Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rocsana
Scris: Tuesday, June 14, 2016 4:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/28/2015
)(Marina)( wrote:
Hei!
Rocsana, are dreptate Raluca, nu exista lapte matern sa nu fie bun. Laptele tau e cel mai bun si este exact ce i trebuie bebelusei tale. Si fiecare copil are ritmul lui de crestere.

Al meu mananca non-stop si la 4 luni are 7 kg. Oricum eu niciodata nu i-am facut program. Intotdeauna a mancat la cerere. Copiii trebuiesc hraniti la cerere si nu dupa program. Dar, fiecare face cum considera, fiecare isi creste puiul asa cum stie mai bine. Eu niciodata nu am stiut cat mananca bebe(la cantitate ma refer), si-a luat mereu cat a avut nevoie. Habar n-am cat suge el acolo. Elena, nici al meu nu mai mananca noaptea. Treptat, a cerut din ce in ce mai putin noaptea. Referitor la colici, daca nu a facut pana acum nu cred ca mai face.
Pupici la mamici si la bebei bucalati.computerlove

Multumesc mamici,asa e si eu sunt de parere ca lm e cel mai ok de aceea m-am si chinuit la inceput numai sa pot sa o alaptez exclusiv de la mine.sper sa zica si dr.ca totul e ok vineri cand mergem la control,pana atunci am reusit sa o masuram (a crescut aprox 4 cm in nici 1 luna )de cantarit o mai verific joi seara ca sa vad vineri la dr.daca e ok cantarul meu Lol Parerile voastre mi-au intarit ceea ce stiam si eu ca laptele matern e cel mai bun si ca fiecare copil creste in ritmul lui Cheek Kiss
Zambila
Scris: Wednesday, June 15, 2016 12:08 AM
Nivel

Inregistrat: 6/18/2014
Hey, mamici! V-am gasit! Mi-am prins urechile in forumul asta. I missed you! computerlove computerlove computerlove
Rocsana
Scris: Wednesday, June 15, 2016 9:25 AM
Nivel

[quote=Zambila]Hey, mamici! V-am gasit! Mi-am prins urechile in forumul asta. I missed you! computerlove computerlove computerlove [/quoted]Bine ai venit,cum sunteti ?Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, June 15, 2016 9:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Rocsana wrote:
Buna mamici,daca la gravidute am fost stresata maxim sa fie totul ok cu bubulina acum cred ca sunt mai stresata ,vineri mergem la dr.pt controlul de 1 luna si cred ca bebelusa Sara Maria nu a luat destul in greutate banghead am cantarit-o aseara inainte de baita si avem 3530 gr,am iesit din spital cu 3350 (din 3500 la nastere )de lungit sigur sa lungit ca am deja hainute care nu ii mai vin dar la greutate mi se pare putin(am citit ca se ia si pana la 1kg /luna )De dormit doarme bine,scutece uda si cu pisu si cu caca la greu ,papa cam la 3h si alta data si mai des depinde cum doarme iar eu ma intreb daca nu a luat prea putin in greutate ?daca doarme inseamna ca e satula nu?altfel nu ar fi linistita ,bebelusii vostrii cum au crescut in prima luna ?sa imi fac griji ca nu papa destul sau ca nu e consistent laptele meu ?Voi ce spuneti din experienta voastra ,multumesc anticipatCheek Kiss

Nu exista lapte sa nu fie bun... Sa NU renunti la alaptat. Avem 4 luni jum si papam doar titi. In primele 2 luni a luat doar 900 de gr ceea ce inseamna 450 pe luna... 2 motive... Am avut un icter prelungit pana pe la 3 luni si 2 la mana adormea la titi... Incearca sa o faci sa pape mai mult... gadil-o, etc... sau da-i mai des , nu tine cont din 3 in 3 ore etc...eu i-am dat la cerere
Rocsana
Scris: Wednesday, June 15, 2016 10:31 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Nu exista lapte sa nu fie bun... Sa NU renunti la alaptat. Avem 4 luni jum si papam doar titi. In primele 2 luni a luat doar 900 de gr ceea ce inseamna 450 pe luna... 2 motive... Am avut un icter prelungit pana pe la 3 luni si 2 la mana adormea la titi... Incearca sa o faci sa pape mai mult... gadil-o, etc... sau da-i mai des , nu tine cont din 3 in 3 ore etc...eu i-am dat la cerere
MS ,cred ca si noi avem icter prelungit ,la controlul de 10 zile avea,mai e si acum galbioara un pic,vedem vineri ce zice Dr.dar a luat cam 4 cm.in lungine ,Nu vreau Sa renunt la alaptat sub nici o forma,sunt pro alaptare si stat timp cat uda scutece si doarme sper ca e ok,clar ca adoarme la titi si o Sa insist Sa pape mai mult ,de trezit nu am trezit-o din somn Sa pape a mancat cand a vrut si cat a vrut,cateodata mananca mult si apoi mai varsa un pic chiar daca am tinuto Sa ragaie ,am zis ca da afara surplusu ca nu vomits mult numai f.putin si asta numai cand Sta f.mult la san.sper Sa fie totul okCheek Kiss
inna19
Scris: Wednesday, June 15, 2016 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
dreams*** wrote:
Buna mamici!Am nevoie de un sfat de la voi daca v ati confruntat cu asa ceva!piticul meu doarme ziua f mult si noaptea de la 23:00 si pana la 2-3:00 vrea in brate plimbata si abia adoarme cu greu!azi noapte a adormit la 4:30!nu are nici o durere pur si simplu vrea in brate plimbata, jos are maracini si e agitata si scanceste!cand o luam in brate e ca un bibelou nu mai scoate un sunet!

