Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| kali wrote:... asta pentru ca esti inalta! Oana, tu ce inaltime ai? Am 1,72m. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| 65 kg si eu, dar la doar 1,68 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oanamaria wrote: Am 1,72m.
Esti inalta, ce frumos!! Asa, da... ca mie, pitic ce sunt, mi se par multe 65 kg. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| bereea wrote:65 kg si eu, dar la doar 1,68 1.68 si eu , asta daca n-am mai scazut odata cu "babirea"...
Si mie mi se par multe 65 kg. pentru mine, la conformatia mea... tinand cont ca am avut 69-70 kg. gravida in 9 luni cu Luca -atunci am atins maximum! Sunt putin rotunjoara si eu acum, insa de luni... luni-saptamana viitoare, sper!
Felicitari pentru kg. pierdute, dar mai ales pentru ambitie, Oana!!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| aseara m-am cantarit si eu mai mult de curiozitate - 56.3 kg la 1.66 cm (dimineata probabil ca ar arata vreo 56 kg) |
|

| Depinde mult de conformatie si de cum se aseaza kg.Mai jos de 62de kg nu vreau sa scad.Am conformatia osoasa si mare in bazin iar foarte slaba nu am fost niciodata.De ex.la sfarsitul clasei a 12a aveam 72de kg .Va multumesc pentru felicitari si eu ma bucur ca amreusit sa ajung pana aici ca dupa nasteri mai jos de 74kg nu am reusit sa cobor sau daca amcoborat pana pe la 72kg nu am reusit sa ma si mentin. |
|

| Cris-DL wrote:1.68 si eu  , asta daca n-am mai scazut odata cu "babirea"... Si mie mi se par multe 65 kg. pentru mine, la conformatia mea... tinand cont ca am avut 69-70 kg. gravida in 9 luni cu Luca -atunci am atins maximum! Sunt putin rotunjoara si eu acum, insa de luni... luni-saptamana viitoare, sper! Felicitari pentru kg. pierdute, dar mai ales pentru ambitie, Oana!!
Eu la 60/62 de kg sunt slaba, slaba am oase mari si grele , dar 65 sunt pre multe si pentru mine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| oanamaria wrote: .De ex.la sfarsitul clasei a 12a aveam 72de kg .
Iar eu aveam 65 kg, mai multe ca acum Insa, din primul an de facultate m-am facut zana - maxim 52-53 kg., pana am ramas graviduta... Acum, nu-mi mai place sub 56 kg, ca ma cocosez de tot; deja de la 56 kg. incep sa arat rau de tot la fata, in primul rand (zbarcita), mainile, tzitzi aproape dispar, etc... nu stiu, acum nu mai sta carnea ca la 20 ani... iar peste 63 kg. deja simt ca ma sufoc. Sigur, fiecare fiinta are o zona proprie de confort! Mie, sincer, imi place mai mult sa mi se vada "osul" - stiu, sunt cu capul, mi-o repeta sotul frecvent!! Daaar, fiind osoasa, latuta in solduri, cand mai pun si slaninutza, sunt si mai lata si mai mare... asa ma vad eu pe mine si nu-mi place.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si eu ma plac slaba, da' cu fatza stau rau in caz de exces. Si cum fatza e prima pe care mi-o vad in oglinda... ... mai accept si cate un colacel - colacutz - pe talie... doar sa nu par supta la fata si cu oboseala din aia care nu trece de la somn.
Cum trec de zona de comfort, cum sunt luminoasa si draguta...
A mai fost cum a mai fost pana mi-am schimbat garderoba si am renuntat la chestii mulate sau pe talie. De cand sunt mai casual, asa, nu mai tin cont ca pe vremuri... vorba lui Cris... altfel se aseaza carnea dupa 35...
Eu am o conformatie tare aiurea... sunt ingusta in solduri iar alea 2-3 kg. in plus se pun pe talie rezultand un butuc... sau un brotac... Pot masca cu haine, e ok, da' se vede in costum de baie...
|
|

| Sa va spun cum arata fata mea cand slabesc? |
|

| Azi m-am inbracat cu blugii de acum 8ani ca i-am pastrat si sunt ca noi si imi vin larguti chiar.Nu credeam vreodata ca o sa mai ajung la marimea asta sau ca o sa-i mai pit purta.Deci fericire maxima! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oana,felicitari!Cat de ambitioasa esti!BRavo!Ai tinut vreo dieta anume?
Bereea,nu sunt slabanoaga acum.Chiar arat plinuta!Trebuie sa actionez imediat ca se ingroasa gluma!M am plafonat de nu ma recunosc! |
|

| Tin dieta Rina de 90de zile. |
|

| Si o poza facuta acum.nu pot sa incarc sunt prea mari. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana esti fotomodel!Imi place tare mult cum arati! Eu am 61,5 kg.Ieri m-am cantarit inainte de antrenament.Am 1.70 inaltime.Sunt destul de multumita.Ce nu imi place foarte tare este zona soldurilor si un colacel la burta.Cand slabesc si eu ma scobesc la fata.Si nu imi place deloc. Succes fetele! |
|
|