Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
moa
Scris: Monday, April 11, 2016 9:00 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/6/2015
Neata Adys!

Botezul o sa_l facem pe 5 iunie!locatia am gasit_o,dar mai avem ursitoarele si foto!voi?
Adys19
Scris: Tuesday, April 12, 2016 3:15 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/21/2015
moa wrote:
Neata Adys!

Botezul o sa_l facem pe 5 iunie!locatia am gasit_o,dar mai avem ursitoarele si foto!voi?

Buna dimineata!
Sa ssi noi ne am hotarat cu botezul pe 27 mai...wrap i ai luat celui mic? Mie inca mi e frica sa i iau ca am zis ca i prea mic ca nu are coloana bine formata...dar am auzit de la alte mamici care au si care l au folosit de mic...?
corinaalexandra
Scris: Tuesday, April 12, 2016 7:52 AM
Nivel

Inregistrat: 5/26/2015
Buna mamici!! Ar fi frumos sa ne strangem toate aici computerlove... Dar noi tot la gravidute fregventam hohot...Buna moa,adys19 va pup si sa va traiasca baieteii ras vrem sa vedem si poze cu ei ce mai fac si cum evolueazamajoreta. Bubulina mea are 4 luni aproape ii face pe 18 topai (cand ne pregatim si de vaccin NuImiPasa) nu mai are stare deloc a inceput sa imi arate cand vrea sus si sa se certe cu mine.... Am avut probleme cu colicii ne.au dat la batai de cap dar suntem mai bine.acum in schimb mancam intruna si o muscam pe mami sau mainile mele de zici ca ce e.am facut botezul pe.27 februarie coeur. Va pupam

corinaalexandra attached the following image(s):
img-20160403-wa0016.jpgdsc_0201.jpgdsc_0310.jpgdsc_0377.jpg

Adys19
Scris: Tuesday, April 12, 2016 8:43 AM
Nivel

Sa ti traiasaca minunea,corinaalexandra e tare frumusica.da ar fi bine ca toate mamicile sa vina aici sa impartasim diverse experiente,si trairi.sa le directioneze cumva aici nu se poate?
moa
Scris: Tuesday, April 12, 2016 9:09 AM
Nivel

Neata mamici!

Adys nici nu ma gandesc la wrap..mi_e teama sa_l pun ,coloana lui e fragila si mai bine nu!

Vai Corina ce mare a crescut fetita?ce trece timpul!acum eram la gravidute!parca imi e dor de burtica!computerlove sa fie sanatoasa si cumintica!ce program are?cat doarme pe timp de zii?dar noaptea?

O zii buna si usoara va doresc dragi mamici!computerlove

moa attached the following image(s):
img_20160412_091305.jpgimg_20160412_091334.jpg

corinaalexandra
Scris: Tuesday, April 12, 2016 10:12 AM
Nivel

Adys19 Multumesc frumos asemenea Cheek Kiss...cum va intelegeti cu bebe??e cuminte doarme faceti vaccinul de 2 luni???

Moa Multumesc frumos... A crescut asa e.vaiii cat de frumos este computerlove sa iti traiasca si ce mare s.a facut. Voi faceti vaccinul?? Da si mie imi e dor de burtica Bye2... De douazile ma inebuneste ziua doarme la 3 ore cate 30 de minute maxim...nu pot sa imi explic ce are...noaptea doarme se trezeste de 2 ori sa pape (se culca la 21:30-22 pana la 1-2 si dupa 5-6 si somn pana la 8-9)dar nu plange si nu se trezeste doarme cu noi in pat si o vad ca se foieste intruna si ii dau tzatza mananca putin si se culca la loc...al tau ce program are???mai sti cat de panicata erai cand erai gravida???acum cu bebe cum esti???tot panicata? Pupici
roxinthya
Scris: Tuesday, April 12, 2016 10:33 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Sa va traiasca printesele si printii ca tare frumosi mai sunt!love love
Bagati poze sa ne mai aducem si noi aminte de perioada asta frumoasa!
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, April 12, 2016 5:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
corinaalexandra wrote:
Adys19 Multumesc frumos asemenea Cheek Kiss...cum va intelegeti cu bebe??e cuminte doarme faceti vaccinul de 2 luni???

