Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
inna19
Scris: Saturday, April 16, 2016 12:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
)(Marina)( wrote:
Posibil sa fie reflux gastro dupa cum am citit eu. De plans nu plange, dar in schimb se agita tot si apoi vomita. Uneori chiar in timp ce mananca. Nici nu apuc sa l ridic pe umar. Cand incerc sa l pun in patut din nou vomita. Aproape la fiecare masa vomita
Nu cred ca in jet, uneori mai puternic...off... Am vorbit cu medicul si mi a zis sa i dau niste praf(gaviscon) . I am dat un pic dar tot vomita. Cred ca o sa reiau tratamentul. Sper sa ajute.
Pupici!!!

Refluxul teoretic e normal. Atata timp cat nu e cu jet si nu e cu branzica, nu ar trebui sa ti faci probleme. Si noi am regurgitat destul de mult, si asa cum zici tu ca nu apucam sa l ridic sus ca si sarea din el. Eu am pus o pe seama ca e papacios si baga aer la greu si poate manca si prea mult.
Pupici Cheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Saturday, April 16, 2016 3:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
Buna fetelor, ma cam speriati cu puseul asta de 3 luni ca bebe al meu abia acum s-a mai linistit ,dupa atâta agitatie daca îl mai apuca iar ma ia groazaras inna si eu i-am facut vaccinul contra rotavirusului,dar din câte am inteles nu prea îl apara împotriva tuturor tulpinilor,acum sper sa nu fie nevoie Cheek Kiss
AndreiutzaEu voi când aveti botezul,noi ne pregatim pentru 14 mai?Cheek Kiss
Va atasez si eu o poza cu strumful meu miccoeur am pus-o la profil ca nu știu cum se micsorează sic
Adys19
Scris: Saturday, April 16, 2016 10:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2015
Buna seara mamici! Multumesc pt raspuns corinaalexandra...o sa vedem luni ,Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea;si noi facem botezul pe 27 mai
corinaalexandra
Scris: Sunday, April 17, 2016 8:35 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Roxyfoxy o sa vezi ca o sa treaca topai... Noi am facut botezul in februarie computerlove... Nu ai pus poza uff cred ca nu a mers...pupici

Va pupam ppe toate mamicile si bebeii iloveyou coeur
moa
Scris: Sunday, April 17, 2016 9:22 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Neata fetelor!

Tin sa va anunt ca ne_am facut baiat mare!!am dormit toata noaptea,prima trezire a fost la 5.30 am mancat si am bagat iar nanita pana la 9...yes ,dar pe timp de zii santem cu ochii cat cepeletopai

Noi botezul il facem pe 5 iunie!

Va pupam!Cheek Kiss
inna19
Scris: Sunday, April 17, 2016 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Neata si de la noi. Noi am avut noapte alba pale . I am facut ieri vaccinul de 4l+rotavirusul, si aseara pe la 10 a inceput sa planga efectiv incontinu, incontinu pale . A facut febra 39,1 rectal (din care nu m am lamurit nici acum dc se scade 0,5grade sau nu ... uff ). Pe la 12 am chemat salvarea si am mers la urgente, acolo i au dat cu greu ca plangea incontinuu, un ibalgin si ne au trimis la jud la orl tot la urgenta ca la spitalul de copii nu aveau orl de garda. De acolo orl-istul ne a zis ca e posibil sa aiba otita la urechea dreapta.
Am vb si cu pediatra noastra care nah la consultat ieri, si ea zice ca nu ar avea, si ca totul ar fi de la dintisori la care s ar adauga agitatia de la vaccin.
Nu mai stiu nici ei, si noi nici atat ... Oricum, maine mergem la un orl pt copii ca sa ma conving.
Va pupacim Cheek Kiss
moa
Scris: Sunday, April 17, 2016 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Off ,inna imi pare tare rau ca nu sunte_ti ok,dar toate trec..Cheek Kiss

Stam si noi pe burtica!

moa attached the following image(s):
img_20160417_110705.jpg

corinaalexandra
Scris: Sunday, April 17, 2016 3:18 PM
Nivel

Inna imi pare rau Cray... Poate e de la dinti cu vaccin si daia a facut asa.. Ma speri uff maine dupamiaza avem si noi vaccinul si mi.e frica de mor acum m.am speriat si mai tare(de scazut am inteles ca se scat 5 grade ca sa sti in comparatie cu tine cand iti iei axial si daca scazi sti cam ce temperatura e...ca si tie daca iti iei rectal e mai crescut ca axial...sper ca intelegi ce zic)...sanatate multa si pupici
Cheek Kiss

