Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| moa wrote:Buna mamici!
Noi azi am implinit 3 luni..am fost un pic febrili si tare agitati!
Am fost la doctor si zice ca avem rosu in gat si nea dat tratament antibiotic!acum nu stiu ce sa fac sai dau antibiotic sau nu...eu stiu ca un copil care are rosu in gat nu mananca..voi ce ziceti mamici? Si noua ne-a zis ca avem putin rosu in gat si in prima noapte a facut 38,5 + mucisori si ne-a dat nurofen sirop, pt gat sirop tusodep si pt mucuti apa de mare Qixx si GripStop in nasuc. E cam micut zic eu pt antibiotice si ma gandesc ca nu o fi chiar asa de rau ... Mai bine mai consulta un pediatru inainte de a-i da antibiotic. Multa sanatate. Va pupam |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Buna mamici!
Am decis ieri sa nu ii dau antibiotc si bine am facut,nu a mai facut febra deloc,doar ca este f agitat si nu stiu de ce.suge nervos ,vrea mereu in brate,nu se odihneste ziua mai deloc....ma chiunit 2 zile
Si doctorii astia imediat pentru orice dau antibiotic.trateaza tot cu usurinta si dezinteres...hai sa_i prescriu antibiotic ca daca are sau nu are rosu in gat sa fim acoperiti pentru o infectie mai mare.
De la cate luni incep sa iasa dintisorii?
Va pup si va doresc o dupa_amiaza placuta! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu nu as da antibiotic la un copil atat de mic pentru un pic de rosu in gat.De fapt, pediatra mea e foarte "zgarcita" cu antibioticul...si e ok asa.
Dintisorii ii pot iesi imediat, sunt copii care s enasc avand unu/doi dinti. |
|
| bereea wrote:Eu nu as da antibiotic la un copil atat de mic pentru un pic de rosu in gat.De fapt, pediatra mea e foarte "zgarcita" cu antibioticul...si e ok asa.
Dintisorii ii pot iesi imediat, sunt copii care s enasc avand unu/doi dinti.
Ma tot gandesc ca e prea devreme de dintisori,dar il tot urmaresc cand suge si parca il mananca gingia,acum nu stiu ce sa zic..
Si eu ieri m_am tot gandit daca ii dau sau nu antibiotic,dar vazand ca nu a mai fost febril am decis ca mai bine nu si bine am facut. |
|
| Moa cum e Razvanel ? Acum mi-am dat seama ca din graba am uitat sa va urez la cat mai multe lunite sanatoase cu bucurie si crestere mare in continuare
La multi ani de sf Constantin si Elena daca avem mamici sau bebei cu aceste nume |
|
| inna19 wrote:Moa cum e Razvanel ? Acum mi-am dat seama ca din graba am uitat sa va urez la cat mai multe lunite sanatoase cu bucurie si crestere mare in continuare La multi ani de sf Constantin si Elena daca avem mamici sau bebei cu aceste nume
E bine,multumesc de intrebare.au fost 2 zile de agitatie maxima,dar vad ca sa potolit ..ma gandeam ca daca era tot timpul asa nu stiu ce ma faceam..
Bebe Raul ce face?cum e? Cum va descurcati?
