Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Bravooo,Oana! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari Oana
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Va multumesc frumos. A trecut deja peste jumatate din cele 90de zile cat tine dieta Rina si nu-mi vine sa cred ca mi se pare atat de firesc s-o tin .Nu intampin nici o greutate si nu-mi este niciodata foame cu toate ca nu ai voie sa mananci nimic intre cele 3 mese principale ,iar cina o iau la 18 si 30 cel tarziu ,iar inainte de cura rontaiam in disperare si-mi era mereu foame ,iar ultima masa era si la 20 ;30. Cea mai grea e ziua de vitamine când poti manca fructe si/sau legume din 2 in 2 ore . Eu am ajuns sub 69kg ceeea ce e excelent targetul fiind de 65. Kg. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| oanamaria wrote:Va multumesc frumos.  A trecut deja peste jumatate din cele 90de zile cat tine dieta Rina si nu-mi vine sa cred ca mi se pare atat de firesc s-o tin .Nu intampin nici o greutate si nu-mi este niciodata foame cu toate ca nu ai voie sa mananci nimic intre cele 3 mese principale ,iar cina o iau la 18 si 30 cel tarziu ,iar inainte de cura rontaiam in disperare si-mi era mereu foame ,iar ultima masa era si la 20 ;30. Cea mai grea e ziua de vitamine când poti manca fructe si/sau legume din 2 in 2 ore . Eu am ajuns sub 69kg ceeea ce e excelent targetul fiind de 65. Kg.
Oana ziua de apa o ti? Sotul meu a incercat Rina dar lui nu i s-a potrivit, a facut hipoglicemie si a cazut din picioare intr-o zi |
|

| Am tinut prima zi de apa seara eram cam ametita ,dar am rezistat ca a cazut intr-o sambata si am stat in casa nu a fost nevoie sa consum multa energie. In rest ma simt bine si mi se potriveste . |
|

| 50 de zile de dieta Rina de la 76kg la 68kg.Nu scriu ca sa ma laud ,ci ca sa ma incurajez ,sa vedeti si voi ca se poate sa tineti o dieta cu rezultate fara a face foamea sau a renunta la mici placeri . Eu cu greu m-am hotarat s-o tin si sa gasesc vointa sa ma apuc de ea ca apoi a mers totul de la sine si e si un gruo misto pe FB unde gasesti sustinere si sjutor mereu. Si n-am mai avut 68de kg de vreo 7ani.Altfel vin hainele ,altfel ma simt ...mmm!sunt mandra de mine. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Povesteste mai multe despre aceasta dieta!!Poate faci si un topic special sa ne o descrii mi se pare interesanta. Succes in continuare!! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nici n-am curaj sa scriu ceva pe aici |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Lasa, ca-ti revii tu! |
|

| Eu am trisat de sarbatori ,dar de pe 2ian iar la dieta si am ajuns la 67,5kg. Multa vointa va doresc !Cine vrea sa stie despre dieta Rina o gasesye explicata pe net eu din lipsa de timp nu ma pot ocupa de asta. |
|

| Cine mai e prin zona ?Eu am ajuns la 67kg.Acum spre sfarsitul dietei kg se pierd mai greu,dar per total sunt foarte multumita.Vreau sa aju g la 63kg. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Brava!
eu am inceput sa stau atenta, sa nu fac combinatii gresite dar acul cantarului e ferm: ramane acolo unde era si inainte! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Felicitari, Oana!!!
Cred ca am si eu ceva in plus, simt la pantaloni/blugi, insa n-am chef nici sa ma cantaresc (sa nu cad in depresie), nici sa ma abtin de la ceva papa - momentan! Ma mai menajez o vreme...
|
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am ajuns si eu la 55 kg caci am fost bolnava.( am dat jos 2 kg) Acum profit de aceasta greutate si am intrat un pic la regim poate mai dau jos ceva. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Offff,sanatate multa |
|
|