Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Thursday, December 11, 2014 3:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Binenteles,Marivic ca ai slabit principalul este cum te simti daca esti slabita de puteri si inca nu te simti prea bine ti-as indruma sa iei ceva vitamine ...esti tare palida .Fa-ti si niste analize sa vezi cum stai ,sunt sigura ca ai nevoie de ceva intaritori si de o nutritie bogata in vitamine.

Fetelor indata vin sarbatorile si chiar nu este indicat sa intrati acuma intr-o dieta ci numai sa va mentinezi sa nu exagerati cu mult sic alcool stiti pe urma cat este de greu sa da-ti kg depuse jos.Deci mancati de toate dar cu limita si atentie la combinatii.
Si eu am cateva aniversari si sarbatori si ma concentrez tare sa nu o iau razna oricum ne intalnim din nou prin ianuarie cu toate aici la povestit cum am pacatuit cu cate o bucatica de tort.(eu una sper ca nu ras )computerlove iloveyou
marivic
Scris: Thursday, December 11, 2014 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Iau vitamine,Shirel dar parca nu mai sunt eu;nu zic nici ca sa fiu compatimita ,nici sa primesc aprecieri sau eu mai stiu ce,chestia este ca ma uit in oglinda si parca nu sunt eu-nu ma recunosc.Slabita am fost,acum mi-am mai revenit,caci mancarea de acsa nu se compara cu cea din spital,antibioticul a fost foarte puternic.....dar parca nu mai este nici o sclipire in mine.Inchipuiti-va ca am si sotul acasa si ar fi trebuit sa radiez....deci?ceva nu e-n regula cu mine....plans
Analizele mi le-au repetat in spital si-mi iesisera bune.....NuStiu
kali
Scris: Thursday, December 11, 2014 5:36 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mari, mie nu mi se pare mare diferenta, atata doar ca esti mai palida si mai incercanata iar asta cu siguranta e din cauza convalescentei. Daca toate analizele sunt bune nu ai de ce sa-ti faci griji. Prinzi tu puteri, acusi, o sa vezi!
marivic
Scris: Thursday, December 11, 2014 6:07 PM
Nivel

kali wrote:
Mari, mie nu mi se pare mare diferenta, atata doar ca esti mai palida si mai incercanata iar asta cu siguranta e din cauza convalescentei. Daca toate analizele sunt bune nu ai de ce sa-ti faci griji. Prinzi tu puteri, acusi, o sa vezi!

Multumesc mult,Kali.....poate...se poate si din cauza bolii....computerlove iloveyou
monica irimia
Scris: Thursday, December 11, 2014 8:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
kali wrote:

Subscriu! In imaginea de la avatar te-ai si aranjat pentru poza. DistanceKiss Cu cateva zile inainte de Craciun, in plina verva, cu siguranta ca vor disparea toate semnele ingrijoratoare de acum. angel Sanatate multa! computerlove
Cris-DL
Scris: Friday, December 12, 2014 10:20 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Mari, sanatate multa, in primul rand!!DistanceKiss
Si... sincer, eu ma bucur cand slabesc chiar si de la boala; -stiu, sunt mai sadica. Uite asa, privesc si partea buna a crizelor de fiere -frecvente-, in cazul meu!Lol
Apoi, acum te plangi c-ai slabit, intr-adevar cu probleme, iar in ianuarie te vedem iarasi la slabit?! Crazy
Important este sa-ti aduni puterile si sa gandesti pozitiv - incapi in rochitele acelea!
marivic
Scris: Sunday, December 14, 2014 11:53 AM
Nivel

Cris-DL wrote:
Mari, sanatate multa, in primul rand!!DistanceKiss
Si... sincer, eu ma bucur cand slabesc chiar si de la boala; -stiu, sunt mai sadica. Uite asa, privesc si partea buna a crizelor de fiere -frecvente-, in cazul meu!Lol
Apoi, acum te plangi c-ai slabit, intr-adevar cu probleme, iar in ianuarie te vedem iarasi la slabit?! Crazy
Important este sa-ti aduni puterile si sa gandesti pozitiv - incapi in rochitele acelea!

Cris,dupa cum am spus,nu vreau sa ies in fata,eu vreau decat sa va spun/sau v-am spus cum ma simt.....
In alta ordine de idei,slabitul in suferinta nu este ok deloc,dar asta este ,nhu am ales eu....nu zic ca nhu-mi place ca am slabit....e ok,intru in rochii in care nu am intrat de cel putin 5--6 ani hohot
SPER DIN SUFLET SA FIU FOARTE ATENTA LA CE MANANC DE ACUM INCOLO....SI CUM MANANC SI LA SANATATEA MEA.....
SANATATEA,acest lucru este important.....Ceeea ce vreau eu sa va spun este faptul ca nu conteaza cum arati!In momentul in care nu esti un om sanatos,chiar nu mai conteaza!!!
carla
Scris: Tuesday, December 16, 2014 10:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Am slabit 5 kg,de la 72 la 67!Mai incerc dar nu prea mai am curaj,m-a cam ametit dieta data trecuta
bereea
Scris: Sunday, December 28, 2014 4:22 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
De la anul ma inscriu din nou in clubplans
Lilly of the valley
Scris: Sunday, December 28, 2014 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
De data ceasta nu doar pt galerie uff In 3 zile am luat 2 kg.
aurishta
Scris: Sunday, December 28, 2014 5:50 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
bereea wrote:
De la anul ma inscriu din nou in clubplans
Tu? La cat de supla esti?
bereea
Scris: Sunday, December 28, 2014 6:29 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Aurisha, eram supla...acum chiar am nevoie de sport si sa fac mai multa atentie la ce mananc. Sincera sa fiu abia astept sa ies iar la alergat iar sotul meu a zis ca iese cu mine.
marivic
Scris: Monday, December 29, 2014 3:17 PM
Nivel

Eu am acum 58,800kg,....nu este mult cat am slabit,dar ma multumeste,momentan....
t-mihaela
Scris: Monday, December 29, 2014 8:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Mari ,ai grija sa refaci flora intestinala dupa antibiotic .Iaurt la greu,probiotice si ceai de urzica sa tii in control candida ca sunt sigura face ravagii acum ca la ea acasa .Nu cumva sa pici in ispita sa iei medicatie pt candida organismul tau a trecut prin destula medicatie deja ,doar ceai de urzica si probiotice atat.Sanatate,daca simti ca ceva nu e in regula cu organismul tau ,atunci nu este .El nu minte .angel
marivic
Scris: Monday, December 29, 2014 9:34 PM
Nivel

t-mihaela wrote:
Mari ,ai grija sa refaci flora intestinala dupa antibiotic .Iaurt la greu,probiotice si ceai de urzica sa tii in control candida ca sunt sigura face ravagii acum ca la ea acasa .Nu cumva sa pici in ispita sa iei medicatie pt candida organismul tau a trecut prin destula medicatie deja ,doar ceai de urzica si probiotice atat.Sanatate,daca simti ca ceva nu e in regula cu organismul tau ,atunci nu este .El nu minte .angel

Miha,multumesc din suflet pt sfaturi.Iaurt,mananc....de ceai de urzica nu
stiam,.....uite maine chiar am sa intreb la farmacie......Problema,am cu bila si am avut ceva de furca de vreo saptamana cu ea,ba si cu stomacul,...acum na,ca am luat-o cu rinichiul(sau cel putin asa simt eu)
Offfff,......nu tin dieta acum,chiar nu-mi mai doresc,dar faptul ca tin regim,contribuie la slabitpupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.