|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Succes, bebe! Taty, ce inaltime ai? Parca tin minte ca si tu esti inalta... |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Si eu pe aici.M-am amuzat putin cu voi "rontaitoarele ".Cred ca astrele ne predispun la rontaiala Si eu am pus vreo 2 kg de sarbatori.Dar le dau jos.Sper! Asta daca nu rontai in continuare.Ca sport fac inca
Sa aveti succes dragelor!
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:Succes, bebe! Taty, ce inaltime ai? Parca tin minte ca si tu esti inalta...
1,69 ... si de la cupa B am ajuns la D ( ca sa intelegi de ce nu as mai vrea 53-54 kg )
Mirela, Oana |

| taty wrote: 1,69 ... si de la cupa B am ajuns la D  ( ca sa intelegi de ce nu as mai vrea 53-54 kg  )
Waaaaaaw, asta da motiv! Mi-as dori si eu, dar din pacate la mine kg. se pun pe burta si pana la urma raman tot cu lipsuri in... sutien. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Dupa o saptamana de salate si minestre afuristu' de cantar imi arata tot atat.De aceea cred ca m-am prostit sambata si iar am facut dulce.De ciuda!Si daca nu slabesc urgent trebuie sa-mi schimb sutienele |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Am ajuns si eu la cupa C; B-ul ma strange, dar tot as vrea mai putine kg. cu riscul de-a ajunge iarasi la B.. Pun peste tot, deci sunt rotunjoara Bereea, saptamana trecuta si mie imi arata afurisitul la fel -vedem we. viitor -am incredere!!
|

| Hai, Crisule, mai da-ne cate un sut. Cum mai stai cu ambitia? |

| kali wrote:Hai, Crisule, mai da-ne cate un sut. Cum mai stai cu ambitia?
Tocmai ce-am vazut pe FB cum sa tragi blugii mai usor pe tine - cu unt
Sunt consecventa - ambitioasa de luni pana joi (uneori si vineri), daaaar mai am multa bataie de cap, asa ca va astept "langa mine" ; inca sunt la faza din video:
https://www.youtube.com/watch?v=GhJDvzXmobk#
-nu stiu sa pun video |

| Deci... am ras cu lacrimi la propriu de faza cu untul!! Desi... cred ca eu as fi mancat juma' din el.
Eeeee, la faza din video sunt si eu de vreo 2 luni. Eu speram sa o depasesc. Sa spunem ca asa cum alternez mancatul cu nemancatul, ma mentin... cu succes! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Am ajuns la vreo 63kg cu stresul din ultimele zile(de pe la 64 si ceva). Nu ma pot lauda cu mancatul sanatos si la ore ok pt ca m-a apucat o foame ieri seara la 9 si am papat mamaliga cu branza cot la cot cu fiica-mea.Dar macar reincep aerobicul de azi. |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Eu tin cam o data pe an o cura de detoxifiere. Consum suc proaspat de legume crude si fructe, supe cu zarzavat mult, strecurate, multa apa plata cu un strop de lamaie, cafea fara zahar. Anul acesta am slabit 2 kg in 3 zile(desi nu asta era ideea detoxifierii la mine), dar in urmatoarele zile nu m-am infipt in mancare, am consumat branzeturi, carne la gratar, alternand cu sucurile de legume crude si fructe. Fainoase, dulciuri deloc, cam 5 zile. Ma simt minunat dupa detoxifiere, de fiecare data. Succes fetelor! Secretul sta in miscare cat mai multa, apa si dispozitie buna. |
|

| Monica, aprox. asta e regimul meu de viata, in general. Adica ala pe care mi-l impun si spre care tind mereu sa revin. Pe mine ma destabilizeaza sarbatorile si we. pentru ca mergem des in vizita ori iesim in oras si trebuie sa particip si eu la activitatea de grup:mancatul.
Poftele pasagere mi le satisfac, nu-mi refuz placeri culinare, mai ales ca-s gurmanda.
Azi, de ex., mi-a fost pofta de paste quattro formaggi - desi eu nu ma omor dupa fainoase, in general. Am halit o portie pe la 12, asa, dupa care am primit o invitatie la masa pe care nu am putut-o refuza. Prin urmare, m-am imbuibat la propriu cu hribi. Nu stiu cum au mai intrat.
Apoi, azi e ziua lu' buni a noastra si ne asteapta cu masa la ora 18. Pot eu sa o refuz? Chiar daca nu am digerat nici 10% din ce-am mancat, tot trebuie sa-i fac placerea de a sta toti la masa. Deeeeeci, in restul timpului, compensez. Adica mai ramane joi, ca vineri e 14 si iesim la resto. Si mai avem si o petrecere cu copii - dar si cu tot cu adulti... si... si... si...
Stilul asta de viata nu ma lasa, gata, am stabilit! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Eu incerc sa mananc din toate cate putin, fara a reusi sa rezist tentatiei de a manca ceva dulce, zilnic (mai putin in perioadele de detoxifiere, cand imi ajunge sucul dulce de mere sau cel de portocale; proaspat stoarse, nu sucuri din comert). Dar fac gimnastica seara la bicicleta eliptica din dotare (de un an o folosesc chiar intens, aproape zilnic), de putin timp merg si la sala o data pe saptamana si fac sfortari sa nu mananc dupa ora 17-18. Daca mi-e foame la ora 18, ciugulesc ceva. In zilele cu festin mananc, nu ma abtin de la nimic; compensez insa in zilele urmatoare, cand nu mai mananc nimic incepand cu ora 14 sau 15. Asa sunt sigura ca se pierde ce-a fost in plus cu o zi in urma. Obligatoriu ma cantaresc o data pe luna. Poate eu am mai putine festinuri pe luna decat tine, Kali. La Multi Ani bunicii sarbatorite. |
|

| Asta mi se pare cea mai buna solutie - "cu compensatul". Azi mananc un ou, maine un bou si revin la ou - vorba vine! Daca sar calul rau (se intapla frecvent in we., tot din aceeasi cauza - vizite, plimbari, petreceri...), a doua zi, sau cateva zile mananc foarte putin si nu mai tarziu de ora 17. Si cel mai bine cate putin din toate, fara sa ma privez de la nimic, mai ales de la dulciuri. Nu sunt de acord cu o dieta stricta - cunosc multe persoane care au slabit foarte mult cu dieta, insa dupa o perioada de mancat normal sunt la fel, ba chiar mai grasute.
Kali, fugi de langa prajituri!!! Petrecere frumoasa
|
|

| Cris-DL wrote: Azi mananc un ou, maine un bou  si revin la ou - vorba vine! Kali, fugi de langa prajituri!!!
Tareeeeee asta! Lesin de ras! Pana la urma, rasul ingrasa sau nu? Ca azi am exagerat si cu asta.
Sa stii ca nu am avut nicio sansa. A avut 2 torturi.
Monica, multumim! |
|
|