|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Prezenta
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu pe baricade.3kg astea cate mai sunt in plus greu se mai lasa duse.Dar pana la vara daca dau 1kg pe luna si tot e bine. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mirela,dar si tu esti un fotomodel.Arati bestial.Ai o silueta de invidiat . Eu am la fel,1.70m inaltime,dar am 63 de kg.Trebuie sa recunosc ca acum 2 ani si jumatate am mai ajuns la greutatea asta.A fost o vara cu de toate,zilnic mult dulce,deserturi facute de mine,miscare putina spre deloc.Am ajuns in 3 luni la 58 de kg,greutatea mea ideala cu aerobic de 3-4 ori pe saptamana si un pic de atentie la ce mancam. Azi am inceput cu gimanstica si un fel de dieta disociata in care am grija cum combin alimentele.Beau cel putin 2 litri de apa pe zi,ceea ce faceam si inainte.Sper sa revin repede la greutatea ideala caci primavara bate la usa... Mult spor la slabit si mentinere,fetelor! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cris-DL wrote:Prezenta
Me 2. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Prezenta dupa ce am citit o gramada de carti de nutritie si nu stiu incotro sa o apuc...ultimul succes rasunator a fost dieta Dukan acum cativa ani,doar ca nu am mers pana la capat cu stabilizarea ,ca altfel era perfect...o sa pun poze |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| giulia_mamik wrote:Mirela,dar si tu esti un fotomodel.Arati bestial.Ai o silueta de invidiat . Eu am la fel,1.70m inaltime,dar am 63 de kg.Trebuie sa recunosc ca acum 2 ani si jumatate am mai ajuns la greutatea asta.A fost o vara cu de toate,zilnic mult dulce,deserturi facute de mine,miscare putina spre deloc.Am ajuns in 3 luni la 58 de kg,greutatea mea ideala cu aerobic de 3-4 ori pe saptamana si un pic de atentie la ce mancam. Azi am inceput cu gimanstica si un fel de dieta disociata in care am grija cum combin alimentele.Beau cel putin 2 litri de apa pe zi,ceea ce faceam si inainte.Sper sa revin repede la greutatea ideala caci primavara bate la usa... Mult spor la slabit si mentinere,fetelor!
Nici cu tine nu mi-e rusine!Nu cred ca esti rotunjoara.Doar te-am vazut live.Oricum iti doresc succes! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Me 2. Mi-e foame!!
Oanalaurisa, bine ai revenit!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu incerc sa dau jos vreo 3-4 kg acumulate iarna asta cu toate ca nu prea ma deranjeaza tare da naaa a venut caldura la noi si chiar nu vreau sa se vada iesindu-mi grasimea pe margini. Oricum la regim nu ma pun fiindca mananc destul de ordonat si bine dar ma apuc iar ca nebuna de sport ...fiindca de cateva luni m-am facut o asa maaare lenesa!!! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Berre,alexandrabogdan,pun un articol si veti putea observa cum tiroida poate da acestechestii(luarea in greutaate) .Eu am reinceput de ceva vreme mersul la endocrinolog pentru ca,asa cum va spuneam,nu mancam in asa masura incat sa iau in greutate foarte mult;iar din ciuguleala nu te ingrasi.Problema este ca fiecare corp uman are o reactie.....asa ca.....fiecare cu ale lui.....
http://www.formula-as.ro/2012/1014/sanatate-35/cand-sistemul-imunitar-o-ia-razna-tiroidita-hashimoto-14926 |
|
|
Asta e antrenamentul pe care il fac eu o data pe saptamana.Dovada ca ma misc si eu un pic.Imi lipseste,daca fac pauze.Si de-ati sti ce febra musculara fac dupa antrenament!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ce frumoasa esti! Spor! Sa te tina!! |
|
| kali wrote:Ce frumoasa esti! Spor! Sa te tina!!
Multumesc mult Kali!Fac de aproape 3 ani,cu pauze de concedii.E foarte bun pentru durerile de spate.Ajuta foarte mult pentru ca nu fortezi articulatiile. |
|
| Cum se numeste? ce pret are o sedinta?Arati super tare Felicitari |
|
|
Am mai scris pe aici este fitness EMS fitness cu electrostimulare musculara.Fac la Bodytime.Cand am inceput eu,nu erau sali in prea multe locatii din tara.Acum am vazut ca au mai deschis si altii ,sali cu aparate bazate pe acelasi principiu.O sedinta este 100 ron.Dar mai au si promotii.Abonamentul e mai convenabil la pret,daca il faci pe o perioada mai lunga de timp.Oricum,pot sa va zic ca mi se potriveste.E foarte bun pentru persoanele ocupate.Imposibil sa nu gasesti 20 de minute pe saptamana. |
|
| Multumesc |
|
|