Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Buna fete dragi.....Am ajuns si eu la 56,500 kg Urmand un regim de viata sanatos..... (cel putin asa tind sa cred)Nepunand la socoteala tiroidita mea si stresul.....Tind sa cred ca nu de la ele am slabit |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ei, Mioara, cand iti spunram ca glanda eate mereu o scusa nu m-ai crezut. Continua asa!
Eu am pierdut 5 kg si...m-am blocat. Cum vreau sa mai slabesc inca 6-7 kg trebuie sa fac ceva! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Berre |
|

| Fetele, sunteti prietene cu cantarul sau nu?Al meu parca-parca incepe sa arate o cifra mai apropuata de dorintele mele |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eu am atins o greutate istorica 60 kg Si asta pe cantarul meu ca sora-mea zice ca arata mai putin cu 2 kg Trebuie sa fac ceva urgent!!! Deocamdata m-am apucat de post de luni. |
|

| Eu am 63 si e ok. Sa vad cat ma ingras in vacanta. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2017 Mesaje: 1
| Eu nu inteleg de unde atata bataie de cap. A aparut acum Guarana T Slim sau ceva de genul si e chiar f bun. Cautati pe Google. Eu nu mai am nici o treaba |
|

| HappyHeidi wrote:Eu nu inteleg de unde atata bataie de cap. A aparut acum Guarana T Slim sau ceva de genul si e chiar f bun. Cautati pe Google. Eu nu mai am nici o treaba
Absolut neinteresant! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| HappyHeidi wrote: Eu nu mai am nici o treaba
Cu...? Ce? Sanatatea, cumva?! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Eu nu mai zic nimic... In fiecare an / luna zic ca slabesc... uneori reusesc sa dau 4-5 kg jos, dar nu raman acolo, se incapataneaza mereu sa revina in forta... Sunt o cauza pierduta... |
|

| Nu , nu esti o cauza pierduta. Fara suparare, dar nu vrei sa slabesti. Cauta informatti despre "dieta minune" , care este un stil de viata si nu o dieta. Vad ca se slabeste spectaculos, sunt fete care pierd si 25/ 30 de kg intr-un an |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Am tinut multe diete la viata mea, am slabit mereu cca 7-8-10 kg, insa de indata ce am renuntat sa ma mai abtin sa mananc dulciuri sau sa beau Pepsi, am revenit la greutatea initiala, ba chiar si cu cateva kg in plus...
Nu sunt pregatita sa renunt definitiv la dulciuri si Pepsi... cu restul ma mai impac cu ideea, dar nu as suporta sa nu mananc dulce.. |
|

| Pai cine a zis sa renunti la dulciuri. Nici eu nu am renuntat, dar nu mananc zilnic . Asa zisa dieta minune nu e o dieta , e un stil de viata : se mananca la ore fixe: 7/ 10/ 13/ 16/19. Ai trei mese principale si doua gustari. Intre mese nu poti ciuguli absolut nimic, este permisa doar apa si cafea/ ceai fara zahar. Dupa ce iti obisnuiesti organismul sa fie disciplinat, vei vedea ca iti micsorezi singura portiile si vei incetca sa mananci cat mai sanatos. Si acest stil de viata e potrivit intregii familii, nu doar tie. Poti cauta pe FB " fixul care schimba viata" . Informeaza-te. Cat despre Pepsi...da dependenta, dar asta nu inseamna ca nu poti renunta. Cred ca de vreo 4 ani n-am mai pus gura pe nici un fel de suc si na simt excelent asa. Inceraca si daca vreu, vei reusi. Totul depinde doar de tine. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Adriana, dulciurile sunt si marea mea problema ! Si uite'ma pufoasa da' dulce foc ! Si la greutatea record de 65kg ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Am sa incerc si eu dieta minune ! cine stie ? poate ! poate ! |
|
|