Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| mirela74chris wrote:Deci spune-ne si noua cate kg ai pierdut.
3,6 KG IN 3 ZILE |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte bine |
|

| Ana wrote:Foarte bine
Grazie! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Foarte bine Vereea.Primele 3-4kg sunt apa din corp abia apoi incepe propriu zis slabirea . Eu pe baricade cu dieta mea .Din pacate nu am timp sa o detaliez eu aici ,dar cine doreste o gaseste pe net foarte bine explicata . |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Wow!Foarte mult ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| oanamaria wrote:Foarte bine Vereea.Primele 3-4kg sunt apa din corp abia apoi incepe propriu zis slabirea . Eu pe baricade cu dieta mea .Din pacate nu am timp sa o detaliez eu aici ,dar cine doreste o gaseste pe net foarte bine explicata .
Eu am citit pe net si m-am pierdut cu totul...dar eu ma cunosc cu dietele nu prea ma impac cu nici una ..eu am stilul meu de viatza de asta nici nu ma ingras prea tare doar asa iarna un 2-4 kg.Vroiam sa o inteleg de la cineva personal cum a tinut-o din experientza lui.
Bereea,mi se pare tare mult ca ai dat repede intr-un timp asa de scurt ,ai grija da iubita sa nu fie periculos doamne fereste.Eu ma multumesc cu 3 kg intr-o luna nu ma grabesc nicaieri .Ce dieta a lui Andrei Laslau,in ce contine..oricum am vazut pe facebook tipul c-am pune kg inapoi. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fetele, vointa!!
Eu... nu mai spun nimic. Nu reusesc sa mananc asa cum trebuie pe parcursul zilei iar seara dau iama in frigi - nefericit program, stiu! |
|

| shirel wrote:
Bereea,mi se pare tare mult ca ai dat repede intr-un timp asa de scurt ,ai grija da iubita sa nu fie periculos doamne fereste.Eu ma multumesc cu 3 kg intr-o luna nu ma grabesc nicaieri .Ce dieta a lui Andrei Laslau,in ce contine..oricum am vazut pe facebook tipul c-am pune kg inapoi.
Si mie mi s-a parut enorm, dar n-am facut foamea.Nu tin o dieta propriu-zisa, nu mananc cu cantarul, fac atentie doar la combinatiiile dintre alimente si ma feresc de carboidrati.Sincer, nu mi se pare greu.Cat despre Laslau mi se pare ca se mentine chiar foarte bine, are exact inaltimea si kg sotului meu care e un slabanog |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| 60 de kg! In sfarsit. Acum ramane sa ma mentin |
|

| sousourel wrote:60 de kg! In sfarsit. Acum ramane sa ma mentin
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote: Eu... nu mai spun nimic. Nu reusesc sa mananc asa cum trebuie pe parcursul zilei iar seara dau iama in frigi - nefericit program, stiu!
 Poate pentru ca -la mine, cel putin- nu-i urgenta, nu-s nici prea multe kg. in plus (se poate si mai rau decat acum!), inca port haine groase (nu se observa), m-am obisnuit mai gogosica, etc... zic! (alte scuze, da?!)
bereea wrote:
3,6 KG IN 3 ZILE
Bereea, waw!! Bravo tie! Daca ar fi asa si la mine, in 4 zile as avea greutatea dorita; insa si eu ca Shirel, nu ma grabesc!! Anul trecut, cand am slabit mai brusc si mai mult (aprox. 3kg/sapt.), le-am pus imediat inapoi...
Sou, Bafta, fetele!!
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Spor la slabit! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Abia astept sa port haine mai subtiri sa se vada ca am slabit ca asa cu geci si haine groase nu prea se vede. Fetelor bafta celor care vreti sa slabiti si multa vointa celor care vor sau trebuie sa mai slabesca si nu reusesc sa se mobilizeze. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari fetelor! Ca tot sant la topicul de slabit,sa va povestesc ce am patit eu, asa de rasu-plansu, ras pt voi, plans pt mine. Am fost saptamana asta la ginecolog sa-mi fac un control de rutina si testul papanicolau. La ecograf, imi pune crema si ma roaga sa trag cu mainile in sus de burta sa poata umbla cu ecograful. M-am simtit asa de prost Am mai facut si anu trecut ecograf la un alt medic, dar nu mi-a spus ca nu poate face ecograful din cauza asta. Deci, poftiti la zambete |
|
|