Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Binenteles,Marivic ca ai slabit principalul este cum te simti daca esti slabita de puteri si inca nu te simti prea bine ti-as indruma sa iei ceva vitamine ...esti tare palida .Fa-ti si niste analize sa vezi cum stai ,sunt sigura ca ai nevoie de ceva intaritori si de o nutritie bogata in vitamine.
Fetelor indata vin sarbatorile si chiar nu este indicat sa intrati acuma intr-o dieta ci numai sa va mentinezi sa nu exagerati cu mult stiti pe urma cat este de greu sa da-ti kg depuse jos.Deci mancati de toate dar cu limita si atentie la combinatii. Si eu am cateva aniversari si sarbatori si ma concentrez tare sa nu o iau razna oricum ne intalnim din nou prin ianuarie cu toate aici la povestit cum am pacatuit cu cate o bucatica de tort.(eu una sper ca nu ) |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Iau vitamine,Shirel dar parca nu mai sunt eu;nu zic nici ca sa fiu compatimita ,nici sa primesc aprecieri sau eu mai stiu ce,chestia este ca ma uit in oglinda si parca nu sunt eu-nu ma recunosc.Slabita am fost,acum mi-am mai revenit,caci mancarea de acsa nu se compara cu cea din spital,antibioticul a fost foarte puternic.....dar parca nu mai este nici o sclipire in mine.Inchipuiti-va ca am si sotul acasa si ar fi trebuit sa radiez....deci?ceva nu e-n regula cu mine.... Analizele mi le-au repetat in spital si-mi iesisera bune..... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mari, mie nu mi se pare mare diferenta, atata doar ca esti mai palida si mai incercanata iar asta cu siguranta e din cauza convalescentei. Daca toate analizele sunt bune nu ai de ce sa-ti faci griji. Prinzi tu puteri, acusi, o sa vezi! |
|
| kali wrote:Mari, mie nu mi se pare mare diferenta, atata doar ca esti mai palida si mai incercanata iar asta cu siguranta e din cauza convalescentei. Daca toate analizele sunt bune nu ai de ce sa-ti faci griji. Prinzi tu puteri, acusi, o sa vezi! Multumesc mult,Kali.....poate...se poate si din cauza bolii.... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| kali wrote:Mari, mie nu mi se pare mare diferenta, atata doar ca esti mai palida si mai incercanata iar asta cu siguranta e din cauza convalescentei. Daca toate analizele sunt bune nu ai de ce sa-ti faci griji. Prinzi tu puteri, acusi, o sa vezi!
Subscriu! In imaginea de la avatar te-ai si aranjat pentru poza. Cu cateva zile inainte de Craciun, in plina verva, cu siguranta ca vor disparea toate semnele ingrijoratoare de acum. Sanatate multa! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mari, sanatate multa, in primul rand!! Si... sincer, eu ma bucur cand slabesc chiar si de la boala; -stiu, sunt mai sadica. Uite asa, privesc si partea buna a crizelor de fiere -frecvente-, in cazul meu! Apoi, acum te plangi c-ai slabit, intr-adevar cu probleme, iar in ianuarie te vedem iarasi la slabit?! Important este sa-ti aduni puterile si sa gandesti pozitiv - incapi in rochitele acelea!
|
|
| Cris-DL wrote:Mari, sanatate multa, in primul rand!! Si... sincer, eu ma bucur cand slabesc chiar si de la boala; -stiu, sunt mai sadica. Uite asa, privesc si partea buna a crizelor de fiere -frecvente-, in cazul meu! Apoi, acum te plangi c-ai slabit, intr-adevar cu probleme, iar in ianuarie te vedem iarasi la slabit?! Important este sa-ti aduni puterile si sa gandesti pozitiv - incapi in rochitele acelea! Cris,dupa cum am spus,nu vreau sa ies in fata,eu vreau decat sa va spun/sau v-am spus cum ma simt..... In alta ordine de idei,slabitul in suferinta nu este ok deloc,dar asta este ,nhu am ales eu....nu zic ca nhu-mi place ca am slabit....e ok,intru in rochii in care nu am intrat de cel putin 5--6 ani SPER DIN SUFLET SA FIU FOARTE ATENTA LA CE MANANC DE ACUM INCOLO....SI CUM MANANC SI LA SANATATEA MEA..... SANATATEA,acest lucru este important.....Ceeea ce vreau eu sa va spun este faptul ca nu conteaza cum arati!In momentul in care nu esti un om sanatos,chiar nu mai conteaza!!! |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am slabit 5 kg,de la 72 la 67!Mai incerc dar nu prea mai am curaj,m-a cam ametit dieta data trecuta |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| De la anul ma inscriu din nou in club |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| De data ceasta nu doar pt galerie In 3 zile am luat 2 kg. |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bereea wrote:De la anul ma inscriu din nou in club Tu? La cat de supla esti? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Aurisha, eram supla...acum chiar am nevoie de sport si sa fac mai multa atentie la ce mananc. Sincera sa fiu abia astept sa ies iar la alergat iar sotul meu a zis ca iese cu mine. |
|
| Eu am acum 58,800kg,....nu este mult cat am slabit,dar ma multumeste,momentan.... |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mari ,ai grija sa refaci flora intestinala dupa antibiotic .Iaurt la greu,probiotice si ceai de urzica sa tii in control candida ca sunt sigura face ravagii acum ca la ea acasa .Nu cumva sa pici in ispita sa iei medicatie pt candida organismul tau a trecut prin destula medicatie deja ,doar ceai de urzica si probiotice atat.Sanatate,daca simti ca ceva nu e in regula cu organismul tau ,atunci nu este .El nu minte . |
|
| t-mihaela wrote:Mari ,ai grija sa refaci flora intestinala dupa antibiotic .Iaurt la greu,probiotice si ceai de urzica sa tii in control candida ca sunt sigura face ravagii acum ca la ea acasa .Nu cumva sa pici in ispita sa iei medicatie pt candida organismul tau a trecut prin destula medicatie deja ,doar ceai de urzica si probiotice atat.Sanatate,daca simti ca ceva nu e in regula cu organismul tau ,atunci nu este .El nu minte . Miha,multumesc din suflet pt sfaturi.Iaurt,mananc....de ceai de urzica nu stiam,.....uite maine chiar am sa intreb la farmacie......Problema,am cu bila si am avut ceva de furca de vreo saptamana cu ea,ba si cu stomacul,...acum na,ca am luat-o cu rinichiul(sau cel putin asa simt eu) Offfff,......nu tin dieta acum,chiar nu-mi mai doresc,dar faptul ca tin regim,contribuie la slabit |
|
|