Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Aaaaaaa... eu tot pe-aici! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Si eu! Am luat doua kg de sarbatori.Deci,incerc sa le fac sa plece,asa cu vorba buna... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| mirela74chris wrote:Si eu! Am luat doua kg de sarbatori.Deci,incerc sa le fac sa plece,asa cu vorba buna...
Si? Reusesti?
am incercat si eu cu vorba buna, dar n-am rezolvat nimic.Asa ca am micsorat portiile, am scos painea si stau atenta la ce combinatii fac.N-am reusit sa renunt de tot la dulce insa, aseara am mancat o felie de strudel cu mere .De cantarit inca nu o fac, imi dau un pic d etimp, dar mare lucru n-am reusit - nici nu aveam cum- oglinda nu minte.
Kali, tu doar ne sustii , nu? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Kali, tu doar ne sustii , nu?
Aaaaa, nu! As vrea eu...
Am avut o perioada de aproape 1 luna in care a trebuit sa mananc serios 3 mese/zi pentru a nu-mi deregla organismul din cauza unui tratament destul de puternic si... se vede! Chiar!
Plus ca... am cam stat la pat si din plictiseala tot imi venea sa rontai cate ceva... si m-am obisnuit!!
Pe 20 febr. vom fi nasi de botez si imi doresc sa arat bine in orice rochie voi decide sa port.
Asadar sunt pe baricade! De o saptamana am redus semnificativ consumul de carne ( in sensul ca mi-am propus sa mananc doar peste iar ce a fost pasare sau altceva s-a intamplat sa bag in gura fara sa gandesc in momentul in care a ramas de la copii sau am gustat din mancare ) si am renuntat in proportie de 90% la zahar. Problema e ca nevoia de dulce mi-o astampar cu fructe uscate - care oricum contin zaharuri - iar cea de rontaiala cu alune si nuci asadar lucrez la psihic pentru a renunta si la ele.
Tot de 1 sapt. beau dimineata un cocktail din legume si frunze verzi care mi-a reglat tranzitul intr-un mare fel si care-mi da enegie.
Am 1 luna, deci, sa dau jos vreo 3 kg.
Fetele, vointa!! |
|
| Va sustin! Kali tu arati intr-un mare fel,nu ai de ce sa iti faci griji,o sa dai jos ceea ce te deranjeaza.
Bereea tu stii ca strudelul nu se pune,ca e cu fructe Deci nu fii suparata pe tine.
Eu mai astept cu vorba buna, pana saptamana viitoare Dupa care incep atacul cu mancat sanatos,nu haotic. Si fara dulciuri.Si eu am tendinta sa rontai... Am avut o perioada incarcata si nu am fost la sport vreo luna si jumatate,apoi am mai lispit o zi,deci am inceput sa merg iar la antrenament abia de saptamana trecuta.Deci...
|
|

| M-am cantarit azi dimineata! Mai bine n-o faceam, am suferit un soc e posibil sa am nevoie de consiliere la un psiholog,(blond, ochi verzi, 25 de ani daca se poate ) |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu mai am 10 zile de dieta si apoi intru la nentinere.Am mai trisat si se vede si la kg.Imi doream 65kg ,dar acum vreau 63kg pana la vara.Deci mai am 5kg .Greu ! |
|
| Azi am fost la antrenament si m-am cantarit.Se pare ca am dat jos 600 g,deci a mers cu vorba buna. Mai vad cum este pana saptamana viitoare.
Oana le dai tu jos
Bereea psihologul sa aibe 25 de ani experienta,sau cum?! |
|
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Fetele, cand dati de vreo dieta minune, spuneti. ..ma in scriu si eu. Deocamdata am renuntat la cina. . . eventual un fruct |
|

| mirela74chris wrote:Bereea psihologul sa aibe 25 de ani experienta,sau cum?!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Semnez si eu condicuta cu 3 kg date jos cu low carb diet. Sper sa ma si tina |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari fetelor Aici se pare ca-i bun incepututul de an |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu mai am 6 zile si termin Rina 1 si trec la mentinere 90 de zile .Sunt ok cu mine ca am reusit sa scap de 8kg .Nu e de colea . Si pana la vacanta de vara sper sa mai scap de 5kg . Succes celor care doresc sa slabeasca ! |
|

| Felicitari, Oana!
De luni si eu la dieta severa! |
|
|