Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
elala
Scris: Friday, January 16, 2015 1:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/13/2009
Nici nu stiu ce sa ii mai dau la fructe..doar nu o tinem pana in vara doar cu mar, para, banana si avocado?!NuStiu poate gasesc ceva fructe congelate...De avocado eu stiam ca e fruct, ca ar creste in copac...NuStiu Eu pui si oua am de la mama..ceapa si usturoi si cam atat pana in vara..
De cand au inceput sa se zaresca, dintinorii ne-au iesit cam la 10 zile distanta unul fata de celalalt..Vedem daca mai apare vreunul atat de repede dupa astia 4 alcool .
Roxyfoxy
Scris: Friday, January 16, 2015 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2015
Buna fetelor!!!
Sunt o aspiranta la titlul de mamaica Hands si ma interesa un doctor bun din Bucuresti pt. o a doua parere legata de analizele pe care le-am facut. Mentionez ca incerc de ceva vreme sa am un copil si nu am reusit pana acum desi toate analizele sunt in regula.Dr. meu mi-a recomandat FIV ,dar mi se pare ca e prea devreme de aceea vroiam sa mai consult si alt medic. Multumesc!!!Cheek Kiss
Simona Sym
Scris: Friday, January 16, 2015 2:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/13/2014
Ioooooi, elala zici ca ti=a explodat canutza cu mancarica, mititeeeeluuuu. Ori tu ii dai sa pape legata la ochi hohot Ma amuz, bineinteles. E haios tare.
Revenind... am fost la control, mi-a dat sirop de tuse Eurespal, pentru diaree mi-a dat Hidrasec si ca probiotic Eubiotic. Are gatul la fel de rosu si tot tuseste si produce mucisori. In schimb are un program.... papa...somn....foarte regulat, e cuminte tare, probabil si medicamentele "il ajuta" la cumintenia asta.
simona are sens ce zici si te cred, insa eu nu mai stiu cum sa procedez. E stiut ca doctorita de familie face gafe, ca si in sarcina cand mergeam la dr. ginecolog si ii ziceam ce mi-a recomandat, se crucea.
Situatia acum e de asa natura ca am mers de data asta la ea, nu am mai mers la pediatru, in oras. Apoi sa o fi sunat sa ii zic ce mi-a dat medicul de familie si sa o intreb daca este bine, mi s-a parut ca nu prea merge. Acum mergem pe mana asta. Data viitoare mai vedem. O sa imi notez ce ai zis si o sa am in vedere. Cum vine aia votamina C naturala?
ema abia astept ziua botezului sa punem pozici. Am planuri mari,sper sa imi iasa, surpriza.... vedeti atunci. Bravoo
ynnea
Scris: Friday, January 16, 2015 2:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/23/2013
Buna ziua mamiciDistanceKiss
Aveti niste bebelusi tare frumosi...ii pup pe totipupici
Mai am putin si ma alatur si eu clubuluiHilar Hilar Hilar.....am o nelamurire si va cer un sfat daca imi puteti raspunde,,Cele care a-ti nascut normal a-ti facut clisma???? si in ce pozitie a-ti nascut?scuzati-mi intrebarile dar nu stiu ce sa aleg si de aceea,ca aici la noi zice ca iti face clisma numai daca vrei tu dar nu este recomandata pentru ca poti sa faci mastita,iar la nastere poti sa ceri alta pozitie decat cea obisnuitaNuStiu NuStiu NuStiu pentru ca pozitia asta obisnuita zice ca se chinuie mai mult copilul si imposibil sa nu-ti faca epiziotomie,iar daca alegi sa nasti in pozitia asezata sau intr-o parte sau in picioare zice ca copilul vine foarte usor pentru ca nu mai se loveste de osul pubisului in fine......nu stiu ce sa aleg voi ce ma sfatuiti????
elala
Scris: Friday, January 16, 2015 2:33 PM
Nivel

Simona Sym wrote:
Ioooooi, elala zici ca ti=a explodat canutza cu mancarica, mititeeeeluuuu. Ori tu ii dai sa pape legata la ochi hohot Ma amuz, bineinteles. E haios tare.

