|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2018 Mesaje: 3
| Multumesc,
Infometarea spuneti ca nu e indicata si nu da roade de durata. Dupa cum ati spus, o sa incep sa micsorez portiile si sa nu mai mananc pana ma satur.
O sa revin in cateva zile, fericita ca am reusit sa mananc mai putin si cantarul sa se miste ori plangand ca nu am reusit si am mancat la fel.
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Kali ce am mai ras"din ce an noi am inceput sa slabim?" .Eu am pus si eu cateva kg care ma deranjeaza nu multe cred ca vreo 3-4 dar astept sa se incalzeasca si sa fac putina miscare.Am si niste dureri de spate care nu prea ma lasa sa ma misc cum vreau.Eu am schimbat toate alimentele din bucatarie am scos faina alba,zaharul alb,prajelile eu nu mamanc nici produse lactate fiindca am realizat ca nu imi fac bine la organism .Lapte mai beau putin dar doar la cafea. Bereea si eu am incercat cu fixul dar am probleme cu orele fixe ..nu pot sa mananc asa fiindca de multe ori activitatea mea nu imi permite timpul liber ptr asta fix la 10 sau fix la 7 dimineatza dar sunt in grupul lor si ma minunez de cum slabesc fetele.Am sa va scriu si eu cum si ce mananc poate mai vrea sa incerce cineva ca mine ...eu ma bazez mai mult pe o alimentatie sanatoasa ptr toata viatza si echilibrata decat pe o slabire brusca.Succes tuturor! |
|
| Shirel, welcome back! |
|
| Stilul de alimentatie Shirel
Alimentele pe care nu le mananc dar nici nu mi le cumpar in casa: 1-produse lactate(beau lapte doar la cafea) 2-faina alba si binenteles toate aluaturile 3-faina intermediara care nici ea nu este cu mult mai sanatoasa decat asta alba doar daca stii cine o produce si cum) 4-couscous,paste fainoase,cartofi,porumb ,si tot felul de produse industriale congelate care contin numai E-uri. 5-produse care contin soia.lapte de soia etc
ce bauturi nu beau: -lapte care am mai spus doar la cafea trebuie sa il elimin total dar i-a timp -toate bauturile dietetice -bauturile gazoase si dulci -ness cafe
|
|
| Alimentele pe care le consum:
1-toate produsele din orez:paste din orez,sushi,salate calde stil chinesc 2-hrisca 3-fructe mai putin struguri,pepene galben si pepene rosu) 4-toate legumele in afara de porumb si cartofi) 5-oua 6-muraturi 7-thina(daca nu stiti ce este va dau reteta eu o prepar in casa un sos din humus cu susan) 8-humus 9-carne (de preferintza tocata,asado de vita,pui daca se poate si organica este cu mult mai bine) 10-carne de curcan 11-peste 12-toate produsele din faina de spelta..(spelled in engleza)torturi ,prajiturele ,paine,paste fainoasa,spaghete) 13-quinoa 14-ulei de masline ulei de avocado,ulei de susan si in cel mai rau caz si ulei de floarea soarelui. 15-uleiul de cocos pe care il folosesc cel mai mult la orice omlete ,salate imi place tare gustul lui) 16-un fel de boabe groats in engleza pe care le introduc la supe
Ce consum in loc de produse lactate care dupa ce am incetat sa le consum am impresia ca am scapat de o otrava ptr organism.Nu vorbesc de cine poate sa consume produsele naturale direct de la sursa dar si acolo trebuie de tinut cont de cantitate.Aici toate produsele lactate contin atatea chimicale deci ma simpt foarte bine fara ele. se merita incercat ptr a se vedea diferentza.
Deci in loc de lapte consum:lapte de orez,smantini si branza vegetariane din plante credeti-ma mananc o branza superba din plant fix cu gust si aspect de cascaval.Oricum nici nu mananc mult maxim o felie ,doua pe zi.
Dulciuri permise(fiindca nu se poate fara duklciuri dar copii vor ,eu nu prea sunt innebunita dupa dulce) -ciocolata amaruie de la 60% cacao -crema de tot felul de semintze (o bunatate o cumpar de pe Iherb) -inghetate sorbe facute in casa din fructe -halva -nuci si tot felul de semintze organice necoapte sau coapte acasa de mine.dulceturi organice,miere de curmale -fructe inghetate din care fac sucuri
alcool beau si eu la anumite petreceri dar mereu vin rosu sau alb semi sec si de calitate ca macar sa nu imi para rau ca am baut.