Moa Multumesc frumos... A crescut asa e.vaiii cat de frumos este computerlove sa iti traiasca si ce mare s.a facut. Voi faceti vaccinul?? Da si mie imi e dor de burtica Bye2... De douazile ma inebuneste ziua doarme la 3 ore cate 30 de minute maxim...nu pot sa imi explic ce are...noaptea doarme se trezeste de 2 ori sa pape (se culca la 21:30-22 pana la 1-2 si dupa 5-6 si somn pana la 8-9)dar nu plange si nu se trezeste doarme cu noi in pat si o vad ca se foieste intruna si ii dau tzatza mananca putin si se culca la loc...al tau ce program are???mai sti cat de panicata erai cand erai gravida???acum cu bebe cum esti???tot panicata? Pupici

Buna fetelor!!!!Si mie imi este dor de burtica,parca a trecut prea repede,deja bebei au inceput sa creasca.Eu am ales sa nu fac vaccinul de la stat si i-am facut Infanrix am auzit ca e mai bun si nici nu a facut febra de la el.Legat de dormitul noaptea am un noroc chior,bebe adoarme pe la 11 zeara si se trezeste la 8 dimineata,nu am mai dormit asa de nu mai tin minte,sper sa dureze cat mai mult perioada astaras .Cheek Kiss
moa
Scris: Tuesday, April 12, 2016 7:30 PM
Nivel

Hai ca usor usor ne strangem aici!newclap

Corina eram panicata in sarcina ca nu stiam exact cum e el acolo,acum ca il am in brate sant beton!hohot la inceput mi_a fost mai greu cu alaptatul,

Progamul lui e cam haotic,este foarte activ.are zile cand mananca doarme si iar mananca.dar are si zile cand doarme juma de ora si 3 ore sta treaz si ma tintuieste langa el.dance
Ne pregatim sufleteste de vaccin..trebuie sa sunam la medic sa vad cand ne programeaza dupa data de 19

Roxy al tau ce programare ziua?

Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Roxyfoxy
Scris: Tuesday, April 12, 2016 8:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/11/2015
moa wrote:
Hai ca usor usor ne strangem aici!newclap

Corina eram panicata in sarcina ca nu stiam exact cum e el acolo,acum ca il am in brate sant beton!hohot la inceput mi_a fost mai greu cu alaptatul,

Progamul lui e cam haotic,este foarte activ.are zile cand mananca doarme si iar mananca.dar are si zile cand doarme juma de ora si 3 ore sta treaz si ma tintuieste langa el.dance
Ne pregatim sufleteste de vaccin..trebuie sa sunam la medic sa vad cand ne programeaza dupa data de 19

Roxy al tau ce programare ziua?

Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Ziua nu pot sa spun ca are un program stabil,doarme cand mai putin,cand mai mult,are momente cand daca nu ma simte langa el plange foarte rau si nu prea pot sa fac nimic.In schimb noaptea si-a facut program ,doarme de pe la 11 pana dimineata in jur de 7-8 si l-am obisnuit sa doarma in patut.gmi,k .Laet5hw7.,okp ioL Literele astea scrise aiurea sunt de la el ca da cu manutele in tableta.ras ras ras ras ras
Adys19
Scris: Wednesday, April 13, 2016 7:34 AM
Nivel

