Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simona83
Scris: Thursday, January 8, 2015 7:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/23/2013
Dana, acum am vazut ca la botez domnisoara a avut mai multe tinute... Se respecta!Love Love Love E o dulce si iti seamana din ce in ce mai mult! Eu va mai urmaresc pe FB si ma uimeste cum creste de la o saptamana la alta!

Andreea, Maria e o draguta si o grasunica! Inca putin si vb de diversificare. Cum mai esti cu lapticul?

De Smiley mai stiti ceva? Sau Ada? Eu ma uit la mine, imi ocupa tot timpul terorista mica. Mai nou adoarme imbratisandu-mi mana. Asta la 3-4 dimineata. O supara dintele ala si nu vrea sa spaga gingia. Se scarpina mititca cu tot ce prinde. Suzeta o foloseste invers, o ia cu partea de plastic si o freaca de gingie. Iar Sophie nici nu mai piuie saraca. Sper sa treaca odata... Daca ies din raza ei vizuala am scandal, iar cand ma intorc ma intampina cu chiuituri. Sambata mergem si noi la doctor sa ne laudam cat suntem de mari si sa discutam schema de diversificare. Sa bata tobele, va rugam, mai avem 3 saptamani si ne dam pe betacaroten.Big Laugh Oare la Eric cum evolueaza lucrurile?

Eu nu am steamer si tot analizez piata sa ii iau unul, de preferat cu blender incorporat. Dar sunt mega scumpe. Oare cat sunt de practice totusi? Am mai vb cu mamici, care sunt super incantate. Am aflat de unul care face si orez si paste la abur, intr-un vas special care vine cu aparatul. Uf. Momentan am luat o oala de la ikea la care am luat una bucata sita ce se pune deasupra, legumele/carnita se baga in sita si in oala apa si tadaaa, gatim la abur. Cand imi vine indemnizatia, o sa dau si pe steamer sa fie fata dotata.

Azi mi-a facut o surpriza si s-a ridicat in fund. Nu s-a putut mentine, a cazut pe o parte. Mi-a placut cat era de indarjita, se tragea in sus tinandu-se de proprii pantaloni. Nu imi era clar daca vroia sa isi traga piciorul sprea ea sau dc vrea sa se ridice. Dar sa si reuseasca... newclap newclap newclap

La voi cum e? La noi e mega super extra frig (asa zice Victor) deci sunt arestate la domiciliu. Vic e azi la buni si Cris la Brasov. Girls party! Am facut shopping de la Carrefour online, nu e chip sa iesi la ce patinoar e afara, sa nu mai zic de temperaturile extreme. Eu votez sa vina vara.majoreta majoreta majoreta
Andreea.A
Scris: Thursday, January 8, 2015 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2013
Simona, in unele zile e mai bine, in altele stau cu stres si mai scot din rezervele de la congelator.Suge aproape la toate mesele, doar una, maxim doua la biberon. Dar tot nu m-am lasat, inca nu avem formula la masa. Pe noi tot ne bate doctorita la cap ca la 4 luni intram pe diversificare...well, I don't know...
Si la noi sunt deja ceva semne ca va urma perioada dintisorilor. Multa saliva...muuulta, mancat de pumnuleti, degetele,babetica, orice intra in gurita. Sa nu mai zic de sfarcuri, ca mi le roade ca un soricel. I-am luat niste cauciuce pentru dentitie, dar tot Taz e mai bun. Va fac cunostinta cu zornaitoarea Taz si cu Elfi.