Da...asa e aproape de fiecare data la masa de pranz Lol Lol Lol !! Imi da peste lingurita, isi baga manutele in gurita,apoi in cap, in ochi, urechi, mai molfaie bavetica, mai si scuipa mancarea hohot hohot hohot ..Distractie maxima la noi la masa alcool alcool .Dupa masa direct la baie..Incep sa cred ca o face intentionat doar ca sa ii fac baie mai des, atat de inebunit e dupa apa Lol Lol Lol Lol .
dana_h
Scris: Friday, January 16, 2015 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Si Daria INCA doarme.si asta de la 13:30 :006: .
Elala dulce foc Eric SimplyLove si deci gandul meu de autodiversificare e bun,tot asa se mozolesc.la careffour aveau piersici,24 lei kg uff .
Simona,ca de obicei raspunsurile lui Vic foarte ingenioase.il ador!!!!
Yneea eu am nascut fara taieturi,epiziotomie,nu m-am rupt asa ca se poate.acum depinde si de greutatea lui bb.daca ai posibilitatea sa nu nasti pe capra,go fore it!!De clisma nu mi-a zis nimeni nimic,poate si pt ca le-am spus ca la fiecare contractie acasa mergeam la toaleta asa ca m-au "golit" contractiile.
Nanny abia astept sa vad bb tau
Ema am un ginere frumos foc computerlove
Sym doamne ajuta sa va faceti bineDistanceKiss Andreea ce mai face Mariuca?
Poze de azi nu avem,dar punem una de ieri

dana_h attached the following image(s):
img_20150115_133817.jpg

simona83
Scris: Friday, January 16, 2015 4:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Vit C naturala e cea picaturi. :) Important e sa fie micutul tau bine, e bine ca nu e marait din cauza disconfortul si ca se poate odihni.DistanceKiss

Yneea, eu dc ar fi sa mai aleg o data, as alege clisma. Eu am avut un mic accindent care m-a deconcentrat o perioada, dar oh well. Mie imi venea natural sa stau pe vine, dar nu m-a lasat, doar culcata am stat. Chiar cred ca pozitia poate ajuta la expulzie sau la angajarea pe col. Si in travaliu am stat in pat, nu m-au lasat sa ma plimb.

Nu mai stiu cine zicea ca mai are bubite, am dormit dupa-masa cu Daria si mi-am amintit in somnBig Laugh Sa nu mai dati cu galbenele. Noi am avut tot cateva bubite rosii la inceput, apoi a evoluat destul de urat si inca avem o forma usoara. Aparent eu am intretinut iritatia si am inrautatit-o cu blestemata de crema de galbenele. Cum am renuntat a inceput sa fie mai bine. Am crezut ca fac sa fie bine si am facut mai rau. Mai bine gasesti alta solutie ca pe tenul sensibil al bebelusilor, e riscanta pt ca galbenelele sunt un puternic alergen, de la dermato am aflat. Indiferent de natura iritatiei mai bine altceva. Daca nu e nici o bubita, atunci putem hidrata cu galbenele, atat.

Dana, cred ca murdarirea e cea mai mica grija de la blw. Felicitari pentru decizie si bafta la blw-it. Poate te super documentezi de retete cool si le impartasesti cu noi :D

Daria a dormit de la 1-3 si eu alaturi de ea. E asa haioasa. Ma jucam cu ea ca ii prind nasucul. Un fel de rata care venea in zbor si ii prindea nasucul. Ea radeaaa. Si am tinut mana in forma de rata, dar nu m-am mai repezit la nas. S-a ridicat ea sa mi-l deaHilar . Isi suge pijamaua cu foc, nu stiu cum sa o mai impiedic. Babeticile sunt redundante, sincer. Si cum imi prinde degetul, il duce la gura si il molfaie. Am observat ca mereu si-l trece peste gingia de jos, ceea ce imi intareste banuielile cu dintisorul. Cu suzi, v-am zis ca o tine invers si se scarpina cu partea de plastic. Eram amandoua culcate si eu o gadilam, si radeam si eu de rasul ei. Si cand a vazut ca am gura deschisa, mi-a pus suzi in gura.Haha Haha Haha Ce asociatii fac, chiar si la varste asa mici, pe mine ma lasa paf.

