Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Friday, April 12, 2013 5:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu cred ca dau jos de la stress...
TatyKS
Scris: Friday, April 12, 2013 6:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
kali wrote:
Eu cred ca dau jos de la stress...

Soryyyy!Cheek Kiss

Eu de saptamana asta merg iar intensiv la sala yes , am schimbat locatia si sunt super incantata de gagica care predaClap ! Sa vedem ce rezutate am dupa 1 luna !majoreta
Eu nu stiu cum fac dar tot la 65 sunt.
Deyu.
Scris: Friday, April 12, 2013 6:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Pheww! Boredom Insfarsit! Ieri am implinit si eu o saptamana de la ultimul post, dar...imi e cam frica sa ma cantaresc, fiindca cioco nu a putut sta locului si am papat Cray Nu mult, dar totusi la o persoana (EUhohot ) care uraste dulciurile e mult. N-am curaj sa ma cantaresc, dar de luni o sa ma duc si eu la sala, de luni-joi intre orele 15-17-sala. Vineri am kangoo jumps o ora, cand vreau eu. Iar sambata pilates tot o ora, cand vreau eu. Soo...Programul meu e foarte..safe!! hohot Dupa cateva saptamani voi avea curaj sa ma cantaresc din nou. sic
Taty, spor la sport! Suntem in aceeasi oala hohot
Kali, lasa ca se duce si perioada asta, toate trec o data si o data DistanceKiss
alinus
Scris: Friday, April 12, 2013 7:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/23/2008
M-as trece si eu pe lista..dar sa ajung mai intai la o cifra mai rezonabila :-((( Am tinut pana in urma cu vreo 2 luni dieta dukan care a functionat, dar mi-am provocat mari probleme de sanatate.
Plecasem de la 78,800kg la o inaltime de 1,60 si am ajuns la 70.00- 70.100 kg. AM vazut ca ati mai intrebat de aceasta dieta si va detaliez in ce consta. Asadar are 4 faze:
- Atacul care dureaza intre 3 si 10 zile. Pentru o persoana care vrea sa slabeasca spre ex doar 5 kg tine 3 zile de atac. Pentru cineva care vrea sa slabeasca peste 10 kg tine 5 zile. 10 zile de atac le tine cineva care are de slabit peste 25-30 de kg.
In atac se mananca doar proteine slabe. Asta insemanand carne de pui, curcan, vita (slaba), iepure, peste,lapte si iaurturi cu o% sau 0,1% grasime, branzeturi cu pana in 4% grasime, oua fierte , ochi facut in apa, omleta in tigaie antiaderenta fara ulei, ficatei de pui. Se pot consuma cu moderatie si crenvusti din carne de pui si curcan.
In atac se ia cate o lingura jumate de tarate de ovaz pe zi. De obicei se pune in iaurt dimineata.
- Faza a doua croaziera care dureaza pana ajungem la greutatea dorita.La faza a doua se trece imediat dupa faza de atac si se incepe cu PL (adica proteina plus legume). Alternata zilelor se face ori 1 PL ,1 PP ( pp inseamna doar proteina), ori 2pl/2pp ori 3 pl/3 pp sau 5pl/5pl.
Legumele sunt toate permise cu exceptia cartofilor, mazarei, fasolelor boabe, naut. Morcovul este considerat aliment tolerat si se poate consuma dar cu moderatie. IN zilele de Pl Cantitatea de legume nu trebuie sa depaseasca 30%. Adica 70% trebuie sa ai proteine si 30% legume.
IN salate se poate consuma cate o lg de ulei de masline, dar nu zilnic.
- Faza a treia se numeste stabilizare si nu stiu prea multe despre ea pt ca eu nu am ajuns la ea. Stiu ca incepi sa mai introduci alimente, gen paine. AI voie doua mese de sarbatoare pe saptamana si pt toata viata se va tine joia zi de PP.
O noutate in dieta asta e ca se pot consuma si un tip de paste japoneze numite shirataki pentru ca nu au calorii.
Pe www.dietadukan.ro sau pe FB daca scrieti Slabim ca sa ne prelungim dieta, Dukaniada, Dukaneii, Dieta Dukan veti gasi mai multe detalii, retete, lista de alimente permise sau tolerate...etc.
- Ultima faza e stabilizarea.

Acum per total experienta mea cu dieta a lasat urme in sensul ca mi-am starnit iar hemoroizii care mi-au aparut odata cu nasterea lui Davy, m-am ales cu intepaturi la inima, cu dureri de rinichi..La dieta asta important e sa bei cei 2 litri de lichide zilnic..chiar mai mult si sa faci 30 de min de miscare in fiecare zi. Sunt fete care au slabit foarte frumos cu dieta asta, dar asa cum zicea si Georgiana si nu numai ea ce e valabil pt o persoana pentru alta poate sa fie criminala.
Apoi daca ma gandesc la mine a functionat repede. IN cele 5 zile de atac am dat jos vreo 3,7 kg, dar dupa ce am renuntat la ea am pus iar pe mine.
Echilibrul e necesar si daca dai in extreme nu e bine. Personal am mai spus-o si in alte ocazii eu am o problema cu dulciurile. Zaharul e un drog asa cum se stie si eu sunt dependenta de el. Acum am o saptamana de cand am inceput iar sa iau crom picolinat si incep sa vad ca nu mai am pofta de dulce. Incetul cu incetul devin imuna la dulce.

