Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Fetelor, am plans uitandu-ma la poze...copii frumosi mai avem!!! Diana, Doamne cat ti-am mai citit postarile cand am intrat pe forum...am citit topicul de la aspirante de la inceputuri si am stat de multe ori cu sufletul la gura. Bine ai venit printre noi si asteptam sfaturi de la tine si de la mamicile cu bebici mai mari sau mai multi la numar. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Lala e puseu de crestere si trebuie multa rabdare.un wrap sau un sling ai incercat?nici Daria mea nu doarme atatea ore legate noaptea.msi nou se invatase sa adoarma pe la 9 jum si la 12 noaptea era fresh si nu mai dormea pana la 2 jum.nu plangea doar vroia sa ne jucam cu ea.acum vad ca si-a revenit.rabdare multa mami. Bine ai revenit Diana. La multi ani tuturor pe anul asta!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Buna ziua mamici!
Astazi este sarbatoare in familia noastra, Davidutu face o luna nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul...intre timp a luat in greutate 1 kg, am scapat de mucisori insa horcaiala tot este ne tinem capul si avem forta...of Doamne...il ador
Oana te asteptam in casuta mamicilor cand iti vei reveni...
Va pup pe toate!
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| crys Multumesc . Ingerasul tau blondut e un scump, La multi ani!, sa creasca mare si voinic!! O sa alergi dupa el prin toata casa, ai sa vezi, si atunci toate temerile de acum vor parea prostii. dana tocmai am trecut printr-un puseu la o luna, sa mai fie unul si acum?!?! In wrap nu vrea decat uneori, am incercat...daca e prea suparata sau agitata mai rau face daca o pun in wrap. Prefera sa stea cu capul pe umarul meu, sa vada tot ce misca - popandau cum ii spun eu. Problema nu ar fi ca vrea in brate sau sa doarma cu cineva langa ea. Problema ar fi ca e un chin pana adoarme. O pasam de la unul la altul (eu, sotul, mama) si nu se linisteste. Intr-un final cred ca oboseste si adoarme. Am luat-o prin eliminare cu tot ce ar putea sa ii creeze discomfort si nu am ajuns la nici un rezultat.
Ieri a fost o zi buna si am "vorbit", ne-am jucat, ne-am dragalit si pupacit ( nu ca pana acum nu am fi facut la fel) iar seara a fost mult mai usoara...a tras niste plansete cat am fost eu la dus si a ramas cu tati dar s-a linistit repede cand am pus-o la san. Cine stie cum va fi in seara asta? Tot ce pot sa spun e ca si eu sunt mai optimista si incerc sa ma bucur din plin de clipele bune si sa fiu cat mai linistita in situatii de criza. Poate asta o ajuta si pe ea sa fie mai linistita. Isi tine caputul destul de mult singurica, am mai lasat-o cate putin si pe burtica, dar se supara ca nu reuseste sa se miste - ii place mai mult cand o pun pe burtica pe pieptul meu si e tare fericita cand isi tine caputul singurica. O mai tin rezemata si de parnuta e alaptat ( nu suporta sa stea pe spate de nici o culoare) si atunci trage caputul in fata si se incordeaza ca si cand ar vrea sa se ridice in fundulet. Ma si sperii pentru ca nu are decat 7 saptamani si ea vrea deja sa stea in fund, sa o ia de-a busilea, eventual ar si merge daca ar stii sa se coordoneze!!! Plus ca am observat ca se uita la televizor. Dintr-o intamplare...eram pe canapea cu ea in brate ( dormise in bratele mele) si s-a trezit ca ii era foame asa ca am ramas cu ea acolo si cand a terminat de papat a intors caputul si statea foarte cuminte si se uita la tv. Bineinteles ca nu dureaza decat 10 min atractia - ca orice distractie. Mai interesanta e mami si bratele ei
rox iarta-ma scumpa ca nu ti-am raspuns mai devreme, pur si simplu am omis. Nu te speria daca nu raspunde uneori la stimuli. Pitica mea uneori intoarce capul alteori nu. Daca l-a intors sau a reactionat o data cu siguranta aude. Abia invata si ei sa-si coordoneze miscarile, sa isi intoarca caputul, sa recunoasca sunete, voci. Nu te panica, mai lasa timpul sa treaca si mai incearca sa-l stimulezi cu o zornaitoare la cateva zile. Eu asa am facut...i-am tinut-o in fata agitand-o si apoi am miscat-o stanga dreapta ca sa-si miste si ea caputul. Uneori vrea, alteori nu. andreea |
|
| Lala poate are dureri de burtica sau alt disconfort si de aia cauta mereu alinare.tu bei cafea,nes,cola,capuccino,ciocolata calda sau consumi dulciuri?gen prajituri de casa sau cumparate,bomboane?eu daca mananc dulciuri Daria nu doarne jumatate din noapte si le-am eliminat.incearca sa bei ceai de musetel si tei daca alaptezi.ceaiul de fenicul iar face minuni. Crys la multi ani puiului |
|
| Lala sti cum o pacalesc eu noaptea?doarme cu noi in pat,cu veioza aprinsa.la 9 jum avem ora de culcare.o alaptez in pat la orizontala si adoarme la san.apoi daca se foiesye iar ii bag tzatzi in gura si daca e satula suzy.important daca se trezeste sa nu vorbesti cu ea ca ii piere somnul .o legani putin,eu mai misc de saltea pe langa ea.noaptea la fel cum o simt ca se foieste pac o pun intr-o parte spre mine si ii dau tzatzi si adoarme asa |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Hello Mamici si pitici...
Va doresc un An Nou minunat alaturi de minunile voastre, sa fie puii sanatosi si noi sa ne bucuram de ei, dar cu nopti dormite daca se poate!