Andreea.A attached the following image(s):
dd725e07-5715-4861-a551-4d36e74ce8f9.jpg1a197905-9140-45c2-aa0e-10476986fa84.jpg3dcc474f-d2d6-4992-ae7d-1dce6041ec14.jpg

elala
Scris: Thursday, January 8, 2015 8:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/13/2009
La multi ani mamici si pitici!!! Noi tot la tara suntem dar ne intoarcem sambata in Bucuresti.Cray Cray A fost o vacanta frumoasa, am avut parte si de ceva momente mai triste dar suntem bine acum..Din pacate tatal meu a murit si a trebuit sa ne ocupam de inmormantare si tot ce era nevoie.. Eric este bine, ii place sa pape aproape tot ce i-am dat, mai putin fasolea verde alcool .Sta din ce in ce mai bine in fundulet desi se mai dezechilibreaza si cade in parti sau in nasLol .Mai nou vrea sa stea doar in picioare..grabitin toate puiul mic! Avem 2 dintisori si mi se pare ca vrea sa ii iasa si sus unul..saliveazain continuare foarte mult si face balonase si a invatat sa scuipeCrazy. Va pupacim pe toti si toate si povestim mai mult cand ajungem acasa..e mai dificil de pe tel.Abia astept sa vad pozele ce le-ati postatpentru ca netul asta de la orange merge cu viteza melcului aici si nu imi incarca pozele.pupici
Andreea.A
Scris: Thursday, January 8, 2015 9:02 PM
Nivel

Ela, imi pare rau. Te pupam amandoua si te imbratisam!
Roxanine
Scris: Friday, January 9, 2015 12:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2013
Fetelor va pup pe toate!! Scuzati-mi absenta.

Nu va pot scrie in parte, duminica e botezul, mereu sunt cu treaba.

Pe scurt, noi suntem bine. A trecut otita, bebe e bine, zambeste, gangureste. Sta cu capul ridicat minute intregi. Ba chiar mai mult se intoarce pe spate de pe burta. Greu de crezut ca la 7 saptamani face asta. Avem 5150, am crescut bine. Din pacate am renuntat alimentarea de la titi, dar pompam de zor, si scoatem 120 ml la o masa cu pompa, care o devoreaza instant si ar mai manca. Ii dau si putina completare, cand nu rezista mai mult de 2 ore. Sper sa nu scada lactatia, mie mi se pare ca creste. E un lungan, are poafe la obrajori.
Legat de auz, copilul aude foarte bine. Poate atunci avea o stare proasta, de aceea nu a reactionat, sau poate de la otita pacatoasa. Acum clipeste si cand imi suflu nasul.

Va pup pe toate!!

