Clubul Mamicilor - 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
capsunica
Scris: Tuesday, December 30, 2014 8:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/10/2013
Heiiii :*:*:* mamici scumpe ..va rog sa ma.scuzati ca nu am intrat pe forum .. is lipita de piticu asta :)) urmaresc tot ce face ... o sa intru intr.o zi si o sa va scriu ce facem :D mai greu pe forum sa scriu ... :( pana intruu .. pana citesc .. :( ..nu am apucat acum sa citesc tot dar sper sa am umpic de timp liber sa va scriu :*:*:*:* noi suntem.ft bine :* cuminti ... o sa pun pozici :D tot cand o sa scriu ..va pup pe toate si pe bebeiii vostriii :*:*:*:*:*
Andreea.A
Scris: Tuesday, December 30, 2014 11:11 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2013
Danuta, eu o pun la san acum la fiecare masa, mai putin la amiaza cand ii dau lapticul adunat de peste noapte si zi ( pun sticluta cu capul de la pompa la sanul de la care nu alaptez si strang ce curge si apoi pun in frigider). Am noroc maxim ca imi dorme noaptea de la 23:30 la 9 sau 9:30 dimineata. Daca s-ar trezi, nu stiu ce as face, cred ca i-as da formula, ca tot nu e de ajuns. Beau lichide...compoturi, suc natural, apa, ciorbe, ceaiuri de toate natiile..nu am incercat inca pastilutele. Astea urmeaza.
Cred ca a scapat singurica de klebsiella ca nu a mai facut explozii ...dar nici cacuta de trei zile.
Roxanine
Scris: Wednesday, December 31, 2014 7:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2013
La multi ani fetele!!!

Intrbare intrebatoare? La 6 saptamani cum raspund bebelusii la sunete? Al meu nu are nici o reactie daca bat din palme sau daca il strig. Doar daca doarme si fac cu o zornaitoare tresare usor. Pediatrul spune ca nu aude bine. Am fost la Orl, care spune ca totul e ok, sa schimb pediatrul. Nu mai stiu ce sa cred..

Help!
deyutzu
Scris: Thursday, January 1, 2015 1:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/26/2013
La multi ani 2015!!!Multa sanatate voua mamici si puiutilor vostri!!iloveyou majoreta Lumanari
Andreea.A
Scris: Thursday, January 1, 2015 6:15 PM
Nivel

La multi ani, scumpele mele!
Rox,si noi ne-am speriat cu treba asta...nu reactiona deloc la batut din palme sau la pocnit din degete langa ureche. Dar cand a tras soacra-mea intr-o zi perdeaua, ea dormea si a tresarit asa de tare de la zgomot ca s-a trezit. Eu zic ca le este distrasa atentia din prea multe parti si de asta nu reactioneaza.
Roxanine
Scris: Friday, January 2, 2015 12:25 AM
Nivel

Andreea, multumesc nespus pentru raspuns. Inca tot ingandurata sunt dar m-am linistit..

Exact la fel face si ingerasul meu. Daca pocnesc din degete, la ureche sau o jucarie Zornaitoare, nici macar nu clipeste. Dar daca doarme si fac un zgomot mai mare, tresare din somn, dar nu tot timpul. Daca vorbesc cu el, gangureste, zambeste, parca imi raspunde, ma urmareste. L-am obisnuit cu zgomote in casa, televizorul merge mereu nu pe volum mic, muzica ziua, noi vorbim tare. Dar ma mira faptul ca medicul a zis ca aude, dar nu aude bine. Spune ca poate sa faca parte din personalitatea lui, dar trebuia un minim de reactie pe care el nu a avut-o cand a fost medicul. Nu mai stiu ce sa cred. Mai astept cateva saptamani si o sa consult alt orl-ist, si categoric alt pediatru. pale
Andreea.A
Scris: Friday, January 2, 2015 12:36 AM
Nivel

Roxanine wrote:
Andreea, multumesc nespus pentru raspuns. Inca tot ingandurata sunt dar m-am linistit..

