Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Kali, ai vointa!!!! Sa devina tabiet, iubita
Eu n-am, momentan... Insaaaa, pe bune daca nu ma pun si eu pe fuga, indata ce apare soarele, ala frumos si stralucitor!!!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ce exercitii faci Kali ? sa ai spor ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cris-DL wrote: Kali, ai vointa!!!! Sa devina tabiet, iubita Eu n-am, momentan... Insaaaa, pe bune daca nu ma pun si eu pe fuga, indata ce apare soarele, ala frumos si stralucitor!!!
Sa fie!! Mi-as dori...
Eu de fugit nu am energie; cu sala ... de rusine mi-am facut abonament, ca toti cunoscutii nostri fac sport ... numai noi nu.
Endy, maine am Pilates. Merci! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Wa..fetelor! Ce harnicute sunteti. Eu vineri implinesc 3 saptamani, de la ultima postare, in care aveam 64 kg. In timpul acesta am slabit doar 2 kg. Foarte lenesa sunt...m-am obisnuit sa slabesc cate un kilogram in fiecare sapt. Nu stiu ce am. Cola nu beau, prajelile ma tin departe, eu si dulciurile ne uram reciproc. Habar n-am. Dar de luni ma pun iar pe front! Va astept cu vesti bune joia viitoare |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| 1 kg pe saptamana mi se pare mai mult decat bine.
Kali, tinem pumnii ! |
|

| bereea wrote:Kali, tinem pumnii !
Deci... sunt terminata dar multumita. Am fost, mi-a placut, sunt ca o gaina - nu am deloc conditie fizica -, sunt entuziasmata pentru ca este exact ce cautam si-mi imaginam, daaaaar nu stiu unde este energia aia cu care ma intorceam de la sala in vremurile bune.
Sunt lata-n scaun... as dormi fericita cu capul pe birou si speeeer... sper ca in 3 luni sa ajung si eu la stadiul in care sa ma simt ok dupa. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| sotul meu in 8 sapt a slabit 13 kg. fara infometare ....fara un regim anume ....doar combinand fericit alimentele + sport + ceva suplimente naturiste date de nutritionist. fara cartofi, orez, paste, malai, gris , unele fructe cum ar fi pere, struguri ...Are 3 mese principale + 2 gustari, ultima masa la ora 19. are voie o gustare dulce + 1 masa de pranz libera / saptamana. dar problema lui e ca retine apa. la nutritionist il cantareste pe un cantar care arata defalcat masa musculara, retentia de apa si grasimea. suplimentele sunt adaptate in fct de ce s-a intamplat in timpul saptamanii. siiii are voie inclusiv 1 pahar de cola, dc chiar ii lesinat de pofta si nu se poate abtine |
|

| Alexandra, felicitari sotului tau!! E o realizare, intr-adevar!! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| kali wrote:Alexandra, felicitari sotului tau!! E o realizare, intr-adevar!!
multumim. da , e o realizare ....si vad cum face sacrificii. la inceput era mereu flamand doar cu legume si carne si cu o stare de nerviiiii |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 131
| draga bereea te iubesc ptr ceea ce ai scris ,am ris cu lacrimi si eu as vrea sa dau jos doar 5 kg dar sunt lenesa sau mai degraba am devenit gurmanda ,pupici |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Eu tot la 71,4 kg am ramas, trebuie sa merg la sala, ca paine nu mananc, dulciuri rar, 2l apa beau, dar cantarul nu arata mai putin |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Daca scap cu viata din viroza asta ma pun serios pe treaba. Promit! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| dragan mirela wrote:draga bereea te iubesc ptr ceea ce ai scris ,am ris cu lacrimi si eu as vrea sa dau jos doar 5 kg dar sunt lenesa sau mai degraba am devenit gurmanda ,pupici
Si pe mine m-a distrat! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| - 2,5 kg si m-am pus un pic mai serios pe dieta. |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu ma ingras in loc sa slabesc pt ca am dat iar iama in dulciuri. Ma gandesc serios sa postesc pt ca dupa cum stiti,ciocolata contine lapte si e interzisa.Am inceput sa iau iar proportii si nu-mi place deloc.Azi cantarul arata deja 58kg,deci nu se mai poate. |
|
|