|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Lilly, da, stiu! Incercam sa fac si eu putin haz de necaz ca a fost prima oara cand imi faceam griji pentru kg-le in plus. Gata. S-au dus. Pentru stomac iau deja niste pastile si mai urmeaza niste investigatii si pentru altele... Pup! |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Numai bine Liz! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bereea, multumesc! |
| Fetele, cum merge? Ceva rezultate? |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Aseara - party... maine seara - party... |
| kali wrote: Aseara - party... maine seara - party...
Deci psihic stai foarte bine! |
| Da, sunt very happy! Grasa si frumoasa! |
| Tu grasa? Pai de mine sa sa mai spun? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| bereea wrote:Fetele, cum merge? Ceva rezultate?
Momentan bat pasul pe loc, dar inafara de miscare nu am facut nimic deosebit, ba am papat orice, dar nu oricat si nu la orice ora. Voi tine lunar cate o saptamana de dukan expres.
kali wrote: Aseara - party... maine seara - party...
Aniversare fericita! |
| Eu ma simt grasa desi barbat'miu e foarte happy de cum sunt acum - lui nu-i plac tipele foarte slabe. ... Si cum am majoritatea hainelor stramte/mulate, se vede si, mai ales, se simte. Ma strang toate!!!
Lilly of the valley wrote:Aniversare fericita!
|
| kali wrote:Eu ma simt grasa desi barbat'miu e foarte happy de cum sunt acum - lui nu-i plac tipele foarte slabe. ... Si cum am majoritatea hainelor stramte/mulate, se vede si, mai ales, se simte. Ma strang toate!!!
Cunosc sentimentul!
Aniversare fericita! Intai distractia, apoi vezi tu |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| BUNA FETELE !!! Revin si eu dupa ceva timp,timp in care v-am urmarit,dar nu am postat.Am inceput si eu o lupta cu kg dupa 12ian,aveam 76kg la inaltimea de 1.67cm. Astazi,am 70 kg si sper sa mai pierd vreo 5 macar pana la vara.Am inceput prin Dukan,dar l-am modificat putin,in sensul ca,nu pot sta fara fructe,asa ca ,mai consum kiwi,mere....am redus consumul de ulei,zahar si nu mai mananc paine.Cu sportul mai greu din lipsa de timp,insa sper ca se va incalzi afara si ma voi urni.Spor la topit kg si un weekend placut tuturor !!!! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu sunt sedentara..... Inca ma mentin la 58,.....nu vor sa mai plece de la mine... Dar,nu mai manac paine decat rar,zahar foarte putin si acela din cel brun,dulciuri nex,asa ca ma astept sa mai scad. BAFTA TUTUROR! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| marivic wrote:...zahar foarte putin si acela din cel brun...asa ca ma astept sa mai scad. BAFTA TUTUROR!
Diferenta dintre zaharul alb si zaharul brun este prezenta melasei (produs obtinut din procesarea trestiei de zahar si a sfeclei de zahar in vederea obtinerii zaharului). Din cauza procesului de rafinare se pierde din melasa. Melasa contine vitamine si minerale. Diferenta de calorii este nesemnificativa intre cele doua tipuri de zahar. Zaharul brun are un gust mai intens si este mai putin dulce, in lupta cu kg e un inamic la fel de puternic. Zaharul brun care se gaseste la noi in comert este obtinut din zahar alb caruia i s-a adaugat melasa.
Succes si tie! |
|
| Eu ma cantaresc maine dupa o saptamana decdieta stricta. Sunt curioasa cat am pierdut pntru ca simt ca am slabit.. |
|
|