Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Intrucat de aproape o luna am inceput un regim nou, m-am gandit sa reinfiintam un club al mamicilor care vor sa slabeasca.
Eu sunt prima pe lista. Anul acesta mi-am propus sa slabesc 25 kg pana la 1 august 2013.
Deocamdata am slabit 4kg in 4 saptamani, deci sunt pe drumul cel bun.
Sper ca de data aceasta sa nu ma mai ratacesc pe drum.
Se mai inscrie cineva?
1. ADRIANAC____-25KG_____Data limita: 1 august 2013
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ehhhh,ma bucur pt vointa ta,Adriana,..... Si eu mi-as dori,dar nu stiu ce dieta sa urmez,sincer!Am 59,600kg,as vrea sa ating pragul de 52 kg daca nu 50kg,dar nu stiu cum,.....ma inscriu si eu si poate imi dati sfaturi.Tin sa precizez ca nun mananc dupa 18.00 si nu mananc cu paine decat rar,asa ca nu stiu ce sa fac....? Ma inscriu si eu in cursa,..... Ar trebui sa dau jos 7-9 kg! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Buna idee, Adriana.
Astazi am probat niste rochite la Nissa si am constatat cu tristete ca nu mai port marimea cu care eram obisnuita. Am fost atat de suparata ca am plecat fara nici o achizitie din magazin, desi reducerile erau cu 70%. Eu am auzit ca regimul Dukan ar fi bun. Ma trec pe listuta cu 4 kg pe care trebuie sa le alung pana la Pasti. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si eu vreau sa slabesc.de maine am in plan.nu am data limita dar pana in 23 martie trebuie neaparat macar vreo 7-8 kg |
|
| 1. ADRIANAC____-25 kg_____Data limita: 1 august 2013 2. Marivic____ -7-9kg 3. Monica Irimia ____ -4kg _____ Data limita: Paste 2013 4. Fluturas _____ -7-8kg ____ Data limita: 23 martie 2013
|
|
| Eu tin un regim facut de un nutritionist. Deocamdata vad ca sunt in target, in sensul ca trebuia sa dau jos 1 kg / saptamana si asa am dat.
Sper sa mearga la fel de bine si in continuare. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Va doresc mult succes, fetele !
Eu, ar trebui sa fiu vesnic pe listuta cu 2-3 kg, insa fara data... acu` le dau jos, acum le pun la loc si tot asa...
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mult succes fetelor. Este greu sa dai Kg jos, daca nu ai timp sa te ocupi putin de tine, lasand la o parte alimentatia la care putem fi atente. M-as inscrie si eu pe lista. Am 70 de Kg acum si as dori sa mai dau jos vreo 7 Kg, ca target ar fi tot Pastele (cel ortodox). Asa as putea sa intru din nou in rochita primita pentru aniversarea casniciei (masura 40).
|
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu tot asa,.....ca si Cris Aveam 56,700-57kg.Apoi le-am pus la loc in doi timpi si trei miscari si am ajuns la 59,600kg Am o masa fixa la gradinita dimineata si la pranz,dar ma gandesc ca n-ar trebui sa ma ingrase pt ca este mancare pt copii.Atat ca sunt regulate,iar dimineata incerc sa mananc fara paine,gol. Offfff,.....nu stiu cum sa fac??? Ca data,as pune 1 iulie,ziua sotului meu.....sper sa le pot da jos pana atunci! |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Si eu vrea sa dau jos macar 4 kg dar nu pot si gata !azi toata ziua am probat ce am in dulap si aripioarele nu ma lasa Si ma abtin sa nu maninc dar sedentarismul e de vina ... |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Dupa nastere ma inscriu si eu aici .Am un program serios de indeplinit mai ales ca implinesc 40 de ani.De la aceasta varsta m-am hotarat sa am un stil de viatza foarte ordonat cu mult sport si cu un regim alimentar cat mai sanatos.Vreau sa fiu o mamica sexy si sanatoasa si sa fiu un exemplu copiilor mei. Succes tuturor care inceput un regim. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| ma inscriu si eu , poate asa reusesc sa ma tin de dieta. as vrea sa dau jos macar 30 de kg sa ajung la greutatea care am avut-o inainte de a ramane insarcinata.ca termen pun ziua mea 27 iulie, sa imi fac mie un cadou. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Eu nu ma înscriu pe aceasta lista,dar va doresc succes la slabit!
|
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| m-as baga si eu dar trebuie mai intai sa termin cu alaptatul, nu? |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| M-as baga si eu , dar deocamdata sunt in faza de dorinta fiindca nu-mi permite starea fizica sa fac nici o miscare Din agitata cum eram acum sunt o conserva |
|
|