Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| elala wrote:Andreea, ce dulce e micuta ta! Pentru linistea ta poti verifica aici : http://www.childgrowthcalculator.com/#grafica_longitud .Eu in fiecare luna fac asta desi stiu ca am un bebe perfect oricum ar fi el! Dar ma linistesc cand il vad acolo in grafic! Noi la 6 luni am trecut la nr 4- 7700g. Mersi, Ela, m-am mai linistit . E peste 75%. Cu scutecele, eu sper, fiind fetita, sa le schimb un pic mai tarziu, pe la 5 luni . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Andreea eu am folosit scutece huggies la inceput de tot...au fost ok, insa tot la pampers am ajuns:))).. servetele folosim huggies pure momentan dar avem si nivea pure&fresh...dar mai folosesc si apa cu bicarbonat si la kk direct la baie la chiuveta La scutece suntem deja la nr 4 de vreo saptamana si ceva. Avem 68cm si 7500 :))) Mariuca e o scumpa Crys sunteti o familie foarte frumoasa Deyutzu o grasunica dulce ai. Sa speram ca nu face febra Danaaaaaaa . Pupam fetele |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Andreea, bine ca iti doarme noaptea! Nici nu stiu cat de greu mi-ar fi daca s-ar trezi, ca eu sunt tare rea de somn. Doarme ca un ingeras pana la ora 8 al meu, e un cumintel! Eu folosesc pampi si servetele de la Pampers, suntem la marimea 3 de 3 saptamani, nu il incapea 2-ul ca e tare lungan, cu marimea 2, tot uda pantalonasii. Produse pentru spalat si creme folosesc din gama Kloraine, ceva de la farmacie, miros atat de frumos. Bebelinul meu are 5800, e grasunel dupa kilograme, dar din cauza inaltimii nu se vede deloc. Cu vaccinurile m-am hotarat sa i le fac. Am ajuns la concluzia ca sunt mai nocive bolile care le-ar putea face decat efectele adverse care le-ar putea face dupa vaccinare (gen febra, diaree, etc). Nu stim niciodata ce epidemie poate intra in tara. Si noi am fost vaccinati, deci asta e.. Cred ca saptamana viitoare merg la medicul de familie. Sambata merg la ecografia de sold. Speram sa fie ok..
Dana, pitica ta avea 7040 la 3 luni calendaristice sau la 12 saptamani de la nastere?
Crys, suntem si noi bine. Ne bucuram de el in fiecare minut. Voi sunteti adorabili.. Iubibili.. :)
Deyutzu, pufosenia ta e deosebit de scumpa! ce frumusete.. Eu nu stiu, sa fie asta forumul bebelusilor frumosi? Chiar toti sunt deosebiti..
Ema, da ce grasunel ai si tu.. Maiculita, 7 kile.. Valeu! Motat frumos..! Si negrut!! Tu si capsunica a-ti facut negrotei! Tare mi-ar fi placut si mie.. Ce LP ii dai piticului? Si cat iti papa? Va pupicesc
Oficial am renuntat la alaptat, nu mai iese nici cu pompa, gata C'est fini. Am incercat maxim ce am putut.. medicamente, ceai, pompat in gol. Gata, suntem pe Nan1, mananca cam 150 la o masa, de 6 ori pe zi. Kk facem in fiecare zi, la aceeasi ora aproximativ, la a 2-a masa din zi. Doarme toata noaptea linistit.. De la 11 la 8:30. E un cumintel, rade de i se vad toate gingiile, gangureste si tipa. Jucariile nu le tine in mana deloc, nici nu le baga in seama deocamdata. Capul il tine bine ridicat, minutele intregi, se intoarce pe spate de pe burtica. Il plimb pe afara destul de des dar nu foarte mult. Oarecum sunt putin dezamagita ca nu am reusit sa-mi alaptez puiul.. Chiar am incercat.. :( Data viitoare nu mai dau suzeta nu mai biberon, nu mai prostesc. Ca astia mici sunt niste smecheri..
Va pup
|
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Rox avea 7040 la aproape 14 saptamani. |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Ema, ce grasunel ai acolo! Pupam toti obrajorii grasunei!
