Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| de dieta Rina90 ce stiti? ati tinut-o careva? |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| alexandrabogdan wrote:de dieta Rina90 ce stiti? ati tinut-o careva? Da, am tinut eu cam o luna, am slabit 5 kg . Iti trebuie cartea, daca vrei sa o tii. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| De azi am inceput Dukan expres. Sper sa ma tina, eu nu prea am avut nevoie de diete in sensul restrictiv, iar acum parca mi-e pofta de orice. Eu nefiind o asa mare pofticioasa. Dieta dureaza 7 zile. Prima zi corespunde etapei de atac. Asadar azi doar proteine. La micul dejun am mancat un iaurt mic cu o lg de tarate de ovaz si o cafea mare fara lapte, fara zahar. La pranz voi avea piept de pui fiert. La cina branza de vaci degresata , pe care am s-o imping pe gat cu un ceai silueta perfect. A ... si muulta apa. Sper sa nu uit sa o beau |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Lilly of the valley wrote:De azi am inceput Dukan expres. Sper sa ma tina, eu nu prea am avut nevoie de diete in sensul restrictiv, iar acum parca mi-e pofta de orice. Eu nefiind o asa mare pofticioasa. Dieta dureaza 7 zile. Prima zi corespunde etapei de atac. Asadar azi doar proteine. La micul dejun am mancat un iaurt mic cu o lg de tarate de ovaz si o cafea mare fara lapte, fara zahar. La pranz voi avea piept de pui fiert. La cina branza de vaci degresata , pe care am s-o imping pe gat cu un ceai silueta perfect. A ... si muulta apa. Sper sa nu uit sa o beau
Ce coincidenta! Si eu tot de azi am inceput a nu stiu cata oara Dukanul.. La mine faza de atac este de 3 zile ce corespunde pentru 5-6 kg de dat jos.
Si eu raportez 2 iaurturi cu tarate de ovaz, la pranz 2 oua fierte si o "ciorba" Dukan - curcan fiert cu bors si un ou batut. Pentru diseara ma bate gandul sa fac o fripturica la gratar si cu un mujdei doar din iaurt si usturoi...
Lilly - bafta la dat jos kilograme!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Bafta fetele!
Eu n-am starea necesara sa incep o dieta...mai intai sa-mi revin din soc! |
|
| Bere sper ca esti bine!!! |
|
| Acum sunt bine , dar 4 zile de intarziere a cm mi-au dat de gandit. |
|
| bereea wrote:Acum sunt bine , dar 4 zile de intarziere a cm mi-au dat de gandit.
Adica....bebe...? |
|
| Asa am crezut, nici noaptea n-am dormit de grija pentru ca nu mai sunt la varsta cand sa fac copii. Dar azi s-a confirmat ca nu-i nimic. |
|
| Asta da soc!!! Bine ca s-a intamplat asa cum ti-ai dorit! Pup! |
|
| |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| miriam wrote: Da, am tinut eu cam o luna, am slabit 5 kg . Iti trebuie cartea, daca vrei sa o tii.
am listat ceva meniuri de pe net. pt sotul meu ma intereseaza |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Dimineata 59kg. De m-ar tine naravul De-acum parca vad ca stagnez ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Bereea
Maria & Mario wrote:Dimineata 59kg. De m-ar tine naravul De-acum parca vad ca stagnez !
Felicitari! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| alexandrabogdan wrote:
am listat ceva meniuri de pe net. pt sotul meu ma intereseaza
Ma gandeam ca nu pt tine. Daca vrei iti trimit cartea. O am in format electronic. O mamica de la parc a slabitintr-o luna jumate 12 kg, dar a mancat exact meniul din carte in fiecare zi. Spor la dat kg jos fetelor, felicitari celor care au reusit!
|
|
|