Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2015 Mesaje: 73
| Buna mamici! Marina bebe meu nu are scaun zilnic cum ziceai ca se intampla la voi..o data la 2-3 zile si o doare burtica ;acum Ii dau un sirop pt bebelusi si o ajut si iese macar o data le zi ca altfel nu;mi am schimbat si alimentatia si degeaba. Moa ceai de musetel? Eu stiu ca pana la 6 luni mu avem voie sa le dam apa sau ceai? Voi le ati dat? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Mamici nu va agitati cu scaunul la bebe. Daca e alaptat la san, e ok pana in 10 zile sa nu faca caca. Daca e tare, gen bilute, atunci onseamna ca e constipat si da trebuie intervenit si vb cu medicul. Probabil se manifesta asa din cauza colicilor.
Moa si eu sunt de aceasi parere cu Adyss, pana la 6 luni nimic de cat san sau lp dupa caz. Eu nu i am dat pana acum nimic de cat san si i am dat din capacelul de la flacon apa de 3 ori ... apropo "stie sa bea" babyRaul din flacon apa.Eu am tot timpul langa pat o sticla cu apa, si cum m a tot vazut cum beau, intindea mainile sa i dau si lui sticla ... si pac pac cu manutele in sus pe sticla pana ajungea la capac ca de acolo a vazut el pe mami band. Acum cand beau apa trebuie sa i dau si lui tot timpul sticla sa puna gurita pe capac si el Chiar m am mirat cum stie el asa mic doar cum m a vazut pe mine !!! hop ca iar am scris un roman ... |
|

| Mamici nici o miscare pe aici ? Cum mai sunt bebii vostri ? Ce noutati mai aveti ? Eu sunt tare bucuroasa ca babyRaul s a linistit in sfarsit, dupa eruptia dintisorului cu nr 2 ! Azi noapte a avut doar 3 treziri yupiii. Speram ca urmatorii sa iasa mai tarziu, ca poate suportam durerea mai bine dc suntem mai mari. Pupam toate mamicutele
|
|

Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Si noi santem bine!noaptea ne trezim o singura data sau sant nopti in care nu ne trezim deloc! Dar ziua suntem activi! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Criss2014 wrote:Anul trecut numaram orele pana la marea intalnire cu mica printesa. Maine implinim un an! Nu stiu cum si cand a trecut, cert e ca a trecut foarte repede, prea repede...si eu inca nu m-am saturat de bebeluseala. :D
La multi ani! Ai o fetita superba! Va pupam dulce si va uram multa snanatate! Am vazut ca aveti carut de la DHS. Am tot cautat si noi variante si mi-au placut f mult cele de la DHS, dar le-am gasit doar pe net. Voi l-ati comandat pe net sau l-ati gasit in magazin? Pupam toate mamicile si abia asteptam sa ne instalam si noi in casuta voastra |
|
| moa wrote:Si noi santem bine!noaptea ne trezim o singura data sau sant nopti in care nu ne trezim deloc! Dar ziua suntem activi! Buna seara! Si la cat va culcati? Noi nu prea adormim pana la 1-2 noaptea dar apoi se trezeste in jur de 7 . |
|

Inregistrat: 5/26/2015 Mesaje: 603
| Adys19 wrote: Buna seara! Si la cat va culcati? Noi nu prea adormim pana la 1-2 noaptea dar apoi se trezeste in jur de 7 .
Noi ne punem la somn pe la 21-22 si ne trezim pe la 7 cu 1-2 treziri depinde de starea ei.cat are bebe tau???pupici |
|
| corinaalexandra wrote:Noi ne punem la somn pe la 21-22 si ne trezim pe la 7  cu 1-2 treziri depinde de starea ei.cat are bebe tau???pupici Buna! Noi facem 3 luni saptamana viitoare...da ...noi ne culcam tarziu max 2 si ne trezim dim la 7,fara alte treziri pe timpul noptii. |
|

| Avem mucuti Cred ca a luat de la noi raceala Sper sa nu faca si febra si alte cele Va pupam |
|

| Adys19 wrote: Buna seara! Si la cat va culcati? Noi nu prea adormim pana la 1-2 noaptea dar apoi se trezeste in jur de 7 .
Noi adormim pe la ora 22_23 si ne trezim la 7.30,dar mai sant nopti in care se mai trezeste pe la 3_4 ..mananca si nani iar.. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Buna mamci,vroiam sa va întreb voi de când ati pus puiutii în modulul sport al carutului? Eu as fi vrut sa îl pun cu el aplecat un pic pe spate ,sa nu stea chiar în fundulet, dar mi-e frica ca e prea devreme. Vreau sa fac asta pt ca nu mai vrea în scoica si nici în landou |
|

| Buna mamici. Cam e prea liniste pe la noi, nu credeti ? Macar mai puneti pozici cu bebei, mai povestiti si voi ce va fac bebei ! Noi asteptam cu nerabdare sa implinim 6 luni sa papam ca asa se uita saracul cand mananc ca deja incep sa ma ascund sa nu ma vada . Suntem un pic raciti, mai mult cu mucuti dar luam nurofen si ne trece . Va pupam si speram ca sunteti bine inna19 attached the following image(s):

|
|

| Roxyfoxy wrote:Buna mamci,vroiam sa va întreb voi de când ati pus puiutii în modulul sport al carutului? Eu as fi vrut sa îl pun cu el aplecat un pic pe spate ,sa nu stea chiar în fundulet, dar mi-e frica ca e prea devreme. Vreau sa fac asta pt ca nu mai vrea în scoica si nici în landou Roxy cred ca e prea devreme, totusi. Pune-i sub caput si spate ceva paturica sau prosop in landou ca sa nu stea chiar culcat drept. Al meu babyRaul nu mai sta de mult in landou, doar scoica folosim deocamdata si sistemul ergonomic. Oricum cred ca o sa le placa in modulul sport, ca nah ... altfel au si ei privelistea |
|

| Buna mamici!
Noi azi am implinit 3 luni..am fost un pic febrili si tare agitati!
Am fost la doctor si zice ca avem rosu in gat si nea dat tratament antibiotic!acum nu stiu ce sa fac sai dau antibiotic sau nu...eu stiu ca un copil care are rosu in gat nu mananca..voi ce ziceti mamici? |
|
| Buna mamici! Ca liniste pe aici intradevar.si noi am facut pe 17 3 luni si suntem bine.moa daca nu face temperatura nu i da antibiotic ,da i panadol cu nurofen alternativ la 4 ore.noi avem 3 luni si stam inca in landou.nu stiu de la cate luni sa trecem la scoica? Zi buna! |
|
|