Eu sunt cam capiata de somn... Daria nu doarme noaptea, deci Andreea te invidiez maxim. Parca are radar, cand ma intind macar doar sa imi relaxez spatele, incepe cu urlatul. Dintii nu au iesit, cand ies nu stiu pe ce voi mai da vina. Am cam ramas in urma cu achizitiile si cand am vazut un bb de 5 luni care a inceput sa mearga in 4 labe, m-am cam pleostit asa. A mea nici in fund nu mai vrea, nici macar sustinuta, de cand a cazut in nas (in pat, deci no panic). Dc o trag de manute se ridica in picioare dar in fund nu vrea. Asta e, nu concuram cu nimeni, toate la timpul lor, am incredere in ea ca e fata descurcareata. Dc ne sugem si degetele de la maini si cele de la picior simultan se pune ca achizitie? De papat nu e incantata, i-am dat morcov, radacina de patrunjel si cartof. Cartoful ma asteptam sa fie incantare, dar nooot. Am si nimerit soiul ala de iese piureul cleios, sincer nici mie nu mi-ar fi placut. O sa ii fac piureul cu un pic de laptic de-al ei, din furculita, poate asa ii place. Eu sunt practic zen, cu Vic cred ca as fi dat in depresie deja. Imi tot spun ca am incredere in copilul meu si sa nu o fortez cu nimic ca atunci cand o fi sa pape o sa pape ca doar nu o fi in greva pana la 18 ani. Am incercat toate combinatiile din cele 3 legume, macar sa ii prezint toate gusturile si texturile, singurul lucru care i-a placut a fost rad de patrunjel simpla. O amuza in schimb lingurita, cand o vede rade iar dc i-o dau in mana molfaie, cu conditia sa fie goala. Daca are papa e cih, se stramba de parca ii dau vreun medicament amarui, posibil totusi sa fie de la textura piureului. Am incercat cu bucati dar diva din ea nu se atinge de ele ca se murdareste. Dar le cearta... oeaa, ghiga, d'astea. In continuare vreau sa ii dau sfecla, o pot fie fierbe, fie la cuptor, ar tb sa o introduc maine poate si ajung la piata. Iar luni... vaccin. Iar plang eu mai mult ca ea.
Take care, mummies! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Simo, curaj ca va trece si vaccinul asta! Noi am primit si diploma pentru curaj si cumintenie desi nu a prea meritat.. Stai mami linistita ca va treziti cu o multime de achizitii acusi dupa puseul de 6 luni! Pe noi ne-au navalit toate si acum pauza...am ramas la statul in fund si rostogolit prin tot patul. Doar dintii nu ne dau pace..2 jos si 4 sus! Prevad ca in urmatoarele 2 saptamani se mai arata 2. Le facem galerie dintisorilor Dariei poate se arata mai repede! |
|
| Simona lasa ca si eu m-am cam pleostit cand am auzit ca Bogdanel al lui Rox se i ntoarce de pe burtica pe spate si zuza mea nu a reusit nici pana acum.bine nici nu incearca.cand o pun pe burtica intinde manutele, se prinde de cearceaf si tipa cat poate ea de tare:))) apoi incepe sa impinga in varful picioruselor zici ca e rama :))))) |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| dana_h wrote:Simona lasa ca si eu m-am cam pleostit cand am auzit ca Bogdanel al lui Rox se i ntoarce de pe burtica pe spate si zuza mea nu a reusit nici pana acum.bine nici nu incearca.cand o pun pe burtica intinde manutele, se prinde de cearceaf si tipa cat poate ea de tare:))) apoi incepe sa impinga in varful picioruselor zici ca e rama :)))))
Dana, Eric a inceput sa se intorca dupa 6 luni, dupa ce a inceput sa stea singurel in funtulet . Copiii sunt diferiti, oricat i-am compara noi! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Salutari de la noi
A scapat de icter,e papacioasa,doarme,mai sta si treaza dar cuminte.E fericita cand ii desfac pamperul,da din picioruse si ii place apa,ii place la baita. |
|
| Ce scumpa e Ingerash sa va traiasca si sa va bucurati de ea.cum o cheama? Din ciclul "Daria,iubirea mea" cred ca ne prinde puseul.azi a papat din ora in ora, e mai mereu maraita, acum rade, acum plange.am comandat un sling pt ca am vazut ca-i place in el.nu am unde sa merg sa il probez pt ca la noi in zona nu se gaseste asa ceva.oficial am trecut la nr.4, ne cam iese funduletul din nr 3 :)))))) Pupam toste mamicile si toti bebeii :*:*:* |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| Ingeras e superba pitica ta! Ma bucur ca sunteti bine!