Va las ca urla foamea in noi, si cu ea urlam si noi! Pup
ynnea
Scris: Friday, January 16, 2015 4:44 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2013
Dana,Simona va multumesc pentru sfaturi,de clisma sunt hotarata o sa o fac.....iar pozitia voi alege eu una dar de cea típica ma ferescras Buddy1
Va pupam pe toate pupici si pe bebiciDistanceKiss
simona83
Scris: Friday, January 16, 2015 6:47 PM
Nivel

Fetili, m-a apucat nostalgia... Tare as mai vreo o data...

simona83 attached the following image(s):
picmonkey collage.jpg

elala
Scris: Friday, January 16, 2015 6:56 PM
Nivel

Daaa..si eu... de mai multe ori chiar Hilar Hilar Hilar !
Sa nu ne auda tati ca nu ne mai intalnim in pat dupa Lol Lol Lol Lol !

elala attached the following image(s):
poze bubu7.jpgdscf1325.jpg

simona83
Scris: Friday, January 16, 2015 6:59 PM
Nivel

Si al meu e la felhohot hohot hohot A zis ca il termina noptile astea nedormite. Dar eu stau treaza si el doarmeLol
dana_h
Scris: Friday, January 16, 2015 9:40 PM
Nivel

Simona si Daria scoate suzeta din gura si baga plasticul sa il rontaie.i-am luat inel de dentitie si parca e Azorel,asa roade la el hohot .cu diversificarea inca ma mai documentez dar in principiu o sa raman la autodiversificare.
Si eu vreau bb 2 dar sa mai creasca Dari putin,macar un an sa faca sa o pot alapta pana atunci.
voicu oana
Scris: Friday, January 16, 2015 10:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/2/2014
Hello fetele....dragutele mele mamici voi ati avut probleme cu bebeii la baita? A mea urla pana se invineteste la baie,la schimbat pampers acu vad ca sta la masaj...si la pampers uneori...astazi am avut prima baita adevarata....i-am pus banut la buricut ca i l-au lasat mare si tre sa se mai traga asa ca punem banut de argint cu leocoplast de matase.Astazi avem 11 zile.Am venit acasa cu 3620 gr si 53 de cm( avea o zi jumate de viata.Si astazi avem 54 cm si 4100 gr.Si papam numai titi....Apropo aseara a adormit intre noi si a dormit de la 3 dim pana la 9 juma azi dim.Da era satula ca mancase din 15 in 15 min titi.Crestem mari....Aseara mi le-a secat de tot....aveam 2 sosete in loc de 2 pepenispalvase V-am pupat si multumesc de ajutor....
dana_h
Scris: Friday, January 16, 2015 11:43 PM
Nivel

Oana,Daria plangea cand o intorceam cu fata in sus,dar de cand am luat suport de se pune in cadita nu mai avem treaba.a
Plange putin la inceput pana simte apa si apoi rade de numa'.

dana_h attached the following image(s):
img_20150111_213508.jpg

elala
Scris: Saturday, January 17, 2015 10:25 AM
Nivel

Oana, noi nu avem probleme cu baita, a plans doar prima data dar cred ca din cauza mea ca eram stresata!alcool Acum plange cand il scot din apa...cred ca ar face baie si in apa rece..Lol Lol
Cum a zis si Dana, incearca cu o cadita cu suport, noi am folosit-o pana la 7 luni, acum ne-am mutat in partea cealalta si stam in fundulet.Pune-o intr-un scutecel din finet si pune-o incet in apa, udand-o mai intai pe picioruse apoi din ce in ce mai sus pana ii uzi tot corpul.Apa sa fie calduta, nu ferbinte!! Apoi ii scoti incet cate o manauta/piciurus din scutec si le speli invelind-o la loc pana o speli toata.Icearca sa ii vorbesti calm sau sa-i canti incet un cantecel pe toata perioada baitei! Succes!Sper sa mearga!pupici
Si Eric a avut buricutul iesit si l-am rezolvat fara banut, doar cu leucoplast de matase. Ii bagam buricutul inuntru si faceam o cuta din piele de langa astfel incat sa ramana inautru si apoi lipeam leucolpastul deasupra. Dupa doua zile, maxim trei il scoteam in timpul baitei spalam bine zona, o uscam si mai bine si iar leucoplast dar de data asta cuta facuta invers, de sus in jos si tot asa alternand cam vreo luna pana nu a mai fost nevoie. acum avem un buricut super!ras

elala attached the following image(s):
picture 049.jpg10923303_923056104385496_1514470910641060206_n.jpg10917090_923056091052164_9060546422262798117_n.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.