Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nanny
Scris: Tuesday, September 23, 2014 10:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2012
Merci fetelor...ma lupt de zor..am avut niste tentatii "dulci" in ultima vreme...3 zile de nastere una dupa alta...va inchipuiti?? am stagnat...tre sa dau viteza pt ma voi duce vineri, din nou la cantar..si ma fac de bascalie...ca n-am mai scazut!!Blushing Blushing Blushing
Eu cand aud ca mancati de toate..innebunesc!!Ce metabolism cosmic aveti?? Nu-i corectCrazy Crazy Crazy ...daca bag ceva nepotrivit in gura, se vede imediat pe cantar..chiar a 2 a zi!
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, September 23, 2014 11:03 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
mai 900 g si ajug la telul propus : 55 kg - fara dieta
sousourel
Scris: Tuesday, September 23, 2014 11:20 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Woa..Shirel, iesi afara d-aiciras Ca-mi faci necazsic

Ar trebui sa ma inscriu. dar n-am ambitie. Mai astept....ambitiaras
TatyKS
Scris: Saturday, September 27, 2014 8:42 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cris-DL wrote:
Spre surprinderea mea, ma mentin... Taty, cred ca pe mine tocmai "nebunia" m-a mentinut, fiindca de mancat, mananc chiar si bombe calorice, la ore nepotrivite de multe ori, insa tot de la nebunie, mai si uit sa mananc uneori.

Sa vedem ... ca seara ne cam intrecem la papat dulce Crazy . Pup Cris cu dorcomputerlove

Anelise wrote:
Kali, de la o luna la alta, iau intre 1 si 2 kg. Am plecat de la 58.5 si azi am 64. Deci pana la jumatatea sarcinii, am pus deja 5.5 kg. hainoroc
Taty, vedem. Eram odata silueta... Crazy Acum am niste picioare atat de groase si o celulita... mama, mama! alcool

Nu e mult Liz , ai luat foarte bine pana acum. Cheek Kiss O sa iti revii dupa, ai timp.pupici Sanatate si sarcina usoara in continuare.

alexxa
Scris: Monday, September 29, 2014 1:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/29/2014
Fetelor, eu cele mai multe probleme cu slabitul le-am avut din cauza ca aveam pofte de dulciuri si alte "tentatii", oricat de strict ma straduiam sa mentin dieta si sa fac sport. nu ma putem abtine pur si simplu de la chips-uri sau ciocolata...placerile mele la sfarsitul unei zile :D de curand am vazut ca dana savuica vorbea de un supliment alimentar pentru slabit, mesaj editat de moderator: reclama! si m-am gandit sal-l incerc. il iau deja de vreo luna si sunt ft multumita, am slabit cam 3 kilograme deja. vi-l recomand, e super bun si nici n-are efecte adverse! Spor la slabit! :D
bereea
Scris: Tuesday, September 30, 2014 11:34 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cum mai merge dieta, fetele? Eu ma mentin cusucces desi vreau sa mai pierd vreo 2 kg.

Adriana, ceva noutati?
mirela74chris
Scris: Tuesday, September 30, 2014 12:10 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Eu slabesc in continuare.dance Sper sa mai dau jos de pe coapse.Acolo ,nu se da dusa grasimea nicicum.uff
Spor la slabit fetelor!majoreta majoreta
carla
Scris: Tuesday, September 30, 2014 1:21 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Eu nu pot sa slabesc!!!plans
shirel
Scris: Tuesday, September 30, 2014 4:16 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
mirela74chris wrote:
Eu slabesc in continuare.dance Sper sa mai dau jos de pe coapse.Acolo ,nu se da dusa grasimea nicicum.uff
Spor la slabit fetelor!majoreta majoreta

Mirela ,la coapse incearca exercitii sa vezi cum se transforma grasimea in muschi!Succes in continuare tuturor!computerlove

Multumesc mult fetelor ptr complimente ,lumea pe aici se mira cum am slabit asa de uniform .Se merita pe cuvant orice sacrificiu daca este facut cu atentie si fara a provoca organismului si corpului probleme.O slabire sanatoase se vede in timp mai ales cine are de dat mai multe kg jos.iloveyou
mirela74chris
Scris: Tuesday, September 30, 2014 7:44 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
shirel wrote:

Mirela ,la coapse incearca exercitii sa vezi cum se transforma grasimea in muschi!Succes in continuare tuturor!computerlove

Multumesc mult fetelor ptr complimente ,lumea pe aici se mira cum am slabit asa de uniform .Se merita pe cuvant orice sacrificiu daca este facut cu atentie si fara a provoca organismului si corpului probleme.O slabire sanatoase se vede in timp mai ales cine are de dat mai multe kg jos.iloveyou

Fac exercitii Shireluto.Inca fac antrenamente cu EMS,iar la picioare fac la maxim de intensitate.Dar grasimea nu vrea sa plece(defapt e vorba de aripioareras ).Am scazut mult in cm,m-am remodelat.Singurul lucru care nu imi place sunt aripioarele.banghead
marivic
Scris: Tuesday, September 30, 2014 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Eu din contra,m-am ingrasat....uff Din cauza unor probleme nu am mai mers la sala,caci nu am mai putut si ma ingras intr-una...Cray
Nanny
Scris: Tuesday, September 30, 2014 8:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
Semnez si eu condica..."gheata la mal" de vreo 3 zile...am bagat la bazin de mi-au iesit ochii Crazy Crazy aproape zilnic, dar nu s-a miscat cantarul neam..se mai intampla!! faza asta de platou am mai trait-o de vreo 2 ori, nu ma las batuta!! E posibil ( adica mai mult ca sigur) sa fi facut masa musculara. Caci in cm..e clar ca am tot dat!!
bereea
Scris: Wednesday, October 8, 2014 3:14 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ce liniste pe aici!
Maria & Mario
Scris: Wednesday, October 8, 2014 8:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Cred ca sunteti toate la dieta, plimbari prin parc .... Suple - zvelte !
Eu ma mentin 58kg ! Dar ma tenteaza biscuitii la ceai .... pericol mare , credeti-ma !! alcool
kali
Scris: Wednesday, October 8, 2014 8:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Chiar liniste. Daca o mai tin asa, de luni iar sunt pe baricade. Anunt...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.