Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nko
Scris: Wednesday, April 20, 2016 12:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2015
Noi la 2 luni ne-am comportat f bine la vaccin.nu am avut nici febra nici dureri.Ne recomandase paracetamol supozitoare la temp peste 38.Acum asteptam sa fim sunati pt cel de 4 luni pt care am iar mari emotii.Se face tot in piciorus?Cheek Kiss
corinaalexandra
Scris: Wednesday, April 20, 2016 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
nko wrote:
Noi la 2 luni ne-am comportat f bine la vaccin.nu am avut nici febra nici dureri.Ne recomandase paracetamol supozitoare la temp peste 38.Acum asteptam sa fim sunati pt cel de 4 luni pt care am iar mari emotii.Se face tot in piciorus?Cheek Kiss

Da mami tot in piciorus ras... Noi suntem bine azi,am scapat de somnolenta iar febra a facut doar atunci seara dar cu panadol a scazut intr.o ora si a trecut si durerea de piciorus cand il misca.pupici
inna19
Scris: Thursday, April 21, 2016 9:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Buna mamici frumoase. Noi suntem mai bine. Nu are babyRaul nici o otita, am fost la un orl pt copii si urechiusele sunt perfecte Big Laugh . Bine ca nu m-am luat dupa dr de la judetean atunci noaptea cand am fost la urgente, ca mi-a si scris antibiotice ... le bagam in bietul bebel degeaba NuImiPasa. Totul a fost ca s-a suprapus cu eruptia dintisorului ras . Oricum suntem agitati si acum de la dinti, se trezeste din 2 in 2 ore noaptea, daca nu mai des Crazy . Sper sa treaca si perioada asta cat mai repede.

Nko bine ai revenit. E bine dc ai o asa cumintenie. Si eu ma gandeam ca dc scapam de perioada cu colici o sa urmeze una de liniste, dar nu prea e asa DistanceKiss

Fetelor si al meu tipa de i se misca omuletul in gat, cred ca ii place sa se auda hohot .

De stat pe burta nu ne-a placut nici noua. Cam de o luna a inceput sa stea, iar acum ii place foarte mult. Oricum se intoarce singur cu usurinta , il pun pe spate si in doua secunde e pe burtica Clap
Pupici Cheek Kiss

inna19 attached the following image(s):
20160413_162505-01.jpeg20160416_172749.jpg

inna19
Scris: Thursday, April 21, 2016 10:13 PM
Nivel

moa wrote:
Joi santem programati si noi la vaccin...am mari emotii

Moa cum sunteti , ati facut vaccinul azi ? Paracetamol supozitoare ne-a recomandat si noua dr, dc trece de 38,5 rectal.
Cheek Kiss
inna19
Scris: Friday, April 22, 2016 10:46 AM
Nivel

'Neata mamici Angel.
Am uitat sa va zic aseara, ca poate intereseaza pe cineva. In 25 febr am depus dosarul pt indemnizatie si luni au intrat primii banuti. Decizia am primit o luna trecuta.
DistanceKiss
juwy.l
Scris: Friday, April 22, 2016 4:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/28/2014
Buna mamici si pici computerlove

Hop si noi in club sper CA NE primiti SimplyLove

CE sa va spun despre noi: prima Luna a trecut foarte repede, bebe creste de parca ar avea apa la radacina topai , noaptea avem doua treziri una de sete iar cea de-a doua de papi, peste zi avem dous reprize de somn iar in rest o tinem pe mami la povesti si plimbat cu bratele 100% proprietatea lui bebe.

Cam atat nou ... Iar acumm sa citesc din urma si sa revin . Va pupicim pe toate si toti si VA dorim o super zi cu soare si zambete grup
Roxyfoxy
Scris: Friday, April 22, 2016 7:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
inna19 wrote:
Buna mamici frumoase. Noi suntem mai bine. Nu are babyRaul nici o otita, am fost la un orl pt copii si urechiusele sunt perfecte Big Laugh . Bine ca nu m-am luat dupa dr de la judetean atunci noaptea cand am fost la urgente, ca mi-a si scris antibiotice ... le bagam in bietul bebel degeaba NuImiPasa. Totul a fost ca s-a suprapus cu eruptia dintisorului ras . Oricum suntem agitati si acum de la dinti, se trezeste din 2 in 2 ore noaptea, daca nu mai des Crazy . Sper sa treaca si perioada asta cat mai repede.

Nko bine ai revenit. E bine dc ai o asa cumintenie. Si eu ma gandeam ca dc scapam de perioada cu colici o sa urmeze una de liniste, dar nu prea e asa DistanceKiss

Fetelor si al meu tipa de i se misca omuletul in gat, cred ca ii place sa se auda hohot .