Posibil sa confunde ziua cu noaptea. Cam pana pe la 3 luni teoretic isi regleaza somnicul si stiu sa faca diferenta intre zi si noapte. Iar cu tinutul in brate pur si simplu are nevoia sa te simta.
Crestere mare DistanceKiss
inna19
Scris: Wednesday, June 15, 2016 11:08 AM
Nivel

Rocsana wrote:
Buna mamici,daca la gravidute am fost stresata maxim sa fie totul ok cu bubulina acum cred ca sunt mai stresata ,vineri mergem la dr.pt controlul de 1 luna si cred ca bebelusa Sara Maria nu a luat destul in greutate banghead am cantarit-o aseara inainte de baita si avem 3530 gr,am iesit din spital cu 3350 (din 3500 la nastere )de lungit sigur sa lungit ca am deja hainute care nu ii mai vin dar la greutate mi se pare putin(am citit ca se ia si pana la 1kg /luna )De dormit doarme bine,scutece uda si cu pisu si cu caca la greu ,papa cam la 3h si alta data si mai des depinde cum doarme iar eu ma intreb daca nu a luat prea putin in greutate ?daca doarme inseamna ca e satula nu?altfel nu ar fi linistita ,bebelusii vostrii cum au crescut in prima luna ?sa imi fac griji ca nu papa destul sau ca nu e consistent laptele meu ?Voi ce spuneti din experienta voastra ,multumesc anticipatCheek Kiss

Rocsana eu as inchide cantarul undeva cu lacat pe el. Eventual o data pe luna folosit, dar nici atunci. Mai bine cantarit si masurat la dr cand mergeti la control, de cat sa-ti faci griji si scenarii ca a luat prea mult sau prea putin in greutate. Fiecare bebe are ritmul lui de dezvoltare. Daca intr-o luna a luat 300 g in greutate poate in urm. o sa ia 800 g. Nu te stresa cu astea. Conteaza ca bebe sa fie vesel,sa pape si sa ude scutece. In rest tu fi calma si bucura-te din plin de bebe. Iar de lapte, nici sa nu te gandesti ca nu e consistent. Tot ce e mai bun pt bebe e la sanul tau, fara lapte praf sau ceaiuri.
Pupici cu lipici
inna19
Scris: Wednesday, June 15, 2016 11:14 AM
Nivel

:
Zambila wrote:
Hey, mamici! V-am gasit! Mi-am prins urechile in forumul asta. I missed you! computerlove computerlove computerlove

computerlove campfire Cheek Kiss
dreams***
Scris: Wednesday, June 15, 2016 12:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
)(Marina)( wrote:

Si al meu vrea numai in brate. Incearca sa te culci langa bebe si sa i dai sa pape din pozitie verticala. La mine merge asa uneori, adoarme, dar trebuie sa ma simta aproape, altfel se trezeste. Noaptea dormea linistit,toata noaptea,in patutul lui, iar de cateva zile il adorm in brate, iar daca il pun jos, imediat se trezeste. Si am incercat de cateva ori sa l iau, sa l pun si nimic. Atunci il iau langa mine si asa adoarme la san. Noaptea incearca asa, poate merge.
Oricum stiu cum e, ca si al meu aproape non stop sta in brate. Nu reusesc sa fac nimic...
Puppupici

Problema e ca nu o alaptez papa numai lp!si ziua nu are nici o problema este cel mai cuminte bebelus insa noaptea e problema ca vrea in brate plimbata si cand adoarme si o pun in patutul ei se trezeste o iau in brate si in 10 min adoarme!si uite asa tine pana la 3-4:00 dimineata!am incercat sa o tin treaza mai mult si degeaba aceeasi poveste!
dreams***
Scris: Wednesday, June 15, 2016 12:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
inna19 wrote:

Posibil sa confunde ziua cu noaptea. Cam pana pe la 3 luni teoretic isi regleaza somnicul si stiu sa faca diferenta intre zi si noapte. Iar cu tinutul in brate pur si simplu are nevoia sa te simta.
Crestere mare DistanceKiss

