|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu ma mentin cu succes la 62kg |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| 54 kg., eu... nemultumita, bineinteles. Da' nu fac nimic in sensul asta. Ma mentin. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Kali ? nu e bine ? 54 nu 75 cit am eu ! |

| Cam mult fata de cum eram obisnuita... Ani de zile am oscilat intre 50 si 52 kg. Totusi, nici nu m-am ambitionat sa scap de cele 2 kg. in plus; probabil ca nu ar fi chiar fffff. greu. Pana la vara mai e! |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Maria & Mario wrote: Adriana, dulciurile sunt si marea mea problema ! Si uite'ma pufoasa da' dulce foc !  Si la greutatea record de 65kg ! Daca la tine e record cu 65... eu ce sa mai zic la 95... Bine ca macar nu am vazut inca un numar din 3 cifre
Analizele sunt toate bune... asa ca... momentan mai tine... sa speram ca ma tine si inima |

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| si am ratacit pe drum ( surprinzator ) 2kg. Deci semnez condica la 63 kg. Si am reactivat abonamentul de inot / SPA ! poate mai debusolez cateva kg .... sa se agate pe'alt'undeva ! deci ..... |

| Si eu am mai pus 1 kg. de sarbatori, pe langa celelalte; in total am de ratacit 3, deci... Sa spunem ca sunt motivata de zilele de caldura care se arata la orizont asa ca sper la - 2 in urmatoarele 2 sapt. |
| Eu am plecat de la 99 kg la 1 ianuarie 2018... acum am ajuns la 96.4...
Incerc sa nu ma auto-constrang prea mult, ca sa pot tine acest regim tot anul... Am inteles de la voi de la cealalta postare ca nu trebuie sa combin branza cu carnea. Mai sunt si alte chestii care nu ar trebui combinate?
Nu vreau sa merg la nutritionist pentru ca in momentul in care va incepe sa imi spuna aia nu, aia nu, 100g din aia, 50 din aia... sigur nu voi putea sa tin regimul 1 an...
Eu imi propun sa ajung la 30 iunie la 75kg, iar la 1 ianuarie 2019 la 60-65... Deci am foarte mult de dat jos...
De mancat dimineata - am incercat o perioada dar nu pot, abia daca pot sa beau o cafea cu lapte dimineata... Mananc doar la pranz, in jurul orei 12:30 - 13:00 si mai mananc daca imi e foame rau pe la 16:00 un iaurt sau o sana si seara la 18:30 - 19:00 cel mai tarziu, pui cu ceva... azi am mancat pui cu varza fiarta.
Apoi pana a doua zi la 12:30 mai am doar cafeaua de dimineata.
Nu am putut niciodata de cand ma stiu sa mananc dimineata.
Ce mai gresesc iarasi cred, e faptul ca nu pot sa beau apa... azi am baut fix 1/2 paharel de apa, pentru ca a trebuit sa iau medicamentele
Deci, in conditiile date, ce as putea sa mananc astfel incat sa nu fac combinatii fatale ?
 |

| Iti doresc mult succes.Anul trecut in ianuarie ajunsesem la 71 kg .Atunci am descoperit mancatul la ore fixe:7-10-13-16-19: 3 mese principale si 2 gustari.In prima luna am pierdut exact 4 kg.Apoi am miscorat portiile si am inceput sa am grija la combinatii.Pana in vara ajunsesem la 62 kg , unde m-am mentinut cu succes pana prin noiembrie, cand, am renuntat foratata de imprejurari si am luat 4 kg in greutate.In ultimile 3 saptamani am reinceput acest stil de viata si am pierdut 3 kg.Deci se poate.Cunosc persoane care, respectand acest stil de viata, au "scapat " de 30/40/50 kg.Trebuie doar sa vrei. Renunta la prajeli, mezeluri, citeste intotdeauna etichetele si ai grija la combinatiile pe care le faci. Daca vrei ceva dulce mananca dimineata la ora 10.00 Valabil si pentru fructe.Si, foarte important, bea apa, ceaisuri calde neindulcite.Intre mese ai voie ceai si cafea neindulcita, daca nu poti altfel bea cafeaua la o ora fixa . Nu trebuie sa le faci pe toate deodata, da-i timp organismului sa se obisnuiasca.Nu renunta la ceea ce iti place, dar redu cantitatea. bereea attached the following image(s):