alinus
Scris: Friday, April 12, 2013 7:54 PM
Nivel

IN cautarile mele pe google despre diete minune si remedii din plante sau metode naturiste de a slabi, de a scapa de vergeturi si celulita am gasit ceva si vreau sa impartasesc cu voi secretul.
Masajul cu miere te scapa de celulita. Masajul se face o zi o zi nu direct pe pielea uscata..de preferat la dus.Incalzim 20 de secunde in microunde un pahar cu miere si apoi aplicam mici cantitati pe piele. Masajul trebuie sa dureze 10-15 minute pe partile afectate de celulita. Incepem cu framantari usoare ca apoi sa ciupim usor pielea. Dupa vreo 5 minute putem aplica si lua rapid mainile. Avertizare: e dureros, se lasa cu usoare vanatai , dar e eficient. Pielea devine mai elastica, tonificata, hidratata si foarte fina.
Din ce am citit eu pe net se poate elimina celulita dupa vreo 15-16 sedinte de masaj.
Puteti sa va faceti masaj pe tot corpul cu miere. Pentru cine rezista poate face si impachetari cu miere amestecata cu zat de cafea.
monica irimia
Scris: Saturday, April 13, 2013 8:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Ma mentin.
bereea
Scris: Saturday, April 13, 2013 1:08 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
alinus wrote:
bereea sa nu arunci cu rosii in mine ..dar nu le zice mineste? (minestrone di verdura)

nu arunc...abia acum am vazut ce am scrisalcool alcool (batranetele astea)
marivic
Scris: Sunday, April 14, 2013 4:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu,m-am ingrasat la loc.....am acum 58,100 plans plans
In CO asta,am avut 3 mese regulate si am mancat ca spartii cu totii,sic ....uf,vad eu cum le dau jos ras
oanamaria
Scris: Sunday, April 14, 2013 7:45 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Dieta Dukan este pentru cei care se inhama si se cred si sunt in stare s-o tina sa cum trebuie ,nu 3 zile ca te ingrasi dublu.
Si eu am studiat-o si intors-o pe toate partile ,dar nu este pt mine ,nu sunt in stare sa tin dieta 4-5luni si apoi per de intretinere si scrie clar ca daca n-o tii te ingrasi mult dupa .
Pe mine nu ma incalzeste cu nimic s-o tin 5zile sa sklabesc 3kg si in urmatoarea sapt sa ma ingras 6kg .
Eu am calcat starmb rau cu ziua lui Stefan,dar ma redresez eu ca mai am 10kg pacatoase .
Miane ma cantaresc sa vad efectul tortului de cioco!
alinus
Scris: Sunday, April 14, 2013 10:12 PM
Nivel

Oana ai dreptate dieta Dukan e pt cei care au de pierdut peste 10 kg si pt cei care au rabdare. Dureaza destul de mult..atacul pana in 10 zile apoi croaziera pana ajungi la kg dorite si apoi cate 10 zile pe fiecare kg dorit. Daca ai pierdut 15 kg ai de tinut 150 de zile consolidarea.
Tot vreo 10..poate chiar 13 as avea de dat si apoi mai e ceva..constructia mea , mai ales dupa ce am nascut e de femeie cu forme. Slaba slaba am fost pana pe la vreo 20 de ani apoi am inceput sa devin pufoasa ca sa zic asa. SI sa slabesc sanii mereu ii voi avea mari si fundul la fel..sg chestie mica e talia.
mikaela
Scris: Monday, April 15, 2013 5:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Mie mi se face pofta de o supa de varza Crazy hohot Putina detoxifiere nu-mi strica angel
TatyKS
Scris: Monday, April 15, 2013 10:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Deyu. wrote:

Taty, spor la sport! Suntem in aceeasi oala hohot

Buddy1 eu ma duc zilnic ( exceptand duminica) si deja s-au umflat muschii pe minesic ... se simte imediat cand incep sa lucrez la eiLove . Ma enerveaza ca seara sunt mereu balonata NuStiu !
oanalaurisa
Scris: Monday, April 15, 2013 11:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
Eu ?in dieta Dukan si e foarte in regula,dar iau vitamine si minerale si alte suplimente...e o dieta pe care o faci un stil de viata daca ?tii cum si in care slabe?ti mancand,nu infometandu-te. Necesita vointa,ambitie,perseverenta si ni?te analize facute înainte de a o începe,de catre cei care se stiu cu probleme de sanatate. Atâta tot!
alinus
Scris: Wednesday, April 17, 2013 8:47 PM
Nivel

In sfarsit m-am mobilizat : ieri am alergat, azi am mers mult pe jos si maine dimineata iar alerg dupa ce duc stumful la gradi. Cu mancarea mai am sa ma reglez ca am obiceiul prost sa sar peste mese..mai ales peste cea de dimineata si nu e bine. Totusi in timpul zilei sau seara ma sitm ff balonata. Trebuie sa identific alimentul vinovat de treaba asta.
O mica paranteza: azi tare aiurea m-am mai simtit cand o educatoare la gradinita m-a intrebat azi daca astept un copil. pale Blushing Pfff inca nu imi explic cum de am ajuns iar la doua randuri de grasime pe burta..nu-s exagerate dar asa de tare se mai vad la un tricou sau bluza mai aderenta..plans
Fetele veterane cam in cate saptamani se vad schimbarile la corp facand sport si facand atentie la alimentatie? Mai mult de-o luna?
Spor la dat grasimea jos!
ingerash
Scris: Thursday, April 18, 2013 7:02 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
57.300 kg dance se vede ca tin pasul cu David....pui nu mananc ca sunt crescuti cu hormoni,de dulce cioco neagra....multe fructe,legume
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.