Roxanine attached the following image(s):
image.jpg

dana_h
Scris: Friday, January 9, 2015 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
La multi ani printesa mea yes azi avem 3 luni Lumanari .nu imi vine sa cred ce repede trece timpul si multumesc lui Dumnezeu caa am un copil sanatos si cuminte.doarme si ziua aproximativ 5 ore toata ziua si seara se culca la 9 jum si ne trezim la 3 ore sa papam tzati si adormim imediat la loc.are scaun in fiecare zi,chiar si de doua ori pe zi uneori.mai luam Debridat pt regurgitarea abundenta dar sper sa renuntam la el curand.toata ziua ne jucam si tipa de o aude tot cartierul.noroc ca e tipat de bucurie.
Simona eu am un blender care nu e din acela profesionist dar e bun,storcator de fructe si aparat de gatit la abur la fel nu din acela extrem de scump.Referitor la oale si cratiti o sa le folosesc pe cele pe care le am deja.sunt cu strat de ceramica unele si inox celelalte.de unde ai luat-o pe sophie si ai spalat-o ininte sa i-o dai?referitor la diversificare ma tenteaza ideea de autidiversificare.i-am luat de pe acum scaunel din acela cu masuta si cred ca o sa incepem cu pseudo cereale.oricum mai avem de asteptat si timp de documentat.
Andreea si Daria baleste fff mult si baga in gurita tot ce prinde.maj nou a invatat sa isi impreune mainile si le-ar baga in gura pe amandoua :))) dar nu poate si asa se enerveaza.
Rox nu stiam ca a facut puiul otita.ma bucur ca sunteti bine.
Ema pe unde umbliiiii si ce face Stefanut?
La noi azi a iesit soarele si poate o punem de o plimbareala ca ieri nu am iesit din casa.
Elala sincere condoleante si o mare imbratisare.
Pupam toate mamicile si toti puiutiii :*:*:*:*
capsunica
Scris: Friday, January 9, 2015 11:39 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
Heeeiii :*:* ce dor mi-e de voiiii <3 noi suntem foarte bine :D ..ne iubiiiim asa de muuuult <3 Leonidas e un scump .. se rostogoleste intruna :))) a inceput sa rada in hohot <3 tipa :))) taaare :))) ...si ma iubeste muuuult ,enorm .. papam doar titi ..:p si asa va fi pana la 6 luni .. azi i-am dat o lingurita de suc de morcov .. i.a placut muuult .. dar nu stiu ce sa zic ..daca sa.i mai dau suc .. :( unii zic ca e bun pt vedere ..altii ca nu e bun .. nici nu mai stii ce sa crezi .. peste 7 zile implinim 4 luni ..ce repede trece timpul asai? ... noi suntm cuminti de obicei ..cateodata maraiti .. acum incep dintisorii ...roade tot ce prinde si saliveazaaa...musca .. of saracutii ..bine ca nu isi aduc aminte durerea asta ..:( ... caca face de vreo 3.4 ori pe zi ..dormim in general pe la 9-10 ..ne trezim dimineata la 5 ..sau 6 ..papam si iar somn pan pe la 9 .. apoi eu mai dorm o ora .. si sta tati cu el. . Aveti niste puiuti superbi :x si ce frumos se dezvolta ... Elala pare rau :( Condoleante ... suntem alaturi de tine ... va pup dulce pe toate <3 si eu si Leo si sper sa scriu mai des pe aici ..ca tare dor imi e :* somnic usoooor <3

capsunica attached the following image(s):
img_35610496262298.jpegimg_1934481467942.jpegimg_1930544486743.jpeg

simona83
Scris: Monday, January 12, 2015 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2013
Am fost si noi la doctor si avem 7250g si 67cm. O grasunica.
Din pacate mi s-au confirmat suspiciunile de dermatita atopica. A aparut cand avea 3 luni o pata uscata pe obraz. Pediatra a zis ca e pielea uscata si sa o dau cu o crema grasa. Am zis eu, in setea mea de bio si de natural, sa o dau cu crema de galbenele. Intre timp, pata s-a extins si ii acopera 1/3 din obrazul stang. Azi am fost la dermato si e dermatita atopica. Ce citisem eu pe net ma luase groaza... creme cu cortizon care afecteaza glandele cresterii folosite in exces, 50% probabilitate sa dezvolte astm bronsic sau rinite alergice. Groaznic. De fapt dracul nu e asa negru si e destul de frecventa afectiunea asta. Tb avut grija de hidratarea pielii, si dupa 2-3 ani 90% din copii nu mai au nimic. Posibil ca Daria adult sa aiba tenul uscat. Asta sa fie beleaua. Am primit tratament fara cortizon, yupiii, si un gel de dus special. Pielea tb hidratata f bine si mi-a schimbat uleiul.
roxinthya
Scris: Monday, January 12, 2015 1:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Capsunica medicii pediatrii recomanda pentru copiii alaptati exclusiv la san inceperea diversificarii mai tarziu - macar dupa 4 luni.
aurishta
Scris: Monday, January 12, 2015 1:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
roxinthya wrote:
Capsunica medicii pediatrii recomanda pentru copiii alaptati exclusiv la san inceperea diversificarii mai tarziu - macar dupa 4 luni.
Sau chiar dupa 6 luni...nu este nici o graba cu introducerea solidelor!
dana_h
Scris: Monday, January 12, 2015 3:00 PM
Nivel