|
|
| Acuma stilul asta de viatza il folosesc c-am de mult si sunt mai mult ca sigura ca se potriveste la fiecare ,am multe prietene care si ele acuma am schimbat alimentatia nu cgiar totul dar au renuntzat la multe produse si au vazut cat este de usor si au vazut si cum toate analizele de sange au luat o schimbare in bine.Acuma in Romania s-ar putea sa fie mai complicat nu stiu ce produse se gasesc eu v-am scris nu ca sa il faceti si voi obligatoriul ci doar ca sa imi impart experientza de vreo 2 ani sau poate chiar si mai mult cu acest stil de alimentatie. - Acuma cine vrea am si retzete superbeee ! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Kali, Eu slabesc din 2006 ! Deci n-a mai ramas nimic ( neuroni ) ! Doar sunculite si colacei si celulita ! Eu nu pot fara paine ! Neam ! Cand intru pe undeva si imi miroase a paine calda o iau razna ! Daca as putea scoate produsele fainoase din alimentatie as fo GROZAV ! Da' nu pot ! eu incerc acum dieta aia 5:2 ! 5 Zile mananci normal ce mananca restul familiei ( ca tot le gatesc fresh zilnic ) si 2 zile tre sa ma axez pe fructe , legume crude maxim 800 calorii pe zi ! Bauturi carbogazoane nu am consumat niciodata ! Prajituri nu ! Cioco DA ( cand ma mai vede ficiora'miu ca salivez la cioco a lui ! si imparte cu mami Si stiti doar ca nu e politicos sa spui NU ) De s-ar intampla mai des Carnea de orice fel la mine face parte ( poate ) 5% din alimentatie ! Sosuri si prajeli nu servesc ( din fire )! Nu consumam semipreparate , mancaruri pre-gatite ! Deci nu ar trebui sa fie prea greu ! Cu Apa e mare belea ! Doar ce mai inghit la aqua aerobic Nu suntem prietene deloc ! ( ruginesc !) Luni ma cantaresc iar !
Ideea e ( vis a vis de ce scria Adri mai sus ) E Mult mai important, pe termen lung, un sistem de viata sanatos , de care sa te tii , consistent, an de an , decat sa iti impui un regim care sa te priveze de multe si care sa iti incetineasca metabolismul ( asta se intampla cand reduci / privezi dramatic organismul de de toate ) iar cand incerci sa revii la o viata cat de cat normala , sa pui dublu pe tine !
Eu vreau sa ajung la 53 kg pe 1 Feb ! Viseeeeeee neica ! Da' poate pana la vara ajung macar la 55kg ! Spor la tonifiat si multa sanatate, gagici !
|
|
| Inca ceva stilul meu de alimentatie nu este regim de slabit deci eu iarba asta am pus 3 kg pe mine ...dar este un regim sanatos si care tinandu-l corect deci fara exagerari la dulciuri,grasime si aluaturi se poate si slabi foarte frumos.
Maria&Mario spor la slabit!incarca produsele de patiserie din faina de spelta este cu mult mai sanatos si au si calorii mai putine.Macar nu te mustra constiintza cand le mananci dar si totul cu o limita! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Eu de azi am inceput sa am alta abordare. Am cumparat o carte a unui nutritionist cu experienta de 20 de ani, care, in mod surprinzator... spune ca solutia nu sunt dietele si cel mai mare inamic al slabitului sunt dietele.
Prin urmare am inceput sa urmez exact ce spune el si va anunt peste 2 luni cum stau |
|
| |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu slabesc de cand ma stiu , adica ma plimb intre 62-67 kg. Nu ma intereseaza painea, ciocolata, dar ma omoara dulciurile pe care le fac eu.Nu pot sa vad o reteta si sa nu o fac In ultimul an, am schimbat stilul de viata a intregii familii.Se mananca cum zic eu, vad ca e ok , nu comenteaza nimeni.Am grija mare la combinatii- nu mereu, dar in mare parte, am grija sa nu am porcarii in casa care sa ne tenteze, insist pe legume di ceva fructe, am scos prajelile aproape in totalitate, am renuntat la faina alba.Sper ca pana in vara sa-mi modelez corpul asa cum doresc.Bineinteles ca trebuie sa ma reapuc de sport |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| bereea wrote:Eu slabesc de cand ma stiu Asta-i tare Ma regasesc, eu vroiam sa slabesc si cand aveam 62, si acum cand am 90, acuma chiar e reala problema. Am pus acum de sarbatori 4 kg, am taiat porc anul asta si ne-am cam uns pe degete. Spor la slabit sanatos, altceva nu mai spun ca mi-am propus ca nu mai scriu aici decat cand am rezultate.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| buna fetelor!!! Daca puteti tineti dieta Rina,chiar da rezultate bune,eu am inut o luna si jumatate si am dat jos 10kg,acum nu o mai tin,insa dimineata beau pe stomacul gol apa calda cu o zeama de la ojumatate de lamaie +1a miere,mananc intotdeauna fructe pana la pranz si am pus maxim 1,5kg. Deci chiar merita sa o incercati.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Spor la dat jos kg dragelor ! Si eu ma plimb intre 75 si 73 dar mai jos de atit nu am reusit .Acum de saptamina asta am scos painea dar sint tot flaminda Va rog sa-mi spuneti voi ce apa plata beti ? sau o beti pe cea de la robinet ?Am avut apa plata in zona dar s-a defectat ceva la fabrica acum de o luna din cauza inghetului si nu stiu ce apa ar fi mai buna .Voi cele din tara ce apa folositi ? Am ambitia sa dau jos cele 3 gk care ma deranjeaza si o sa va tin la curent.
Shirel te rog sa scri niste retete de humus asa cum le faci tu ! |
|
|