De stat pe burta nu ne-a placut nici noua. Cam de o luna a inceput sa stea, iar acum ii place foarte mult. Oricum se intoarce singur cu usurinta , il pun pe spate si in doua secunde e pe burtica Clap
Pupici Cheek Kiss
Ce bine ca bebe este sanatos, bine ca nu i-ai dat antibiotice asa aiurea cum iti spusese primul medic, de asta e bine câteodata sa ceri a doua parere. Si bebe al meu încearca sa se întoarca pe o parte dar deocamdata nu prea reusesteras .
Adys19
Scris: Saturday, April 23, 2016 6:40 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2015
Buna dimineata mamici si pitici ! Moa ati facit vaccinul ?cum sunteti?
Mamicilor ce ziceti de noua lege a indemnizatiei? Eu abia din luna mai imi depun dosarul si vroiam pe un an ;acum
Cu legea noua l as depune pe 2 ani ,dar intra in vigoare de la 1 iulie si nu prea stiu ce sa fac;sa l depun pt 1 an ca sa iau indemnizatia veche pe lunile mai si iunie,si de la 1 iulie sa fac cerere de modificare pe 2 ani ? Voi ce ziceti? Mai e cinev inin situatia asta? Multumesc! Weekend placut sa aveti !
corinaalexandra
Scris: Saturday, April 23, 2016 7:29 AM
Nivel

Inna vaiii este un frumos foc si creste pe zi ce trece computerlove. Ne bucuram ca sunteti bine si erau doar dintisori cu vaccin. Sanatate multa mi.e groaza si mie cand o sa inceapa dintii Cray. PupiciCheek Kiss

Juwy.l Bine ai venit majoreta va primim cu cea mai mare placere computerlove... Bine ca a trecut repede si v-ati acomodat repedecoeur. Va pupam Cheek Kiss

Adys Buna dimineata pupici eu sper ca sa intre si sa ne dea si noua care suntem deja in crestere copil coeur eu am depus dosarul in februarie pe 23 si mi.au intrat banii pe 15 luna asta ras. Pupici

Moa cum sunteti??

Va pupacim pe toti bebeiii si mamicile lor computerlove Cheek Kiss

moa
Scris: Sunday, April 24, 2016 8:08 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Neata mamici cu pitici!

Joi am fost si noi la vaccin ,santem bine,nu am avut nici o durere si nici o reactie!

Inna ce mult ati crescut si ce frumosi sunteti amandoi!Cheek Kiss

Juwy bine ai revenit printre noi in noua formula 2!

Adys eu habar nu am cum e noua lege!

Cheek Kiss pe toate!
inna19
Scris: Sunday, April 24, 2016 3:46 PM
Nivel

La multi si sanatosi ani daca sunt flori pe aici Cheek Kiss

fb_img_1456728380758.jpg

moa
Scris: Monday, April 25, 2016 12:52 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Ce liniste pe aici!ce face_ti mamicute dragi?
corinaalexandra
Scris: Monday, April 25, 2016 5:13 PM
Nivel

Buna moa SimplyLove noi stam in casa ca ploua aici si pe zi ce trece tipam mai tare si mai des hohot. Azi noapte nu stiu ce a avut a adormit pe la 21 la 2 a papat titi si la 4:30 iar...pana aici nimic nou mereu avem 2 trezirii problema e ca de la 4:30 de obicei se culca de la san e azi noapte a stat pana la 6 atipea iar se trezea iar se foia alcool am zis ca inebunesc mai ales ca nu pot sa dorm si o aud cand misca imediat... Sper ca e o faza doar si ii trece.oricum de dimineata de la 8 pana acum am avut doar 3 somnicuri scurte de 30 de min - 1 ora uff nu ma deranjeaza doar ca nu inteleg ce e cu ea noaptea mai e si maraita azi toata ziua NuStiu. Va pupam dulce computerlove
inna19
Scris: Monday, April 25, 2016 7:19 PM
Nivel

bye Buna dragelor !
Chiar ca e liniste pe aici ... NuImiPasa . Noua se pare ca ne mai trece agitatia, azinoapte s a trezit la 02:30, 05:30 si apoi la 7 ca la auzit pe tata tusind prin casa ... apoi am mai dormit pana la 9. La 10:30 ne-am pus din nou la somnic pana laaaaa 15:30 :008: !!! Of ca e racit sotul :102: sper sa nu luam si noi :102: .
Dar suntem tare bucurosi ca de azi sotul a fost mutat in oras la noi cu serviciul si e cu noi in fiecare seara yupiiiiiii yes yes yes !!!

Aaaa si era sa uit coeur azi am implinit 5 lunite love AngelNot
Pupici de la noi DistanceKiss

20160425_095833-01.jpeg

corinaalexandra
Scris: Monday, April 25, 2016 8:11 PM
Nivel

inna19 wrote:
bye Buna dragelor !
Chiar ca e liniste pe aici ... NuImiPasa . Noua se pare ca ne mai trece agitatia, azinoapte s a trezit la 02:30, 05:30 si apoi la 7 ca la auzit pe tata tusind prin casa ... apoi am mai dormit pana la 9. La 10:30 ne-am pus din nou la somnic pana laaaaa 15:30 :008: !!! Of ca e racit sotul :102: sper sa nu luam si noi :102: .
Dar suntem tare bucurosi ca de azi sotul a fost mutat in oras la noi cu serviciul si e cu noi in fiecare seara yupiiiiiii yes yes yes !!!

Aaaa si era sa uit coeur azi am implinit 5 lunite love AngelNot
Pupici de la noi DistanceKiss

La multi ani baiat mare si frumos majoreta coeur Sa cresti mare,sa fi sanatos si fericit computerlove te pupa Adinuta mea iloveyou... Pun 2 poze cu grasuta mea sa ne zica Raul daca ii place de noi?? topai Blushing

corinaalexandra attached the following image(s):
received_1317088524975237.jpgreceived_1317088534975236.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.