Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mirela, felicitari pentru consecventa! Eu sunt cea mai mare puturoasa, na, am zis-o!! Nu-mi misc nicio bucatica din corp, bag ca vacuta in mine si dau vina pe c.m.; deci, 0 kg. minus sapt. trecuta... de azi iarasi ma straduiesc, c-au plecat si "musafirii" si-alta scuza...
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Cris-DL wrote:Mirela,  felicitari pentru consecventa! Eu sunt cea mai mare puturoasa, na, am zis-o!! Nu-mi misc nicio bucatica din corp, bag ca vacuta in mine si dau vina pe c.m.; deci, 0 kg. minus sapt. trecuta... de azi iarasi ma straduiesc, c-au plecat si "musafirii" si-alta scuza... Multumesc
Eu fac doar ceva sport,dar asta nu inseamna ca nu pun pe mine,mai ales ca deja s-a invatat organismul cu tipul asta de miscare. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cris-DL wrote:Eu sunt cea mai mare puturoasa, na, am zis-o!! Nu-mi misc nicio bucatica din corp, bag ca vacuta in mine si dau vina pe c.m.; deci, 0 kg. minus sapt. trecuta... de azi iarasi ma straduiesc, c-au plecat si "musafirii" si-alta scuza...
Eu mai am un hop: botezul de we. asta dupa care gata! Teoretic. |
|

| kali wrote:Eu mai am un hop: botezul de we. asta dupa care gata! Teoretic.
In we. nu se puneeee!! Si noi avem mega party! Eu oricum ma abtin/tin de luni pana vineri. We. este... we., sarbatoare si papam orice, dar mai finut, asa ca zanele de vara, nu ca Mos Craciun, iarna.
Revenind, am facut si fac o foame de luni (papat foarte putin si pana la ora 18), cu vise despre papa, etc. si sambata dimineata daca nu-i nicio schimbare pe cantar, ma apuc de alergat cu toata lenea care-o am.
Evident, sunt aici si luni; teoretic!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nuuuu... stai sa intelegi bine. Avand botez we. trecut si un altul cel care vine, am ajuns la concluzia - desteapta rau! - ca nu are rost sa ma chinui pentru numai 5 - hai 4 zile ptc. plec de acasa de vineri dimineata -, prin urmare la mine a fost papa la foc continuu ( luni-marti-miercuri). Nu ca nu m-as duce duminica la spa, nuuuu... si nu ca nu as fi porculet... nuuuu. Mi-am cumparat costum intreg da' de mancat nu m-am lasat.
Deci de lunea viitoare nu mai am motiv, gata!! In rest, stiiiiu... we. e we.! |
|

| Cea mai desteapta!! Asa as fi facut si eu... n-avea rost, pe bune! Costumul intreg e musai necesar si cu negru tre` sa fie! Avem si rezolvat cat de cat problema, caci la bulane... -da` doar nu-mi luam costum de scafandru!
|
|
| M-ati facut sa rad!Doamne ce nebunele sunteti!Sigur s-a invatat organismul sa faca foamea si de aceea nu dai jos Cris!petrecere frumoasa! Kali distractie placuta la botez si de luni,te acompaniez si eu.Incep sa mananc mai putin. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu am hotarat sa exclud cantarul din viata mea ca numai in stress ma tine.Deci am inceput sa alerg , mananc mai putin si cu cap (cel putin asa zic eu ), vreau sa vad rezultatele cu ochiul liber. |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bereea wrote:Eu am hotarat sa exclud cantarul din viata mea ca numai in stress ma tine. Asa am facut si eu si e muuult mai bine...ma bucur deplin de sport, sunt plina de voie-buna....nici nu mai vreau sa-i pun baterie! |
|
| Eu nu am cantar .Al meu nici nu vrea sa auda.A zis ca el nu isi ia dusman in casa. Ma cantaresc cand merg la antrenament,o data pe saptamana.Acolo nu rezist, sa nu ma urc.Dar nu ma agit prea tare. |
|

| bereea wrote:Eu am hotarat sa exclud cantarul din viata mea ca numai in stress ma tine.
Eu nu pot trai fara el; ma roade prea tare curiozitatea ...rau cu rau, dar mai rau fara rau! Uneori (foarte rar) mi-e prieten, alteori (mai mereu in ultimul timp) mi-e dusman, insa e particica din viata mea si el este si cel care ma ambitioneaza - un duČ™ rece!!
Mire, |
|
| Cris lasa cantarul!Nu e concludent.Hainele vorbesc! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu m-am suparat pe dumnealui, cantarul, in momentul cand intr-o zi imi arata un nr. de kg, iar in urmatoarea cu 2 kg mai mult.N-am inteles foarte bine motivul, dar ma deprima
citeam ieri un articol in care se spunea ca daca vrem sa slabim trebuie sa renuntam la micul dejun, cica e demonstrat stiintific... |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu la 2-3 zile hop!pe cantar si am avut o luna grea cu stat mai mult in casa ,sres maxim si mancat haotic si +4kg asa urgent . Asa ca de ieri sunt iar la dieta ,cumintica si determinata.Incep de la 69kg si vreau 62kg maxim.Sa vad daca-mi iese.Termen am 90de zile. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Uffff,eu am slabit de la gripa 2 kg...plus stres.....Nu am putut manca,...de parca as fi avut stomacul cat un mar.....O perioada tare urata |
|
|