Buna dimineata mamici! Da dormim bine noaptea ,problema e ca adoarme greu noaptea...ziua doarme si mai ales cand iesim la plimbare in carut doarme non stop si seara ne uitam una la alta pana pe la 2.si baita cred ca ii da energie.apoi se trezeste pe la 5-6.sper sa nu tina f mult programul asta si sa se culce si ea mai devreme.noaptea o culc cu mine in pat ca sa fiu mai aproape dar ziua doarme la ea inpatut,nu vreau sa o invat cu noi.la voi cum e cu dormitul ??? Da vaccinul o sa l fac,trebuie sa sun sa vedem ce si cum.o zi buna!
corinaalexandra
Scris: Wednesday, April 13, 2016 8:28 AM
Nivel

Roxyfoxy Bunaaaaaaa coeur... Da a trecut prea repede am auzit si eu de cel cunparat...dar am ales pe cel de la stat si am avut noroc nici noi nu am facut febra dar vedem la asta de 4 luni cum o fi...am avut si eu o saptamana cam asa cand dormea de la 22 la 5 am ramas socata hohot dar a trecut prea repede plans si acum cu dormitul noaptea e ok dar ziua mai mult de jumate de ora nu mai vad Cray... Ne facem tot mai mari.pupi

Moa bafta la vaccin pupici o sa fie bine o sa vezi ras.... Da parca usor usor ne strangem mai sunt cateva fete totusi ras. Va pupam Cheek Kiss

Adys19 buna dimineata ras bine ca doarme... Imi amintesc cand era si a mea la 2 luni doar ce o scoteam afara si tragea pe dreapta hohot acum nici in masina nu mai adoarme asa repede... Iar cu carutul ne plimbam ceva pana sa adoarma. A mea dupa baie si acum la 4 luni cand o scot se scandalizeaza hohot dar cand era mica urla de zici ca cine stie ce ii faceam hohot si cand o imbrac iar urla...cu dormitul doarme cu noi de la o luna jumate cand au inceput colicii...si cu noi cred ca o sa tot doarma... M-as speria noaptea daca nu as vedeao langa mine ras. Pupici

Inna, Zambila, AndreiutzaEu, Meda haideti si voi
moa
Scris: Wednesday, April 13, 2016 10:38 AM
Nivel

Si bebe Razvanel doarme cu noi,patutul este de decor..nu vrea in el sub nici o forma,a avut o perioada in care dormea dar acum zici ca are ace!ras pana nu ajunge cu noi in pat nu se lasa!ras de fapt doarme oriunde si cateodata si chinuit numai langa mine sa fie..

Mereu ii spun ca i_am luat cel mai frumos patut si ar trebuii sa stea acolo ca directoriihohot dar degeabahohot

Cheek Kiss
corinaalexandra
Scris: Wednesday, April 13, 2016 1:46 PM
Nivel

moa wrote:
Si bebe Razvanel doarme cu noi,patutul este de decor..nu vrea in el sub nici o forma,a avut o perioada in care dormea dar acum zici ca are ace!ras pana nu ajunge cu noi in pat nu se lasa!ras de fapt doarme oriunde si cateodata si chinuit numai langa mine sa fie..

Mereu ii spun ca i_am luat cel mai frumos patut si ar trebuii sa stea acolo ca directoriihohot dar degeabahohot

Cheek Kiss

Asa si noi... Eu tot sper ca o sa ajunga sa doarma in el dar degeaba toata noaptea e in mine ras nu ma odihnesc deloc bine din cauza ei uff dorm cu grija sa nu ma urc pe ea...ziua mai sta in el la carusel si se uita hohot.
Adys19
Scris: Thursday, April 14, 2016 3:36 AM
Nivel

Buna dimineata ! Voi cum le faceti baie bebelusilor?ieri am chemat o dna asist de la maternitate si ne a aratat cum sa o spalam :cum a spalat o pe cap ,pe fata nu cum o spalam incet sa nu i bagam apa in urechi,in ochi...:( i a facut si masaj k lumea...da seara cand o mai doare burtica o culc in pat cu mine,dar nu vreau sa o invat asa,imi e ca nu va dormi niciodata apoi singurica...voi credeti ca se poate invata mai tarziu sa doarma la ea in patut sau acum de mica trebuie obisnuita?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.