Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Sunday, March 31, 2013 9:03 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Eu acum 2 sapt la cantar am avut + aproape 2 kg(poate si din cauza ciclului)iar sapt trecuta am revenit la 81,2...off,parca nu merge deloc,a inceput sa ma intepe si pe la ficat,doamne da sa fie sapt asta mai bn!Lol Lol
AdrianaC
Scris: Sunday, March 31, 2013 9:08 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Nu am mai trecut de multisor pe aici, pentru ca iar am avut probleme cu copiii...

Dupa ce ne-am internat iar 2 zile si jumatate, nervii mei au cedat si am mancat si dulce (sa imi mai ridic moralul si sa mai prind energie), si tot ce nu trebuia... Urmarea a fost una logica si de asteptat, am pus imediat pe mine, astfel incat de la 77.2 la cat ajunsesem sambata trecuta, sambata aceasta aveam 78...

De luni intru iar intensiv pe regim...
alimami
Scris: Monday, April 1, 2013 5:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Eu am reusit sa ma ingras de 2saptamani de cand mananc numai prostii.De azi vreau sa revin la regimul sanatos.Deci,vise,taica cu cele 55.4kg..acum am 57.4.Trebuie sa-mi adun iar ambitia si sa fac ceva.
oanamaria
Scris: Monday, April 1, 2013 8:03 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu de 2sapt am abandonat lupta ,de azi si eu pe baricade .Am 82kg .Crazy
bereea
Scris: Tuesday, April 2, 2013 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
LOGICA " ....... puternica a unei femei !!!

Intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria :

"În vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena ?"

Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la întrebarea de publicitate în acesti termeni :

"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, ramân gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza. Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti.
Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele cânta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri.
Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.

Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste.Pentru mine este clar, doresc sa fiu o BALENA.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.

Cu timpul câstigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului.

Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte.
De astazi, când o sa ma uit la fundul meu în oglinda, o sa ma gândesc : - Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "
kali
Scris: Tuesday, April 2, 2013 10:02 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Am citit si eu chestia asta pe fb.
Nu sunt de acord... si nici tipa din fotografie nu-mi place ( atata doar ca are fatzuca frumoasa ).
Cred ca trebuie gasit un echilibru.

In alta ordine de idei, sunt iar pe baricade. De ieri.
bereea
Scris: Tuesday, April 2, 2013 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Si eu sunt de acord cu tine, dar m-a amuzat.(cum se gasesc scuze cand nu vrei sa faci un efort)Pe baricade si eu, de astazi
kali
Scris: Tuesday, April 2, 2013 10:15 AM
Nivel

bereea wrote:
... dar m-a amuzat.(cum se gasesc scuze cand nu vrei sa faci un efort)

Exact!

Multa vointa in continuare!!Bravoo

Haideti, fetelor, mobilizarea!!
A venit primavara!!Hilar
Fluturas
Scris: Tuesday, April 2, 2013 10:46 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
m-a amuzat teribil povestea cu balena si sirena,dar si eu prefer sa fiu sirena,adica mai slabuta. sunt multumita de cele 6 kg pierdute asa ca de astazi continui cu lupta cu kg
Cris-DL
Scris: Tuesday, April 2, 2013 11:06 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Da, am citit/vazut si eu poza, tot pe fb... nu dadea bine, asa goalaalcool

Eu, prezenta; mobilizata si nemancata; fara pofta, de la miile de griji din capsorul meu patratCrazy

E primavara, daaaHilar

kali
Scris: Tuesday, April 2, 2013 11:16 AM
Nivel

Cris-DL wrote:
Da, am citit/vazut si eu poza, tot pe fb... nu dadea bine, asa goalaalcool

Deloc!! Picioare foarte groase... colacei... L-am intrebat si pe blond daca-i place si i s-a parut dizgratioasa - asta in conditiile in care lui ii plac si femeile mai plinute... nu e perfectionist - important e sa-i inspire ceva.

Cris-DL wrote:
.. fara pofta, de la miile de griji din capsorul meu patratCrazy

Si tu??Crazy
Cris-DL
Scris: Tuesday, April 2, 2013 11:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:
Deloc!! Picioare foarte groase... colacei...

Exact!!
Bine, a nu se intelege ca am ceva impotriva tipelor plinute, eu am ceva doar cu plinutzul, sa nu fie al meuCrazy in rest, treaba fiecareia, dar nici nu dau bine goale si pozate.

Si eu, da, ce sa fac, daca n-am treaba, imi fac singura... dar e bine ca slabimhohot hohot
monica irimia
Scris: Tuesday, April 2, 2013 11:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Si eu pe baricade, am aruncat cat colo pofta de dulce, mai am un amarat de kg de dat jos (si cateva sute de grame, dar le fac rapid viteza). angel
Spor sa aveti! majoreta
bulibuli
Scris: Tuesday, April 2, 2013 4:04 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Fantastic! De cand m-am reapucat de regim am mai pus 1 kg. Deocamdata sunt si racita si dependenta de ceaiul cu miere + lamaie si siropul de patlagina care e f dulce deci bag in mine zaharuri la greu...

Cel mai bine a mers in perioada in care tinea si prietena mea regimul si pusesem in joc 50 lei "amenda" pt cea care mananca ceva nepermis... ras pret de 2 saptamani nu am incalcat deloc regulile ras
kali
Scris: Wednesday, April 3, 2013 6:02 PM
Nivel

Anunt cu surle si trambite ca incep exercitiile fizice de maine dimineata si asa am de gand - AngelNot - sa o tin de acum incolo - dimineata la prima ora, da?
Sa-mi tineti pumnii sa nu-mi treaca entuziasmul.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.