doborim .
|
|
| taty wrote:Oana, merge la nutritionist si ii face meniu . Oana felicitari Bere , Alina , si mie mult succes sa reusim sa le doborim .
Le-as dobori dar nu am vointa! :D
De abia astept sa ajung in Ro sa pap rosii cu brânza! Se gasesc si aici dar nu au gustul de acasa!
|
|
| taki wrote:
Le-as dobori dar nu am vointa! :D
De abia astept sa ajung in Ro sa pap rosii cu brânza! Se gasesc si aici dar nu au gustul de acasa!
O sa avem rosii , chiar bio ! |
|
|