Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
moa
Scris: Thursday, April 14, 2016 10:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Adys eu cand il spal pe cap il tin pe mana cu fata in jos,si nu iiintra apa in urechi.

De dormit in patut asa sper si eu ca atunci cand o fii mai maricel va dormii in patut.
momentan mie greu sa ma tot ridic noaptea sa vad daca e ok mai ales ca nici pe timp de zii nu are cine sa ma ajute!

O zii usoara va doresc

iloveyou
corinaalexandra
Scris: Thursday, April 14, 2016 2:25 PM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Adys si eu la fel ca moa o tin pe mana... Doar ca acum suntem mai maricele si nu prea mai sta vrea sa prinda vacuta de pe cadita iara la inceput sta in suport ai da din picioruse si rade si stropeste peste tot computerlove... Va pupam
)(Marina)(
Scris: Thursday, April 14, 2016 6:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Hei mamici, am venit si eu aici topai
La mine doarme noaptea in patut. Se trezeste de 2 ori pe noapte, in jur de 3-4 si apoi 6-7...cam asa. Patutul e langa patul meu si imediat il simt. Ziua in schimb nu vrea in patut, dar il pun in landou sau leagan si sta acolo, ii place :) Oricum cel mai mult ii place la mama in brate :) Uneori cand e mai mofturos stau mai mereu cu el in brate. Cu vomitatul stam prost. Vomita ft mult, l am tinut si pe umar(dar nu i prea place) si tot vomita. Nu mai stiu ce sa fac uff Bebeii vostri vomita?
Ce bine ca putem sa vb aici newclap
Va pup mamicilor si pe bebeii vostri frumosi!computerlove
roxinthya
Scris: Thursday, April 14, 2016 7:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Intreaba si medical sa nu fie reflux gastro....Pentru asta se da un lapte special dar care din pacate e cam scump.
Dar poate vomita doar pentru ca nu scoate aerulangel
corinaalexandra
Scris: Thursday, April 14, 2016 8:38 PM
Nivel

)(Marina)( wrote:
Hei mamici, am venit si eu aici topai
La mine doarme noaptea in patut. Se trezeste de 2 ori pe noapte, in jur de 3-4 si apoi 6-7...cam asa. Patutul e langa patul meu si imediat il simt. Ziua in schimb nu vrea in patut, dar il pun in landou sau leagan si sta acolo, ii place :) Oricum cel mai mult ii place la mama in brate :) Uneori cand e mai mofturos stau mai mereu cu el in brate. Cu vomitatul stam prost. Vomita ft mult, l am tinut si pe umar(dar nu i prea place) si tot vomita. Nu mai stiu ce sa fac uff Bebeii vostri vomita?
Ce bine ca putem sa vb aici newclap
Va pup mamicilor si pe bebeii vostri frumosi!computerlove

Bine ai venit!!! majoreta topai... Foarte bine ca puteti sa va odihniti ras... Depinde cum scoate afara...daca da in jet si plange dupa e vomitat daca nu e regurgitat si in teorie e normal ca "mananca cu aer"...a mea si acum cand se agita prea tare dupa masa mai da afara...dar daca ai nelamuriri intreaba medicul mai bine si incearca sa te plimbi cu ea stand vertical si mangaieo pe spate ca poate asa ragaie nici la a mea nu ii placea pe umar si asa reuseam sa o ragai.pupici
)(Marina)(
Scris: Friday, April 15, 2016 12:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/20/2015
Posibil sa fie reflux gastro dupa cum am citit eu. De plans nu plange, dar in schimb se agita tot si apoi vomita. Uneori chiar in timp ce mananca. Nici nu apuc sa l ridic pe umar. Cand incerc sa l pun in patut din nou vomita. Aproape la fiecare masa vomita
Nu cred ca in jet, uneori mai puternic...off... Am vorbit cu medicul si mi a zis sa i dau niste praf(gaviscon) . I am dat un pic dar tot vomita. Cred ca o sa reiau tratamentul. Sper sa ajute.
Pupici!!!
AndreiutzaEu
Scris: Friday, April 15, 2016 2:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Hehe Va Pup pe toate... Ce bine ca s-a deschis si un asemenea topicDistanceKiss
Roxyfoxy
Scris: Friday, April 15, 2016 3:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
)(Marina)( wrote:
Posibil sa fie reflux gastro dupa cum am citit eu. De plans nu plange, dar in schimb se agita tot si apoi vomita. Uneori chiar in timp ce mananca. Nici nu apuc sa l ridic pe umar. Cand incerc sa l pun in patut din nou vomita. Aproape la fiecare masa vomita
Nu cred ca in jet, uneori mai puternic...off... Am vorbit cu medicul si mi a zis sa i dau niste praf(gaviscon) . I am dat un pic dar tot vomita. Cred ca o sa reiau tratamentul. Sper sa ajute.
Pupici!!!

