Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Merci fetelor...ma lupt de zor..am avut niste tentatii "dulci" in ultima vreme...3 zile de nastere una dupa alta...va inchipuiti?? am stagnat...tre sa dau viteza pt ma voi duce vineri, din nou la cantar..si ma fac de bascalie...ca n-am mai scazut!! Eu cand aud ca mancati de toate..innebunesc!!Ce metabolism cosmic aveti?? Nu-i corect ...daca bag ceva nepotrivit in gura, se vede imediat pe cantar..chiar a 2 a zi! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| mai 900 g si ajug la telul propus : 55 kg - fara dieta |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Woa..Shirel, iesi afara d-aici Ca-mi faci necaz
Ar trebui sa ma inscriu. dar n-am ambitie. Mai astept....ambitia |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cris-DL wrote:Spre surprinderea mea, ma mentin... Taty, cred ca pe mine tocmai "nebunia" m-a mentinut, fiindca de mancat, mananc chiar si bombe calorice, la ore nepotrivite de multe ori, insa tot de la nebunie, mai si uit sa mananc uneori.
Sa vedem ... ca seara ne cam intrecem la papat dulce . Pup Cris cu dor
Anelise wrote:Kali, de la o luna la alta, iau intre 1 si 2 kg. Am plecat de la 58.5 si azi am 64. Deci pana la jumatatea sarcinii, am pus deja 5.5 kg. Taty, vedem. Eram odata silueta...  Acum am niste picioare atat de groase si o celulita... mama, mama!
Nu e mult Liz , ai luat foarte bine pana acum. O sa iti revii dupa, ai timp. Sanatate si sarcina usoara in continuare.
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/29/2014 Mesaje: 1
| Fetelor, eu cele mai multe probleme cu slabitul le-am avut din cauza ca aveam pofte de dulciuri si alte "tentatii", oricat de strict ma straduiam sa mentin dieta si sa fac sport. nu ma putem abtine pur si simplu de la chips-uri sau ciocolata...placerile mele la sfarsitul unei zile :D de curand am vazut ca dana savuica vorbea de un supliment alimentar pentru slabit, mesaj editat de moderator: reclama! si m-am gandit sal-l incerc. il iau deja de vreo luna si sunt ft multumita, am slabit cam 3 kilograme deja. vi-l recomand, e super bun si nici n-are efecte adverse! Spor la slabit! :D |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Cum mai merge dieta, fetele? Eu ma mentin cusucces desi vreau sa mai pierd vreo 2 kg.
Adriana, ceva noutati? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Eu slabesc in continuare. Sper sa mai dau jos de pe coapse.Acolo ,nu se da dusa grasimea nicicum. Spor la slabit fetelor! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu nu pot sa slabesc!!! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| mirela74chris wrote:Eu slabesc in continuare.  Sper sa mai dau jos de pe coapse.Acolo ,nu se da dusa grasimea nicicum. Spor la slabit fetelor!
Mirela ,la coapse incearca exercitii sa vezi cum se transforma grasimea in muschi!Succes in continuare tuturor!
Multumesc mult fetelor ptr complimente ,lumea pe aici se mira cum am slabit asa de uniform .Se merita pe cuvant orice sacrificiu daca este facut cu atentie si fara a provoca organismului si corpului probleme.O slabire sanatoase se vede in timp mai ales cine are de dat mai multe kg jos. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| shirel wrote:Mirela ,la coapse incearca exercitii sa vezi cum se transforma grasimea in muschi!Succes in continuare tuturor! Multumesc mult fetelor ptr complimente ,lumea pe aici se mira cum am slabit asa de uniform .Se merita pe cuvant orice sacrificiu daca este facut cu atentie si fara a provoca organismului si corpului probleme.O slabire sanatoase se vede in timp mai ales cine are de dat mai multe kg jos.
Fac exercitii Shireluto.Inca fac antrenamente cu EMS,iar la picioare fac la maxim de intensitate.Dar grasimea nu vrea sa plece(defapt e vorba de aripioare ).Am scazut mult in cm,m-am remodelat.Singurul lucru care nu imi place sunt aripioarele. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu din contra,m-am ingrasat.... Din cauza unor probleme nu am mai mers la sala,caci nu am mai putut si ma ingras intr-una... |
|

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Semnez si eu condica..."gheata la mal" de vreo 3 zile...am bagat la bazin de mi-au iesit ochii aproape zilnic, dar nu s-a miscat cantarul neam..se mai intampla!! faza asta de platou am mai trait-o de vreo 2 ori, nu ma las batuta!! E posibil ( adica mai mult ca sigur) sa fi facut masa musculara. Caci in cm..e clar ca am tot dat!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Ce liniste pe aici! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cred ca sunteti toate la dieta, plimbari prin parc .... Suple - zvelte ! Eu ma mentin 58kg ! Dar ma tenteaza biscuitii la ceai .... pericol mare , credeti-ma !! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Chiar liniste. Daca o mai tin asa, de luni iar sunt pe baricade. Anunt... |
|
|