Exact la fel face si ingerasul meu. Daca pocnesc din degete, la ureche sau o jucarie Zornaitoare, nici macar nu clipeste. Dar daca doarme si fac un zgomot mai mare, tresare din somn, dar nu tot timpul. Daca vorbesc cu el, gangureste, zambeste, parca imi raspunde, ma urmareste. L-am obisnuit cu zgomote in casa, televizorul merge mereu nu pe volum mic, muzica ziua, noi vorbim tare. Dar ma mira faptul ca medicul a zis ca aude, dar nu aude bine. Spune ca poate sa faca parte din personalitatea lui, dar trebuia un minim de reactie pe care el nu a avut-o cand a fost medicul. Nu mai stiu ce sa cred. Mai astept cateva saptamani si o sa consult alt orl-ist, si categoric alt pediatru. pale

Mami, dar nu i-au facut audiograma in maternitate?
Roxanine
Scris: Friday, January 2, 2015 3:08 AM
Nivel

Nup. La noi nu exista asa ceva... Nici macar la un cabinet privat Orl din oras nu exista. Pot gasi maxim la Cluj, adica sa ma deplasez cu copilul 200 km. NuImiPasa

Singura solutie e sa mai astept 2 saptamani.

Alt pediatru spune ca este normal la varsta asta sa nu stie sursa sunetului, si etc. Dar stiu sigur ca alri copii reactioneaza la batai din palme. Acum nu mai stiu ce sa cred. Sa se fi obisnuit cu sunetele din casa? De ce in somn reactioneaza dar nu tot timpul si cand e treaz deloc, nici nu se misca nici clipeste, doar daca vorbesc/ mimez ma urmareste?

Daca a mai patit cineva asa? Sau cunoasteti cazuri asemanatoare?
aurishta
Scris: Friday, January 2, 2015 9:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Roxanine, mie mi se pare normal...este inca mult prea mic pentru reactii! Nu lua ca reper achizitiile altor copii de varsta lui, fiecare are ritmul propriu de maturizare cerebrala! Daca medicul ORL ti-a zisa nu te alarmezi, eu zic sa mergi pe mana lui!
crys
Scris: Friday, January 2, 2015 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2014
La multi ani mamici!birthday sarbatoare Sa aveti un an minunat, plin de satisfactii si implinirii cu bebelini cuminti si sanatosi.
iloveyou iloveyou iloveyou
dana_h
Scris: Friday, January 2, 2015 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Rox,nici Daria la inceput nu reactiona la toate zgomotele,numai la ce vroia ea.apoi pe masura ce crestea devenea mai atenta la toate zgomotele.
Simona Sym
Scris: Friday, January 2, 2015 10:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2014
La multi ani dragi mamici, sa va dea Domnul tot mai multe motive de bucurie si clipe minunate alaturi de puisorii vostri! Ne dorim cu toate sa creasca mari, dar perioada asta, cu bune, cu grele, ca nu pot spune chiar cu rele, este si va ramane cea mai frumoasa cand ne-am strans la piept pt prima data copilul si cand usor, usor am inceput sa il cunoastem.
La multi ani tuturor: bebici, mamici, tatici, bunici, amici...
Si iata-ne si pe noi!

Simona Sym attached the following image(s):
dscn4955.jpgdscn4946_mica.jpg

lala_aurelia
Scris: Sunday, January 4, 2015 12:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
La multi ani mamici si pitici!! Sa aveti un an bun din toate punctele de vedere!

Noi suntem bine, piticuta creste si pe zi ce trece invata tot mai multe lucruri noi. A descoperit caruselul de la patut dar rezista maxim 10 minute cu el apoi se plictiseste, a inceput sa vocalizeze o multime de "nga, gagu, buei, ama", cand ii este foarte foame ma cearta si tipa la mine ras