Simona ma bucur ca ati rezolvat fara cortizon.pupam grasunica dulce Cheek Kiss
Noi diversificarea o incepem dupa 6 luni dar tot tzatzi ramane baza.ieri am vazut doua aparate de gatit la abur si legume,carnita,orez,paste amandoua in jurul a 350 lei asa ca sapt viitoare urmeaza achizitia.sper sa ma pot hotara care din ele
capsunica
Scris: Monday, January 12, 2015 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2013
Daaa stiu ...stiiiuuuu :))... ca la 6 luni am citit mai tot despre diversificare !sunt pareri si pareri dar fiecare copil e diferit ..asa ca ma voi lua dupa ce simt si dupa sfatul ediatrului dupa consult ...avem 6600 gr .. am dublat greutatea de la nastere ...deci a fost alimentat corespunzator :p .. si noi incepem doar la 6 luni :)) sper ca nu sunteti ca alea de pe clinica de alaptare .. daca i.am dat o lingurita de suc de morcov la 4 l sunt criminala :)) stric stomacul copilului .. :))
dana_h
Scris: Tuesday, January 13, 2015 9:36 AM
Nivel

Capsu eu cred ca mame iresponsabile si denaturate sunt cele care isi abandoneaza copii prin difetite locuri sau iitortureaza sau exploateaza,sa nu mai vorbim de cele criminalebpale .nu cred ca tu pt o lingurita de suc de morcovi te incadrezi in categorie :))).oricum eu am gasit sfaturi utile si acolo desi mai sunt si pers exagerate.
Mamici,bebeii vostrii tipa?ca pe noi mai au putin vecinii si ne scot din bloc afara :))).nu sunt tipete gen plans,ci incearca sa vorbeasca si asta ii iasa.
Lala ce mai face Sara?
Simona Sym
Scris: Tuesday, January 13, 2015 2:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/13/2014
Fetelor, bebelushul meu a facut rosu in gat. Medicul de fam mi a dat sa ii pun in gat albastru de metil sa ii picur cu pipeta nu pe betisor sa nu vomite si paracetamol supozitor. Tuseste, nu are febra, dar cand incearca sa vorbeasca sau plange tuseste. Maine ma duc iar cu el la control. Of of.
Dana, al meu nu tipa dar gangure, zice "guuu, guuuuu" si noi l am poreclit Gugu, sau cand nu zicw nimic il intrebam unde e Gugu? Si rade cu gura pana la urechi dar e pe sistemul silentios.
Andreea.A
Scris: Tuesday, January 13, 2015 6:26 PM
Nivel

Capsu, stai linistita, ca nu e crima. Mie doctorita mi-a spus pentru Maria sa ii fieb un morcov in multa apa si pe urma sa il pasez sa iasa o supa sau sa-i fac mucilagiu de orez, astea sa o ajute cu constipatia si klebsiella.
Da, inca ne luptam cu klebsiella. E mai rau acum, a iesit alt antibiotic mai puternic la antibiograma. Si nu am mai mers la medicul de familie, ci direct la o pediatra cum trebuie, mai tinerica, ce ne-a dat reteta cu debridat, protectis si espumisan si mai asteptam o saptamana sa vedem daca se schimba ceva cu scaunul. Daca nu, facem din nou copro si vedem ce-o fi. Dar nu mai inteleg. Nu-mi face doua zile, a treia pun 1/2 din supozitor si dupa vreo doua ore face caca mucios, lipicios si apos (de la klebsiella) si scoate supozitorul aproape intreg. Apoi iar nu face doua zile si dupa supozitor face ca mustarul, consistent. Deci, ce sa inteleg? E constipata, nu e constipata. Dumnezeu stie! Dar plange saracuta, nu mai doarme ziua deloc. Slava Domnului, noaptea a ramas la fel, doar pentru somn, 8-10 ore. Dar tot praf ma trezesc.
Dana, si Maria mai tipa, dar mai rarut, acum doar vorbeste cu noi si se joaca cu bulbucii de la gurita.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.