Multumim la fel DistanceKiss
Sigur confunda ziua cu noaptea ptr ca ziua doarme fara nici o problema!
Sper sa isi regleze somnul cat mai curand ca altfel o sa ajung sa confund si eu ziua cu noaptea :))) pupici??
Rocsana
Scris: Wednesday, June 15, 2016 6:54 PM
Nivel

inna19 wrote:

Rocsana eu as inchide cantarul undeva cu lacat pe el. Eventual o data pe luna folosit, dar nici atunci. Mai bine cantarit si masurat la dr cand mergeti la control, de cat sa-ti faci griji si scenarii ca a luat prea mult sau prea putin in greutate. Fiecare bebe are ritmul lui de dezvoltare. Daca intr-o luna a luat 300 g in greutate poate in urm. o sa ia 800 g. Nu te stresa cu astea. Conteaza ca bebe sa fie vesel,sa pape si sa ude scutece. In rest tu fi calma si bucura-te din plin de bebe. Iar de lapte, nici sa nu te gandesti ca nu e consistent. Tot ce e mai bun pt bebe e la sanul tau, fara lapte praf sau ceaiuri.
Pupici cu lipici

Cheek Kiss M-am mai linistit acum ca vad ca nu am de ce sa ma stresez atat cu greutatea ,oricum o sa alaptez exclusiv si cred ca e ok si bebelusa atat timp ca e cuminte,doarme bine si uda scutece la greu ,mai ales ca am reusit sa o masor cu sotul si are cam 4 cm luati deja in lungime .Lapticul meu e cel mai ok si sper sa am cat mai mult timp Lol
Mii de pupici si multumesc
corinaalexandra
Scris: Thursday, June 16, 2016 2:14 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Buna mamici si prichindei frumosi computerlove... Noi am cam absenta ca am tot fost ocupate cu concediul maine plecam la mare la bulgari computerlove ras (si am tot alergat la dr pediatru sa ne dea sa avem la noi in caz de si sa luam tot ce e necesar....greu cu peima vacanta ras sper sa nu fie nevoie de nimic).si mai ar fi ca incepem diversificarea cand ne intoarcem adica marti....cam atat despre noi...acum sa vb despre voi si bebei vostri computerlove

AndreiutzaEu sunteti minunati si ati fost minunati la botez.ai maree dreptate laptele matern este sfant computerlove... Doamne ajuta la cat mai mult laptic si sanatate la bebei

Dreams sigur confunda ziua cu noaptea... O sa se regleze in timp rabdare multa coeur

Rocsana lasa cantarul si cantaritul eu nici nu am cumparat si nu am in casa...o cantaresc la dr pediatru o data pe luna are 6500 la 6 luni si ce e mai siluetica si nazdravana computerlove atata timp cat e activa si uda scutece nu e problema SimplyLove

Zambila bine ai revenit si ne.ai gasit ras ce faceti?? Cum mai sunteti?

Inna te pupam dulce si pe Raul la fel hearts computerlove

Pupici tuturor mamici si prichindeilor sanatate multa iloveyou computerlove
Josefina
Scris: Thursday, June 16, 2016 3:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2015
dreams*** wrote:
Buna mamici!Am nevoie de un sfat de la voi daca v ati confruntat cu asa ceva!piticul meu doarme ziua f mult si noaptea de la 23:00 si pana la 2-3:00 vrea in brate plimbata si abia adoarme cu greu!azi noapte a adormit la 4:30!nu are nici o durere pur si simplu vrea in brate plimbata, jos are maracini si e agitata si scanceste!cand o luam in brate e ca un bibelou nu mai scoate un sunet!

Mie imi pare ca are nevoie de apropierea mamei,cu dragoste cu tot SimplyLove
Eu foloseam metoda "Tatal nostru",spus in gand langa copil(culcat lateral,nu cu fata in sus,ci cu fata la MINE);adormeau in pace,cu un somn sfant!
Oricum,somn usor! DistanceKiss
)(Marina)(
Scris: Thursday, June 16, 2016 5:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Zambila wrote:

Bine ai venit la noi! computerlove
Ce frumos ca suntem si aici cum eram la gravidute. Parca nu-mi vine sa cred cum trece timpul...ras
campfire
inna19
Scris: Friday, June 17, 2016 12:10 PM
Nivel

moa wrote:
Si eu tot pentru traditional am optat!

Moa ati fost absolut superbi newclap love , si nu zic doar asa, chiar sunteti o familie frumoasa SimplyLove ! Iar Razvanel a iesit tare dulce si dragalas in poze Hilar Altfel cum mai sunteti, cum va trece voua ziua ? Sta singur in patut ?
Pupuci Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.