Si bebe al meu a avut episoade din astea când regurgita dupa masa destul de mult cu toate ca îl tineam în brate suficient de mult dupa masa.Dr. pediatru zicea ca poate fi si de la faptul ca e calic si manânca mai mult decât ar trebui.Acum manânca la aproape 4ore o cantitate mai mare si nu a mai vomitat deloc,dar acum depinde în unele cazuri poate fi si reflux sau hiperaciditate .
inna19
Scris: Friday, April 15, 2016 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2015
Tup tup si noi Hilar Acum v am gasit yes .
Mamici noi deja ne distram cu aparitia dintisorilor, avem deja unul iesit, maxima agitatie, curg balele vale, roadem tot ce prindem , dar toate bune ca pana acum nu a facut febra ras .
Asteptam azi sau maine sa vina dr sa i faca vaccinul de 4 luni, si azi merg sa i cumpar si rotavirusul.
De dormit doarme cu noi, ca nah ... am cedat la puseul de 3 luni ras . Ziua doarme cu mine, noaptea mai impartim si cu tata patul, dar il trimitem intr un coltisor ca noua ne place sa dormim cu mainile intinse alcool .
In rest bine, crestem .
Pupici cu lipici Cheek Kiss .

inna19 attached the following image(s):
20160415_163202-01.jpeg20160412_153555-01.jpeg20160408_174051-01.jpeg

corinaalexandra
Scris: Friday, April 15, 2016 10:20 PM
Nivel

)(Marina)( o sa fie bine bebe...cred ca e reflux dar cu timpul o sa se duca.pupici la amandoi

AndreiutzaEu Bine ai venit!!!trebuia a ne strangem si noi undeva ca prea Stateam "pe capul gravidutelor" hohot... Va pup computerlove

Inna19 Bine ai venit babyraul s-a facut maree si un frumos computerlove te pupam Cheek Kiss... Deja dintisori si a mea ma inebuneste cu mainile in gura pana isi face scarba asa si le indeasa uff... Balim ca daca nu ii pun babetica e uda pana la buric si avem gingiuta de jos inflamata dar dr a zi ca poate sa iasa mai repede sau mai greu si sa ne tot chinuie cu durutul pana iese. noi luni facem 4 luni si tot atunci ii fac si vaccinul doamne ajuta sa fie bine si sa nu faca febra. Va pupammmm

Mamici dragi si scumpe va pupam si va dorim un weekend placut si linistit cu bebei cumiti si zambareti computerlove iloveyou computerlove
moa
Scris: Saturday, April 16, 2016 12:31 AM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2015
Yee mamicile mele dragi!in sfarsit ne adunam toate!imi era tare dor de voi!Cheek Kiss

Marina ,eu cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi cu vomitatul atata vreme cat bebicul ia in greutate!Cheek Kiss

Inna ce mare si frumos e bebita Raul!!computerlove

Va Cheek Kiss !
Adys19
Scris: Saturday, April 16, 2016 8:36 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2015
Buna dimineata mamici! Duminica facem si noi 2 luni si facem vaccinul...cum a fost la voi la primul vaccin...reactii adeverse ?l ati cumparat sau l ati facut gratuit? Ce frumusel e baietelul inna...! Sa va traiasca!
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, April 16, 2016 9:51 AM
Nivel

corinaalexandra wrote:
)(Marina)( o sa fie bine bebe...cred ca e reflux dar cu timpul o sa se duca.pupici la amandoi

AndreiutzaEu Bine ai venit!!!trebuia a ne strangem si noi undeva ca prea Stateam "pe capul gravidutelor" hohot... Va pup computerlove

Inna19 Bine ai venit babyraul s-a facut maree si un frumos computerlove te pupam Cheek Kiss... Deja dintisori si a mea ma inebuneste cu mainile in gura pana isi face scarba asa si le indeasa uff... Balim ca daca nu ii pun babetica e uda pana la buric si avem gingiuta de jos inflamata dar dr a zi ca poate sa iasa mai repede sau mai greu si sa ne tot chinuie cu durutul pana iese. noi luni facem 4 luni si tot atunci ii fac si vaccinul doamne ajuta sa fie bine si sa nu faca febra. Va pupammmm

Mamici dragi si scumpe va pupam si va dorim un weekend placut si linistit cu bebei cumiti si zambareti computerlove iloveyou computerlove

daaa ai dreptate :))
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, April 16, 2016 9:52 AM
Nivel

Ce faceti mamici?

Noi ne pregatim de botez , care va avea loc in mai...

Acesta este costumasul pe care ni l-a luat mosica pt mersul la biserica...

Ce ziceti de mine? Sunt Frumusel?Blushing Blushing Blushing

PS... in rest trecem prin puseul de 3 luni... dar suntem cumintei noaptea, doar ziua suntem mai agitati... sigurul lucru pe care il facem ca ca papam mult mai mult si o golim pe mami la titi

La voi cum e cu puseul de 3 luni?

AndreiutzaEu attached the following image(s):
cam01224.jpg

corinaalexandra
Scris: Saturday, April 16, 2016 10:19 AM
Nivel

AndreiutzaEu Vaiii ce baiat mare ai computerlove si frumos foc iloveyou costumul e super.noi am trecut de puseul de 3 luni a fost o saptamana agitata, manca intruna si pa san se agita si facea ca toate alea...noaptea dormea dar vreo 2 nopti a fost din ora in ora...groaznic multumesc ca au fost doar 2 din toata saptamana ras sa nu renunti la tzitzi computerlove ca acum formezi laptele computerlove. Pupici

Adys19 Buna dimineata. La mine a fost ok vaccinul nu a facut febra vedem luni la cel de 4...(pune preventiv un supozitor la frigider daca face febra sa il bagi si noua ne.a mai zis pediatra sa avem lamaie la frigider si tai o feliuta o pun in 2 comprese si sa pun pe vaccin sa tin rece acolo,cand se incalzeste mai tai o feliuta si nu am avut treaba...nu s.a umflat piciorul si a fost ok un pic cam somnolenta...)pupici si bafta ca e tare greu sa il vezi plangand...

Moa da ne strangem mai tre sa vina si Zambila si inca cateva fete.pupici

Va pupacim pe toate mamicile si toti bebeiii frumoasi si pufosi coeur computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.