Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Monday, May 20, 2013 12:20 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
taty wrote:

O sa avem rosii , chiar bio Lol !

firstprize iloveyou
bereea
Scris: Friday, May 24, 2013 8:12 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu m-am lasat pe tanjeala, am facut o multime de dulciuri din care am si mancat, asa ca ajunsesem inapoi la 68 de kg de la o zi la alta parca.alcool alcool
De luni am inceput sa ma trezesc la ora 5.30 si sa fac 2,5 - 3 km de alergare.Nu mi-e deloc usor, a trebuit sa-mi trag singura un picior undeva sa ma pot da jos din pat, dar am rezistat toata saptamana.Sper sa devina un obicei.Am fost mult mai atenta la mancare desi dulcele nu l-am exclus de tot si azi am cu 1 kg mai putin, deci 67 .Sunt fericita ca e 1 kg pierdut cu sacrificii, am transpirat mult si stiu ca nu se mai intoarce.
Sper sa pot ajunge sa alerg 5 kg in fiecare dimineata nu atat ca sa slabesc ci ca sa-mi fac o conditie fizica decenta pentru ca ma intepenisem de tot.Merg si la sala de 2-3 ori pe saptamana, dar nu-mi place foarte tare.

Voi cum stati cu pierdutul kg?
oanamaria
Scris: Friday, May 24, 2013 8:49 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Cum e sa alergi 5kg?!Hilar
Eu nu sunt foarte incantata dupa sapt 2 de regim tot 80kg ,vreau si eu sa vad 7in fata sper ca sapt viitoare sa am 79 kg.Nu fac miscare decat plimbari sacurte si asta-i o problema si mamanca cam multe fructe in loc de o mana cum mi-a zis dr mananc cam 2 maini de cirese sau capsuni in rest nimic nepermis.
Deci pe baricade pana la 70 de kg ca n-am incotro.
bereea
Scris: Friday, May 24, 2013 9:03 AM
Nivel

Deocamdata alerg doar 3 km si e super bine.Ma simt...puternica.In maxim doua saptamani vreau sa ajung sa aleg 5.Si sunt sigura ca voi reusi. (vedeti ce sus de moral sunt?)Instructorul d ela sala mi-a spus ca nu e bine ca eu - la cum sunt acum - sa slabesc 1kg pe saptaman.El zice ca e prea mult.Trebuie sa slabesc doar cateva sute de grame si acela va di grasso care se topeste pe de mine.N-am foarte mult, dar am de unde.Asa ca m-am hotarat sa-i urmez sfatul si sa-mi modelez corpul .

Oana, eu iti tin pumnii sa reusesti.Ma uitam azi pe la exercitiile postate de fete si am sa incep sa le fac in casa.De ce nu le incerci si tu?
Cris-DL
Scris: Friday, May 24, 2013 9:20 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
bereea wrote:
Trebuie sa slabesc doar cateva sute de kg ...

Haha Ce dulce esti!!!!! Scuze, dar m-ai distrat bine cu cele cateva sute de kg.!!!ras

Imi place de voiBuddy1 ...sunteti asa de indarjite -bravo si muuuult succes, feteleClap
oanamaria
Scris: Friday, May 24, 2013 9:43 AM
Nivel

Meniul pe ziua de ai
Mic dejun-branzica de vaci
Gustare -cirese
Pranz pulpa la gratar cu salata
Gustare -capsuni
Cina - ma mai gandesc am d eales intre un iaurtel si o conserva de peste depinde cat de lihnita sunt.
bereea
Scris: Friday, May 24, 2013 2:16 PM
Nivel

Cris-DL wrote:

Haha Ce dulce esti!!!!! Scuze, dar m-ai distrat bine cu cele cateva sute de kg.!!!ras

Iti dai seama ce ametita suntalcool
alimami
Scris: Tuesday, May 28, 2013 7:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Am reinceput si eu sa pap conform de vreo 2zile. Eu de cand m-am inscris in clubul acesta,m-am ingrasat in loc sa slabesc.Pe lista asta aveam vreo 55.4kg, acum am vreo 58. Meniul meu de azi suna cam asa:
MD: 2felii de paine integrala cu branza de vaci Fagaras, 1cafea cu zahar de la dozatorBlushing
G1: 1mar mare
P: surimi cu salata de varza,rosii si cas proaspat, ceai cu miere
G2: 1iaurt mare cu fructe
ceai de fructe cu miere
Iaurtul mare cu fructe nu e chiar conform, nu are 0,000% grasime:) si mai e si maaareee(400grame)
mirela74chris
Scris: Tuesday, May 28, 2013 10:00 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Intr-o saptamana s-au dus 1,2kg.Hilar Si asta doar cu sport si fara dulciuri si paine.Va recomand cu caldura.Antrenamentul e criminal,dar doar 20 de minute si doar o data pe saptamana.Din pacate nu sunt sali decat in Brasov,Sibiu ,Cluj,Timisoara si Constanta.Am facut pana acum 4 sedinte.M-au masurat si cantarit dupa a doua sedinta.Am scazut si in cm(m-am masurat acasa,ca ei te masoara din nou dupa 6 sedinte)Sunt pe drumul cel bundance
Spor la slabit,dragelor.
Oana felicitari,tine-o tot asa!majoreta
bereea
Scris: Wednesday, May 29, 2013 9:14 AM
Nivel

Mirela, felicitari!Bravoo Bravoo (desi ma intreb ce vrei sa slabesti la cat de bine arati?)

Oana, tin pumnii in continuaremajoreta
oanamaria
Scris: Wednesday, May 29, 2013 9:57 AM
Nivel

Va multumesc !
Eu ieri dupa mult timp am vazut 7 in loc de 8 si pentru mine e o mare realizare sa scad sub 80kg .Stiu ca nu e usor sa scap de 10kg ,dar sunt pe drumul cel bun.
Succes si voua !
mirela74chris
Scris: Wednesday, May 29, 2013 11:17 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
bereea wrote:
Mirela, felicitari!Bravoo Bravoo (desi ma intreb ce vrei sa slabesti la cat de bine arati?)

Oana, tin pumnii in continuaremajoreta

Brandusa vreau mai mult tonifiere.Dar oricum ajunsesem la 65kg(am 1,70m),iar eu am avut maxim 60Kg.Si tipau hainele pe mine.Plus ca vreau o rochie de nasa asa mai sexiras ,nu cu colaceiCrazy
Pana in 20 iulie vreau sa fiu in forma maxima.
roxinthya
Scris: Wednesday, May 29, 2013 12:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Oana felicitari!Bravoo Bravoo Bravoo
Fetelor spor la slabit!majoreta majoreta
marivic
Scris: Wednesday, May 29, 2013 1:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
SI EU AM CRESCUT PRECUM PAINEAhohot hohot AM 58,5 Cray Cray Cray
alimami
Scris: Wednesday, May 29, 2013 2:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Bravo Oana, Mirela!Marivic,las ca o sa slabim si noi!:) Eu de vara trecuta cand am slabit 20kg incerc sa ma mentin. In mare am si reusit,doar ca de vreo luna incepusem iar cu obiceiurile proaste(dulciurile). Am vrut sa-mi revin pana nu e prea tarziu, ca nu as vrea sa ajung ca anul trecut. Deja 3kg in plus ma sperie
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.