Eu cam tot singura sant de dimineata si pana seara..adica nu singura cu razvy |
|
| Moa noi sunrem bine. E tare activ babyRaul, nu sta locului, numai in picioruse ar sta sa sara ca si cangurul e tare comic. In patut nu ii place ca a crescut si nu se mai poate intoarce dupa cum vrea, in pat il mai las, sta pe burtica si se joaca cu jucariile, dar il baricadez bine cu pernele si plapuma in jurul lui, ca altfel cade din pat, a invatat sa mearga ca si racul , sta in 4 labute si se trage inapoi sta si in fundut dar mai cade in botic . In rest suntem si noi toata ziulica singurei ,sotul toata ziulica la munca, nu am cine sa ma ajute , incercam sa ne descurcam, si nah dupa cum ma gândesc ca sti sunt zile si zile . Când ajunge sotul seara acasa, nu stiu pe ce sa pun mana, sa fac curat, sa spal vase, sa fac mancare ... . Ii mai greu daca mai cresc ca nu mai stau unde ii pui, sunt curiosi de orice, dorm mai putin ziua, etc . De dormit nu doarme fara mine, nici ziua nici noaptea, deci suntem de nedespartit Pupici pt Razavanel, si ma bucur ca sunteti mai bine. Oricum agitatia asta cred ca a fost nimic fata de a noastra o luna de zile, pana ne-au iesit cei 2 dintisori |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2015 Mesaje: 73
| Buna dimineata mamici ! Moa agitatia asta poate fi de puseul de crestere de la 3 luni .si la noi de 2 zile e aceesi situatie: plange mai des ,nu i convine nimic nici in brate nici culcat ...sper sa treaca.zi buna! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neatza. Ati facut careva de curand vaccinul de 4 luni? Il facem si noi maine fix de ziua noastra si avem emotii :( AndreiutzaEu attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Buna mamici ,sper ca ne primiti si pe noi la voi in casuta .Suntem acasa deja si ne acomodam incet cu toate ,Sara Maria este un bebe de nota 10 cu 3500 gr la nastere si 50 cm ,o mancacioasa de numa de mami abia tine ritmul cu ea ca are sfarcurile varza ,dar papam numai lapte de la mami si nu renuntam ,suntem cumintele daca suntem satule si curate la fundulet ,mami se reface dupa operatie incet incet . Va pupam pe toati (mamici si bebici )si va fac cunostinta cu bene Sara Maria . Rocsana attached the following image(s):
|
|
| Andreiutza ce frumosi sunteti ! La multe lunite sanatoase si frumoase sa aveti La vaccin fiecare bebe reactioneaza diferit. Noi am facut putina febra, dar cu un supozitor de paracetamol imediat a scazut. Mai nasol cu agitatia cam 2 zile, plangea si maraia din orice. Dar ma repet, fiecare e diferit, poate aveti norocul sa nu simtiti nici o reactie adversa. Hai ca totul va fi bine, trece si asta !
Rocsana ai o fetita absolut superba ! Ma bucur ca alaptezi. E mai greu pana se obisnuiesc sfarcurile si pana invata si micuta Sara sa suga mai bine, dar apoi nu mai simti nimic de cat placerea si frumusetea de a ti hrani puiutul la piept. Recuperare rapida, multa sanatate si sa va ocoleasca colicii |
|
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| AndreiutzaEu sunteti foarte frumosi la multe lunite inainte ... Si a mea a facut febra dar i-am dat panadol si a fost ok . Stiu prietene care nu au avut nimic bebei. Oricum sanatate multa si bafta maine ca as mila imi e de ei cnd plang.... Va pupam si asteptam vesti.
Rocsana bine ai venit pe lume Sara,sa fi sanatoasa si fericita si bine ai venit si tu mami la noi in casuta ... Poti sa dai cu crema garmastan la sanii si mai trece din durere.orice ar fi sa nu renunti la tzitzi tu ai incredere ca ai laptic suficient pt bebe. si orice nelamurire sa ne intrebi.pupici |
|
| Buna mamici!
Rocs sa_ti traiasca micuta Sara,sa fie sanatoasa!
Andreiutza cum a fost cu vaccinul?
Noi ne pregatim de botez,duminica viitoare devenim crestini.cum au reactionat bebelusii vostrii la botez?a fost obositor?
Pup mamicute dragi! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| moa wrote:Buna mamici! Rocs sa_ti traiasca micuta Sara,sa fie sanatoasa! Andreiutza cum a fost cu vaccinul? Noi ne pregatim de botez,duminica viitoare devenim crestini.cum au reactionat bebelusii vostrii la botez?a fost obositor? Pup mamicute dragi! Buna, noi am avut botezul acum doua saptamâni si bebe a fost neasteptat de cumintel,a plâns doar putin când l-a bagat în apa si un pic când l-a îmbracat nasa, dupa aceea a stat linistit.Mai stresata am fost eu de frica sa nu îi faca rau atâta agitatie si zgomot.A stat cu noi la petrecere pana pe la 2 noaptea, am dansat cu el în brate si cred ca i-a placut, semn ca e petrecaret |
|
Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| moa wrote:Buna mamici! Rocs sa_ti traiasca micuta Sara,sa fie sanatoasa! Andreiutza cum a fost cu vaccinul? Noi ne pregatim de botez,duminica viitoare devenim crestini.cum au reactionat bebelusii vostrii la botez?a fost obositor? Pup mamicute dragi! Noi am avut in Februarie Si a mea a fost neasteptat de cuminte Dar am avut camera pentru ea si mai o duceam acolo sa ii dau tzitzi si o mai lasam cu mama sa doarma linistita in pat nu numai in galagie in carucior.pupici
Mamici ma tot uit pe stikarele voastre si ce mari au crescut puiii Trece timpul asa de repede....uneori parca prea repede .va pupacesc pe toate si pe totii bebei frumosi
|
|
|