Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| eu mi-am imprumutat cantarul , azi mi-l returneaza dar sigur am stat pe loc, asa simt eu dupa imbracaminte |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| 56,600KG DE DIMINEATA,....dar asta este de la o diaree severa de aseara,... |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| minus 2 kg si eu . |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Haideti fetelor pe baricade ! Eu azi am clacat si acum mananc o ciocolatica mica Lion, dupa 2 luni si ceva de stat fara dulce...
Sper sa nu plang maine dimineata cand o sa ma cantaresc. Nu mai mananc nimic in seara asta, numai sa mananc putina cioco |
|

| Si eu pe baricade, .....imi cad hainele de pe mine,.....stau ca pe umeras,....dar sper sa am taria sa merg mai departe,....(sau cel putin asa am eu impresia ) |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| -300 de grame si la mine. Mai am un pic. |
|

| monica, |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu nu am cu ce sa ma laud: am facut sport, am fost destul de atenta la ce si cat mananc...degeaba.e adevarat si ispitele rasar ca ciupercile dupa ploaie: intru in bar sa beau o cafea si ma intampina un miros imposibil de ignorat.Vitrina era plina cu zeppole di san giuseppe umplute cu o parfumata crema pasticiera.Cum sa rezist? De fapt ma mir ca am reusit sa ma opresc la una, la cat sunt de bune, cremoase, parfumate.Greu... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Si eu... aceleasi kg, insa pantalonii stau pe mine de zici ca m-am.... nu mai inteleg nimic...
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu tot la 65 ma mentin dar nici nu am mai tinut nimic de 1 saptamana
Spor la slabit fetelor !
Cris ! Te cantaresti mereu la aceeasi ora, dimineata pe nemancate? |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| bereea wrote:Eu nu am cu ce sa ma laud: am facut sport, am fost destul de atenta la ce si cat mananc...degeaba.e adevarat si ispitele rasar ca ciupercile dupa ploaie: intru in bar sa beau o cafea si ma intampina un miros imposibil de ignorat.Vitrina era plina cu zeppole di san giuseppe umplute cu o parfumata crema pasticiera.Cum sa rezist? De fapt ma mir ca am reusit sa ma opresc la una, la cat sunt de bune, cremoase, parfumate.Greu...
Te inteleg perfect ! O viata avem si p-aia se ne-o amaram cu inghitit in sec |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| taty wrote:Cris  ! Te cantaresti mereu la aceeasi ora, dimineata pe nemancate? Dap |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu nu m-am tinut ca am avut o per grea emotional asa ca sunt la 82kg. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Semnam si noi astazi, cu 64 kg fix!! Saptamana asta am fost foarte, foarte lenesa si am slabit doar 1.6 kg Va doresc un weekend frumos si ne vedem maine cu noi stiri. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| 1.6 kg intr-o saptamana - destul de multicel !!! Eu m-aqm cantarit ieri dimineata si tot 58kg si ceva am ..... dar am mancat de toate , pentru toti ! Cred ca o sa mai slabesc ceva saptamanile viitoare , ca tot raman fara bucatarie |
|
|