Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Nu-i liniste ..domle, doar pauza "de masa" si tot cu slabitul ma tot ocup!! e la ordinea zilei de vreo 5 luni problema e ca am stagnat o perioada de vreo 3 sapt, desi bagam ca Migu` la bazin...N-a vrut domle si gata!!! Iar daca nu mancam sa lua cu tremurat, cu furnicaturi in maini si picioare, tensiune mica....lipsa de energie...m-am calmat...si vad ca incepe sa scada usor-usor!! Asta e se mai razvrateste corpul!!.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Maria & Mario wrote: Eu ma mentin 58kg !
La fel Eu sunt semi-multumita... daca tot nu mai scad deloc, bine macar ca nu mai pun.
Esti consecventa, Nanny!!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Noi suntem in sarbatori c-am toata luna asta ,ieri mi-am facut de cap si astazi cred ca tot la fel dar daca va arat ce praji am facut nu va putea-ti abtine nici voi. Nu prea imi gasesc timp de sport cu copii acasa dar sper ca de maine imi voi face ceva timp Yohanan fiind cu noi acasa.Vreau poze cu voi slabe si frumoase,imi este tare dor!O poza mai noua cu mine ca sa va fac curaj! Eu cred ca de cand am nascut si pana acuma deci de un an si ceva am slabit vreo 25 de kg,nici nu imi vine sa cred.Am avut 85 de kg si am ajuns intre 58-59 .Succes fetelor in continuare,nu va lasati ! shirel attached the following image(s):
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Shirel, arati super ! Felicitari !
Eu nu am mai facut nimic, nu m-am mai tinut de treaba, sunt prea obosita, stresata si acum si racita moarta ca sa ma mai pot tine de vreun regim... Incerc macar sa nu ma ingras, sper sa stationez pana in ianuarie cand intentionez sa incep cu forte proaspete regimul...
Intre timp, va urez mult succes in lupta cu kg ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Shirel, jos palaria!
Adriana, amanarile astea nu fac bine, intotdeauna vei gasi scuse daca nu esti pregatita psihic si foarte hotarata sa slabesti.
Nanny, forza!
Cris Oana |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Shirel, |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Shirel, bravo, bravo! Arati impecabil de bine. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Shirel |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetelor ,multumesc mult ..am muncit mult sunt sanatoasa si cred ca am avut si o rabdare de fier ,innebuneam cand nu mai intram in nici o haina.
Adriana,principalul este pe cuvant sa nu te ingrasi mai mult acuma in perioada ierni( cand mai toate avem tendintza )si sa ai un stil de viatza sanatos si echilibrat care te ajuta si sa slabesti.Daca ai stii cat mananc eu pe zi te-ai speria numai ca tin cont de combinatiile pe care le fac.Succes in continuare oricand te vei decide sa reincepi o noua perioada de dieta. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Shirel esti wow wow . Bravo ! S |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Shirel esti de admirat si arati superb ! Eu am parasit clubul de ceva timp nu ca as fi vreo slaba si n-as avea de dat vesnicele 5kg stiti povestea mea ,dar nu am starea necesara si cu toate astea am dat 1kg jos asa spre surprinderea mea si e bine . Deci am 73,5kg si vreau -5 kg daca s-ar putea fara s afac nimic pentru asta .Rusinica Oana ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Waw,Shireluto ce bine areti! Felicitari pentru vointa! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| carla wrote:Eu nu pot sa slabesc!!!
Nici eu.Cred ca de la o varsta in sus, nu se mai slabeste "din oficiu"...iar eu si dietele facem parte din universuri diferite |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel, arati belea!!! Pe bune, SUPER, SUPER!!! Felicitari din inima! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Shirel, arati super!!
|
|
|