Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Felicitari tuturor(celor care au slabit sau care doar s-au chinuit) si din partea mea Eu de cand va urmaresc am mai pus ceva pe mine, nu stiu de ce , dar nu am chef sa incep dieta inca... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Am actualizat listuta !
Fetelor, sper ca nu ati abandonat lupta cu kg ! Vad unele fete care nu au mai actualizat de multisor datele... Va astept luni la cantar !
Sa treceti cu bine peste weekend si sa incepeti in forta saptamana viitoare !
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu sunt pe baricade. Ideea e ca maine termin tratamentul de 7 zile cu antibiotic, timp in care am incercat sa mananc cat de cat controlat, macar sa ma mentin. De cantarit inca nu m-am cantarit dar revin cu update imediat ce este cazul. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Si eu N-am abandonat, numai ca ceea ce scad in timpul saptamanii, pun la loc in we. Nu m-am cantarit nici eu, ca nu are sens; stiu ca tot acolo sunt blocata.... am si "musafiri"...
Multa sanatate, Kali
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Am stationat saptamana aceasta |
|

| Cris-DL wrote:Multa sanatate, Kali
Merci, merci!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Haide ca noi incepem in forta saptamana asta, si sa semnam condica! Cu toate ca weekend'ul asta am fost la tara, la bunica mea, si am mancat acolo toateeeee bunatatile (sambata) Iar duminica...Am inceput sa dau jos tot ce am luat sambata. Jogging/sport (de toate ) + meniu adecvat. So...Sa ne cantarim!....1 KG !! Am dat jos duminica 1 kg, deci acum avem 65. Succes fetele ! Sa semnam condica cat mai repede. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Deyu. wrote:Iar duminica...Am inceput sa dau jos tot ce am luat sambata. Jogging/sport (de toate  ) + meniu adecvat. So...Sa ne cantarim!....1 KG !!  Am dat jos duminica 1 kg, deci acum avem 65. 1 kg. intr-o zi ? Super, in ritmul asta, scapi urgent de ele!
Eu si daca nu mananc nimic nu scad atat de repede... nici cand aveam 20 de ani nu scadeam 1 kg./zi; in 2 zile, da, am slabit si eu 1 kg, cu foamea.
|
|

| Nu dai jos duminica ce mananci sambata si inca pe deasupra, asta e clar. Un kg./zi nu e slabire... ori e dezhidratare ori kg. de sambata nu sunt corecte - poate nu ai facut corect cantarirea??... Oricum, ceva s-a intamplat. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ce mi-as dori si eu asa viteza la slabit, in 5 zile as fi ca o diva ! Dar cred ca stiu care e secretul ... dar nu-l spun.
Felicitari Deyu ! Spor la slabit in acest ritm.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si de la mine a mai plecat 1 kg saptamana trecuta....mai am 800 gr pana sambata,sa obtin ceea ce mi-am propus |
|

| Hm...Poate am gresit CLAR undeva. Nu stiu sigur daca mai e bun cantarul. O sa ma cantaresc din nou. Scuzati-ma. Habar nu aveam...Va pup, si va anunt mai umpic cate kg mi-a scazut cantarul
EDIT: Vreau sa va mai spun ca nu am pus chiar atat de mult sambata, cu toate ca am mancat multe lucruri delicioase. Dar o sa vad ime ce sa intamplat. |
|

| Haideti, fetele ca am rezolvat problema. Am luat repede masina si am dat fuguta la mama acasa (nu sta departe). Si m-am cantarit. Pana la urma mi-a dat 65.6 ...... Deci am slabit doar 400g. Ma simt dezamagita, dar totusi...e bine ca am aflat adevarul. Ma trezeam candva cu mai multe kg. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Eu sint codasa , dar macar stau pe loc si nu mai pun ! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Si eu stationez de 3 zile... Parca incepe sa devina tot mai greu de tinut cura asta...
|
|
|