Moa si a mea a dormit azi noapte de la 22:30 pana la 5:24 a papat cu ochii inchisi si a adormit la san pana la 8 noi mai mult de ora 8 nu dormim... Dar nah ne si culcam la 21:30-22:30 maxim...ce baiat mare si frumos aicomputerlove .o sa vezi ca de acum numai cu caputul pe sus din ce in ce mai bine o sa stea.pupici multi

Fetelor va pup si sa ne tineti maine pumnii la vaccin sa nu facem febra...Cray
AndreiutzaEu
Scris: Sunday, April 17, 2016 3:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Roxyfoxy wrote:
Buna fetelor, ma cam speriati cu puseul asta de 3 luni ca bebe al meu abia acum s-a mai linistit ,dupa atâta agitatie daca îl mai apuca iar ma ia groazaras inna si eu i-am facut vaccinul contra rotavirusului,dar din câte am inteles nu prea îl apara împotriva tuturor tulpinilor,acum sper sa nu fie nevoie Cheek Kiss
AndreiutzaEu voi când aveti botezul,noi ne pregatim pentru 14 mai?Cheek Kiss
Va atasez si eu o poza cu strumful meu miccoeur am pus-o la profil ca nu ?tiu cum se micsoreaza sic

Noi avem pe 7 mai... si deja avem emotii
Parca la nunta nu am avut atatea emotii :))
AndreiutzaEu
Scris: Sunday, April 17, 2016 3:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
moa wrote:
Off ,inna imi pare tare rau ca nu sunte_ti ok,dar toate trec..Cheek Kiss

Stam si noi pe burtica!

Pfff cum il convingi sa stea pe burtica?

La mine nu vrea deloc. Se enerveaza
corinaalexandra
Scris: Sunday, April 17, 2016 4:05 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Nici a mea pana la 3 luni nu a stat pe burta...de la 3 luni sta si se uita la desenele de pe cearceaf ca altfel se enerveaza...si nu pot spune ca sta mai mult incearca sa prinda desenele si sa "mearga"hohot. Pupici
elala
Scris: Sunday, April 17, 2016 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 11/13/2009
Vaaai, ce de bebelasi faini pe aici!!Love Love
Ema, imi era dor de voiDistanceKiss .Ce mare e Stefanut! Si frumos fochearts . Stam cam prost cu timpul si nu am mai intat pe aici de 100 de ani. Noi suntem mari, peste nici doua luni facem 2 anisori. Nu imi vine sa cred cat de repede trece timpul! Suntem bine, papam,ne jucam si invatam zilnic lucruri noi :). Incerc sa pun si cateva pozici cu puiulpupici

elala attached the following image(s):
img_20160306_155705-1.jpgimg_20160401_115305-1.jpgimg_20160406_173042-1.jpgimg_20160413_120252-1.jpg

Roxyfoxy
Scris: Sunday, April 17, 2016 5:21 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
AndreiutzaEu wrote:

Încearca sa îl pui câteva minute în fiecare zi si o sa vezi ca începe sa se obisnuiasca, mie asa mi-a recomandat dr. înca de la doua luni si ceva.Acum strumful meu e nervos tare ca vrea sa se întoarca singur pe o parte si nu prea îi ieseras

Roxyfoxy attached the following image(s):
2016-04-16 16.00.10.jpg

Adys19
Scris: Sunday, April 17, 2016 10:45 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2015
Buna seara mamici !ce bebei frumosi aveti! Si noi facem mai e vaccinul de 2 luni si am emotii;speram sa
fie bine la toata lumea.va pup si va urez bafta celor care fac vaccin.
corinaalexandra
Scris: Monday, April 18, 2016 8:28 AM
Nivel

Elala ai un baiat frumos foc computerlove firstprize pupici

Roxyfoxy ai dreptate si eu faceam la fel... ce a crescut coeur tot frumos a ramas Cheek Kiss

Adys bafta la vaccin eu la 13 am programarea ras. Pupici Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.