S-a terminat si vacanta, a fost tare bine ca a fost si tati acasa. Lala, noi si acum avem o perioada cu tulburari de somn, ce pot sa iti spun e ca trec toate. No worries. Am ramas paf sa vad cat v-au crescut puiutii, pupam toate falcutele!
Daria a facut si ea 5 luni, sunt super indragostita de ea, e un copil bland si zambitor, o bulanoasa si o falcoasa. E la faza cu chiuitul si Doamne, ce ii mai place sa se auda...
Dintisorul a disparut, era mugurasul iesit, acum nu mai e. In schimb e tot maraita si o apuca plansul dupa ce acum o secunda radea in hohote. O papam pe Sophie pana piuie de nervi girafa si tot ne supara gingia. Eu nu vreau sa ii dau cu nimic pe gingii, am citit ca baga astia tot felul de anestezice nerecomandate copiilor, deci ii maltratam pe Sophie si pe Olaf.
Nu am inceput diversificarea, dar a inceput si la noi numaratoarea inversa. Am cumparat castronele colorate, fara desen ca poate facem un mixt intre diversificarea clasica si blw, astept sa imi intre indemnizatia si sa iau si un steamer cu blender incorporat ca sa nu murdarim multe vase, ce sa mai, ne pregatim serios.
Speram sa il urmam pe Ericut si sa stam in fundulet, ea mititica tot incearca sa se ridice singura, face niste abdomene de numa... Ne-am luat patut de fata mare si acum face tumbe cat e ziulica de mare, ca avem spatiu. Prefera sa stea pe burta dar apoi e panica, cum ne intoarcem inapoi, asa ca incepe scandalul sa ii dea mama un push. E innebunita dupa Victor si dc plange si nu stiu ce sa ii mai fac, vine Vic si rezolva situatia, cum il vede cum tace si o da pe ras.
Eu cu Sarbatorile astea m-am cam ingrasat, nici nu prea am iesit din cauza de frig si gheata, mai mult un mall sau vizite. Nu a facut bine la silueta. Am zis ca din februarie (ian avem multe evenimente in familie) o sa trec pe regim lacto-vegetarian ca in sarcina si slabesc. Poate vine si primavara mai repede si mai si plimbam suncile ca tare le place in casa...
La multi ani, Davidutzu! Ce baiat mare te-ai facut, parca mai ieri te aducea mami acasa de la spital... simona83 attached the following image(s):
|
|
| Hihihi... am uitat sa va povestesc. Mi s-au urcat incurajarile vostra la cap si iata-ma ca am inceput sa scriu o carte pt copii. Victor e abonat, in fiecare seara aduce laptopul sa ii citesc povestea, nu mai vrea sa citim nici din cartea cu dinozauri. Si daca la inceput am vrut sa fac ceva gen tzaca-paca si gata, evolueaza intr-o poveste destul de mare iar Victor mereu o vrea citita de la inceput. |
|
| La multi ani tuturor sarbatoritilor si la multi ani Ioanei mele Simona vrem si noi sa citim povestea iar Daria ta s-a facut o adevarata domnisorica dana_h attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| La multi ani Daria Ioana!!te pupam Esti o frumusete,felicitari pt botez! La multi ani tuturor ce azi de Sf.Ioan isi serbeaza onomastica!! Lala,Simona83,SimonaSym aveti niste copilasi adorabili,ii pupacim pe falcutele dulci!!! Nu mai stiu a cui bebelusi frumosi am mai vazut pe aici dar toti sunt de revista nu alta!! Gaza mea e bine,creste,e o grasunica,toata lumea zice ca e tare mare dar nah,ce sa fac daca s-a nascut mare?!! Inca nu isi tine foarte bine capul stand pe burtica,in schimb daca o tin in brate sta foarte bine.Ii place sa o tin in sezut,iar daca o pun in semisezut se incoarda sa se ridice.E foarte vioaie,zambeste,gangureste si chiuie uneori,iar daca nu ii convine ceva,sau astepta sanul tipa si ii place televizorul,cum o tin ea tot intoarce capul dupa el.o ador! Va pupacim pe toate mamicile si pe toti prichindeii! incerc sa pun poze ca sunt pe telefon.sper sa reusesc deyutzu attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 119
| Mamici scumpe,aveti niste bebelusi foarte frumosi si grasuni . Va doresc sa fiti cu toti sanatosi si sa ramaneti frumosi. Am o intrebare ptr cele care au nascut prin cezariana. Cam ce suma sa am pregatita?? Cat dau la dr si la anestezist si..buzunarele asistentelor? Eu sunt din Bacau . Pupici! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| La Multi Ani mamici! Nu mai pot de dragul puilor vostri!!!! |
|
| Vai, Deyutzu, ce grasunica zambareata ai!!! |
|
| Deyutzu nu mai lua in seama rautaciosii,fetita ta d superba si are niste obrajori deliciosi |
|
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Deyutzu, e asa dulce, parca e Maria mea, cu bolfutele alea. Eu ii spun chipmunk, ca e ca o veverita, bolfosica mea. Se pare ca de pe 28 decembrie avem si noi probleme cu constipatia. Am inceput sa ii pun la 2 zile jumatate de supozitor. Si totusi, pe 2 ianuarie mi-a tras iar doua explozii, una la amiaza si una seara, de nu stiam de unde sa incep cu stersul. Iar pe 5 a trebuit sa o bag cu tot cu haine in dus . So, eu cred ca se face cate un dopulet acolo si ce se mai chinuie saraca, imi vine mie sa plang cand o vad. Suzy ne ajuta mult, ca se screme fara sa planga cand o are in gurita. Dana, ce a crescut si gazuta ta! Sa fie toate sanatoase!! Si mamicile!! |
|
|