|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| taty wrote:O sa avem rosii , chiar bio !
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu m-am lasat pe tanjeala, am facut o multime de dulciuri din care am si mancat, asa ca ajunsesem inapoi la 68 de kg de la o zi la alta parca. De luni am inceput sa ma trezesc la ora 5.30 si sa fac 2,5 - 3 km de alergare.Nu mi-e deloc usor, a trebuit sa-mi trag singura un picior undeva sa ma pot da jos din pat, dar am rezistat toata saptamana.Sper sa devina un obicei.Am fost mult mai atenta la mancare desi dulcele nu l-am exclus de tot si azi am cu 1 kg mai putin, deci 67 .Sunt fericita ca e 1 kg pierdut cu sacrificii, am transpirat mult si stiu ca nu se mai intoarce. Sper sa pot ajunge sa alerg 5 kg in fiecare dimineata nu atat ca sa slabesc ci ca sa-mi fac o conditie fizica decenta pentru ca ma intepenisem de tot.Merg si la sala de 2-3 ori pe saptamana, dar nu-mi place foarte tare.
Voi cum stati cu pierdutul kg? |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cum e sa alergi 5kg?! Eu nu sunt foarte incantata dupa sapt 2 de regim tot 80kg ,vreau si eu sa vad 7in fata sper ca sapt viitoare sa am 79 kg.Nu fac miscare decat plimbari sacurte si asta-i o problema si mamanca cam multe fructe in loc de o mana cum mi-a zis dr mananc cam 2 maini de cirese sau capsuni in rest nimic nepermis. Deci pe baricade pana la 70 de kg ca n-am incotro. |
|
| Deocamdata alerg doar 3 km si e super bine.Ma simt...puternica.In maxim doua saptamani vreau sa ajung sa aleg 5.Si sunt sigura ca voi reusi. (vedeti ce sus de moral sunt?)Instructorul d ela sala mi-a spus ca nu e bine ca eu - la cum sunt acum - sa slabesc 1kg pe saptaman.El zice ca e prea mult.Trebuie sa slabesc doar cateva sute de grame si acela va di grasso care se topeste pe de mine.N-am foarte mult, dar am de unde.Asa ca m-am hotarat sa-i urmez sfatul si sa-mi modelez corpul .
Oana, eu iti tin pumnii sa reusesti.Ma uitam azi pe la exercitiile postate de fete si am sa incep sa le fac in casa.De ce nu le incerci si tu? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| bereea wrote:Trebuie sa slabesc doar cateva sute de kg ... Ce dulce esti!!!!! Scuze, dar m-ai distrat bine cu cele cateva sute de kg.!!!
Imi place de voi ...sunteti asa de indarjite -bravo si muuuult succes, fetele
|
|
| Meniul pe ziua de ai Mic dejun-branzica de vaci Gustare -cirese Pranz pulpa la gratar cu salata Gustare -capsuni Cina - ma mai gandesc am d eales intre un iaurtel si o conserva de peste depinde cat de lihnita sunt. |
|
| Cris-DL wrote: Ce dulce esti!!!!! Scuze, dar m-ai distrat bine cu cele cateva sute de kg.!!!
Iti dai seama ce ametita sunt |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Am reinceput si eu sa pap conform de vreo 2zile. Eu de cand m-am inscris in clubul acesta,m-am ingrasat in loc sa slabesc.Pe lista asta aveam vreo 55.4kg, acum am vreo 58. Meniul meu de azi suna cam asa: MD: 2felii de paine integrala cu branza de vaci Fagaras, 1cafea cu zahar de la dozator G1: 1mar mare P: surimi cu salata de varza,rosii si cas proaspat, ceai cu miere G2: 1iaurt mare cu fructe ceai de fructe cu miere Iaurtul mare cu fructe nu e chiar conform, nu are 0,000% grasime:) si mai e si maaareee(400grame) |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Intr-o saptamana s-au dus 1,2kg. Si asta doar cu sport si fara dulciuri si paine.Va recomand cu caldura.Antrenamentul e criminal,dar doar 20 de minute si doar o data pe saptamana.Din pacate nu sunt sali decat in Brasov,Sibiu ,Cluj,Timisoara si Constanta.Am facut pana acum 4 sedinte.M-au masurat si cantarit dupa a doua sedinta.Am scazut si in cm(m-am masurat acasa,ca ei te masoara din nou dupa 6 sedinte)Sunt pe drumul cel bun Spor la slabit,dragelor. Oana felicitari,tine-o tot asa! |
|
| Mirela, felicitari! (desi ma intreb ce vrei sa slabesti la cat de bine arati?)
Oana, tin pumnii in continuare |
|
| Va multumesc ! Eu ieri dupa mult timp am vazut 7 in loc de 8 si pentru mine e o mare realizare sa scad sub 80kg .Stiu ca nu e usor sa scap de 10kg ,dar sunt pe drumul cel bun. Succes si voua ! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| bereea wrote:Mirela, felicitari! ( desi ma intreb ce vrei sa slabesti la cat de bine arati?)Oana, tin pumnii in continuare Brandusa vreau mai mult tonifiere.Dar oricum ajunsesem la 65kg(am 1,70m),iar eu am avut maxim 60Kg.Si tipau hainele pe mine.Plus ca vreau o rochie de nasa asa mai sexi ,nu cu colacei Pana in 20 iulie vreau sa fiu in forma maxima. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana felicitari! Fetelor spor la slabit! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| SI EU AM CRESCUT PRECUM PAINEA AM 58,5 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Bravo Oana, Mirela!Marivic,las ca o sa slabim si noi!:) Eu de vara trecuta cand am slabit 20kg incerc sa ma mentin. In mare am si reusit,doar ca de vreo luna incepusem iar cu obiceiurile proaste(dulciurile). Am vrut sa-mi revin pana nu e prea tarziu, ca nu as vrea sa ajung ca anul trecut. Deja 3kg in plus ma sperie |
|
|