Dana, legat de intorcere, face asta de 2 saptamani dar eu nu cred ca e intorcere propriu zisa. Mai mult inertia, cred ca ii este greu caputul. Uite un video cu el. Scuzati vocea mea pisicoasa. Va pup
http://youtu.be/dDLzuHquBFs |
|
| Buna mamici si pitici
Astazi facem cinste cu laptic...am facut 4 luni Dupa o saptamana agitata cu plansete, maraieli si treziri dese am avut o zi de nu am stiut ca am copil...a adormit singurel, nu i-am auzit glasul decat razand Sarbatorim si 4 nopti de nani la el in patut...se trezeste la 1-2 apoi de la 4 la 6 se foieste ..apoi mai doarme dus pana la 7...dar ce sa facem...suportam sa se obisnuiasca acolo. In patutul lui seara cand il pun il las sa adoarma singurel se joaca ...isi mananca mainile si adoarme ...pe suzi o refuza de vreo luna si ceva, cred ca ar fi fost mai usor cu doamna suzi dar ne descurcam si fara. ne-am incalcat si programul azi...noi facem nani la maxim 20.00...dar cum a adormit de la 18 la 20.30, i-am facut baita si de la 21 sta la el in patut ...a adormit la 21.30...un cumintel . Il adooorrrrrr . Nici noi nu facem prea multe la 4 luni, suntem mai lenesi...abia ne rotim cate putin de pe spate pe burta, invers nu , piciorusele nu ni le apucam...ne tragem doar de genunchi ( azi la baita s-a tras chiar de putza ), in fundulet nu vem mereu sa ne ridicam cand ne tine mami de manute, eiii...fiecare cu ritmual lui. Roxaine ii dau NAN1, mananca cam 200-220 ml, ziua cam la 4h si noaptea se trez 1 data, cateodata de 2 ori. . Bogdanel este asa scump Dana..eu cred ca doar ce am scapat de puseu . pup ptr nora mea cea mai frumoasa Simona la fel ca tine am fost o saptamana pana zilele trecute...Stef nu prea a dormit, noaptea de la 3 incepea maraiala, si o tinea asa cate 2 ore, apoi se tot foia..manca mai des...sper sa isi fi revenit nu doar astea 2-3 zile . Si noi trebuie sa facem vaccinul de 4 luni, dar l-am amanat ptr 9 feb, dupa botez,Pupam pe dariuca dulce Ingerash ai niste copii superbi Elala...wow 6 dintisori ...bravo Eric...esti barbatul casutei Sym, petrecere frumoasa maine, asteptam poze Alina ce fac buburuzele tale? Crys, pupam bucalatul mic Lala ce face Sarita? o rasfeti cu lucrurile facute cu atata drag de tine? ia sa vedem si noi un pui dulce Capsunico, il salutam pe prietenul nostru Leo, va pupam pe amandoi va pup pe toate fetelor ..de la a-z, de la mic la mare |
|
| Ema, asta cu foitul noaptea e de vreo o saptamana dar bag pe tzati la inaintare si adoarme imediat.DE intors nu se intoarce nicicum dar se suceste prin pat de dimineata mereu imi iau cate un picior in burta sau cate un cap,depinde de pozitie :))))).in scoica nu o mai pot lasa nici o secunda singura pt ca se sprijina in coate si ridica capul si picioarele de mai ramane poar funduletul in scoica :))))) Elala, Eric e deja flacau :x.nu te mai musca acum cu dintisorii? |
|
| dana_h wrote:Ema, asta cu foitul noaptea e de vreo o saptamana dar bag pe tzati la inaintare si adoarme imediat.DE intors nu se intoarce nicicum dar se suceste prin pat de dimineata mereu imi iau cate un picior in burta sau cate un cap,depinde de pozitie :))))).in scoica nu o mai pot lasa nici o secunda singura pt ca se sprijina in coate si ridica capul si picioarele de mai ramane poar funduletul in scoica :))))) Elala, Eric e deja flacau :x.nu te mai musca acum cu dintisorii?
dana stef de ex s-a foit si acum chiar daca doarme dus...cred ca viseaza...dar una e la el in patut ca nu simt eu, si alta e langa mn...eu dorm iepureste...asa sunt eu de cand ma stiu...la orice foiala ma trezesc si e foarte obositor ptr mine...bebe doarme toata noaptea si eu abia cate 15 min, iar treaza 5 iar 15 minute si tot asa. in patut la el poate sa se foiasca ca nu ma trezesc decat daca si maraie vreun pic Stef inca sta in scoica ...azi numai acolo a adormit ziua...se misca si se balanseaza scoica si ii place, ca l-am pus pe podea....dar in leagan nu ii place...si am leagan electric de il leagana tare, incet..ii canta, are jucarii...nu ii place acolo |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Eu cred ca suntem la puseu de cand ne-am nascut, chiar nu fac nicio distinctie intre unul sau altul Acum am facut scurta la picior de cat am leganat-o. Zambeste stirb la mine, cu limba usor scoasa, si se freaca la ochisori dar cum vede ca sunt prea grei, se scutura si incepe gangureala. Zici ca are norma de stat treaza noaptea :)))). Noua ne place tare in leagan, in el o mai adorm, se intoarce usor pe o parte si se cearta ea pe limba ei cu un fluturas inainte sa adoarme, si cand vrea leganat, da dintr-un piciorus pana incepe leganeala. Si cand intra si vibratiileee... lux, dar tot treze suntem dar macar mai butoneaza mami un calculator, mai citeste o carte, ca o dau in leagan cu piciorul. Ingerash, sa iti traiasca scumpica, sa te bucuri de frumusetile tale! Abia astept sa mai pui pozici. Ema, pupam si noi un Stefanut grasunel si tare dulce, felicitari pentru cele 4 lunite! Dana, las-o sa se ridice ca acusica te trezesti cu ea in fundulet. Ce atatea rotiri... direct in fund Elala, sa te auda Doamne Doamne... sa vina achizitiile alea sau macar dintisorii, si macar juma de noapte de somnic pufos. Eric trebuia sa vina pe lume pe 1 august, sau mi se pare mie?
Noi azi am pus diversificarea pe pauza ca i-au iesit niste bubite pe umeri, probabil de la dermatita, si vrem sa le asasinam inainte sa bagam un nou aliment. Va pup pe toate si sper ca va odihniti mai bine decat noi.
|
|
|