|

| Adriana, pana acum aprox. 1,5 ani, nici eu nu puteam sa iau micul dejun.
Am observat ca, daca mananc relativ devreme seara - adica cel tarziu la ora 18.00 -, o masa nu f. consistenta si nu beau cafeaua imediat ce ma trezesc, cam la 45 de minute de cand fac ochi, am pofta de mancare.
Asadar am inceput sa ma trezesc mai devreme asa incat sa am timp sa mananc asa cum imi doresc, la cel tarziu 1 ora distanta.
Eu nu pot manca des; incerc sa am 3 mese/zi, insa de cele mai multe ori am doua + 1 gustare. In rest, nu-mi impun restrictii. In we. imi fac toate poftele insa mananc cu masura; da, chiar si cartofi prajiti! Si praji! Fructele niciodata nu le mananc dimineata... combinatii nepermise fac, insa nu in fiecare zi si nici nu mananc fara masura. Niciodata nu ma ridic super satula de la masa ( ca idee, o portie de restaurant, e super mare pt. mine; ideal ar fi 1/2 ).
Meniul meu de ieri: - dimineata: 2 linguri mari de iaurt grecesc ( singurul care-mi place; si, da, e gras! ), cu nuci, seminte ( din astea mananc ffff. des ) si miere; - 1 cafea fara zahar ; - 2 banane ; - orez cu carne - facute separat, deci nu pilaf.
Pana acum: - dimineata: 1 ou fiert tare cu rosii, masline si putina friptura rece, facuta la tava; - cafeaua fara zahar dar cu rulouri din alea cu cioco Urmatoarea masa va fi in jur de 5, cand ajung acasa.
Apa nu beau nici eu, miscare nici atat. Insist pe masaj si sauna, atat... in schimb nu mananc deloc mezeluri, cascaval, sendvisuri, pizza, paine iar paste fffff. rar.
|
| Kali, tu mananci foarte putin... eu nu cred ca as rezista sa mananc asa putin...
Eu azi am mancat asa: Dimineata (8:30): 1 cafea cu lapte Pranz (14:30): 100g muschi, 100g mozzarela si 6 rosii cherry, plus 200g paine de secara Seara (19:00): varza fiarta cu piept de pui si 200g paine de secara si 1 sticluta de 500ml Pepsi Zero calorii
O sa incerc sa ma tin de combinatiile permise atasate de Bereea, ca pana acum am facut numai combinatii proaste, sa vad ce se intampla...
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2018 Mesaje: 3
| buna, sunt noua pe aici. Am intrat in speranta ca impreuna cu voi sa reusesc ca scap de cateva kilograme(cei drept cam multe). Poate vorbind cu voi ma mobilizez si uit sa mai manc asa de mult la orice ora.
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2018 Mesaje: 3
| sper sa nu deranjez membrele vechi
Dupa ce am nascut am pus 30 de kilograme intr-un an.
Pana acum nu am mai tinut nici o dieta, nici un regim nimic. Dar, de maine incep pentru o perioada de 1-2 saptamani sa manac cat mai putin(1 ou toata ziua, sau un mar, o bucatica de branza) vreau sa manac ceva cat mai putin cat sa ma obisnuiesc sa manac putin. Astfel incat dupa 1-2 saptamani sa nu mai am pofta sa manac atat de des si de mult. Nu stiu daca este vreo dieta asemanatoare, urati-mi bafta....
|
|

| Bine ai venit! Mai mare greseala decat sa mananci putin nu poti sa faci. Trebuie sa ai 5 mese pe zi, portii mici, combinatii corecte , un stil de viata sanatos |
|

| AdrianaC wrote:Kali, tu mananci foarte putin... eu nu cred ca as rezista sa mananc asa putin...
Nici nu ar fi recomandat insa, in timp, iti vei micsora si tu portiile. Vine de la sine. Uneori, eu nici macar nu mai am senzatie de foame si trebuie sa-mi amintesc sa mananc. Daca nu ar fi sarbatorile, aniversarile si vacantele as fi mereu pe linia de plutire; astea ma dezechilibreaza.
Sdeea, bine ai venit! E prea brusc, mami, ce vrei tu sa faci... e infometare in toata regula! Pentru inceput as incerca, in locul tau, sa ma obisnuiesc cu mese regulate si sa nu mananc mai mult decat e cazul - te opresti cand simti ca te-ai saturat... mesteci mult, gurite mici, mananci constient, iti pui putin in farfurie, etc...
Tu faci, pana la urma, ce doresti... insa chestiile astea stricte nu au viata lunga. Multa vointa, iti doresc!
Edit: ma uitam la titlul topicului. Din ce an tot slabim noi?! |
|
|