Nu am mai masurat-o dar mi se pare ca este mai lungana si mai grea pe zi ce trece. Aflam la masuratorile de 2 luni. Continuam cu administrarea de Bifido Baby de 2 ori / zi dar tot am mai avut nevoie de stimulare de cateva ori. Durerile de burtica nu mai sunt asa de grave, o linistesc mai usor. In schimb avem alta problema: de cand cu puseul de crestere mandruta mea nu mai doarme singurica. Deloc! Trebuie sa fie cineva langa ea neaparat. Si de adormit trebuie sa ma plimb cel putin o ora cu ea in brate leganand-o in timp ce ea maraie si plange pe toate tonalitatile si intr-un final adoarme. Seara este cel mai grav. Dupa baita este foarte relaxata, adoarme 10 minute dupa ceas si apoi se trezeste in urlete de nu stim ce sa-i mai facem si iarasi luam plimbarea, mai doarme 10 minute, iar urla...
Am incercat o multime de chestii sa o determin sa doarma singura. Am pus patutul lipit de pat cu un grilaj desfacut, am imbracat un urs de plus cu haine de-ale mele, am dormit pe asternuturile ei...nimic nu functioneaza. Nici ziua si nici noaptea nu doarme singurica. Plus ca noaptea nu mai doarme in patutul ei - numai cu noi in pat, mai ales langa mine. Exact ce nu mi-am dorit! Nu am mai dormit 3 ore legate de vreo 3 saptamani si ma dor toate oasele pentru ca dorm mereu stramb, cu grija si ma trezesc des sa o verific. Sunt cu nervii la pamant din lipsa somnului si mi-e tare dor de vremea cand o lasam sa doarma in patut si imi faceam treaba. Acum trebui inclusiv la toaleta sa merg in cea mai mare viteza.
Au fost sarbatorile si am avut membrii familiei acasa, am pasat-o cand am avut nevoie sa fac cate ceva dar o sa raman singurica cu ea si tare mi-e ca nu o sa apuc nici sa mananc....

Nu stiu ce sa fac, cum sa procedez....sa o las sa planga este exclus. Bineinteles ca nu fug la ea la prima maraiala si mereu incerc sa-mi dau seama dupa plans ce are nevoie. Dar cand copilul este imbaiat, cu scutec curat, a mancat pe saturate si burtica nu o doare ( nu se screme, nu-si freaca piciorusele, nu se strange) iar ea urla cat poate in timp ce o tin in brate si o plimb prin casa ma apuca disperarea.
Uneori am senzatia ca toti ceilalati bebelusi sunt niste ingerasi...aud povesti de copii care de la 2 luni dorm cel putin 6 ore pe noapte, care adorm singurei in patut....
Ca sa nu discutam despre adormit...la san nu mai adorme de mult. Noaptea suge ( o alaptez culcata mai nou daca este in pat cu mine) si cand se satura scuipa sanul si gata doarme in continuare ( daca am noroc). Ziua nici vorba sa adoarma asa de simplu. Si nu e vorba ca as vrea sa doarma tot timpul...imi place sa stau cu ea, sa ii vorbesc, sa ma joc si sa ii urmaresc reactiile...dar dureaza f putin, 10-15 minute si apoi o ia plansul si e din ce in ce mai obosita si plange din ce in ce mai tare....
Incerc sa ma incurajez ca e micuta inca si ca mai e destul timp sa-si faca si un program, sa se invete si in patut si altele.....dar uneori imi pierd speranta....
Oare sunt singura care trece prin asa ceva?

lala_aurelia attached the following image(s):
10682_904615142895706_6574638448524138435_n.jpg10805696_901891989834688_2198477738398182527_n.jpg10897128_901891943168026_932858493307157610_n.jpg10897921_901891939834693_1334577508620606491_n.jpg10356703_901891899834697_3313332221105348152_n.jpg

crys
Scris: Sunday, January 4, 2015 11:43 PM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2014
Buna seara mamici!

Noi suntem relativ bine, am trecut cu bine de primele 4 saptamani iar peste 2 zile face o lunita!sarbatoare Am reusit sa ne formam un program pe care incercam sa-l respectam, mancam la aproximativ 4 ore 100 ml de lapte, nu stiu daca este mult sau putin pentru varsta pe care o are insa deocamdata ne merge bine asa. A luat in greutate aproximativ 1 kg si sta mai mult timp treaz. Mucusorii se pare ca ne-au parasit insa tot are un hornait ciudat de care nu poate scapa...
Din pacate, de cateva zile au inceput colicii iar micutul plange foarte tare, ma bucur ca nu avem decat 2 reprize pe zi care nu dureaza foarte mult, insa din cauza asta nu adoarme decat in brate si este foarte sensibil.
Maine sper sa ajung la pediatru si am sa vin cu mai multe vesti.

Simona Sym ai o mandrete de flacaucomputerlove

lala_aureliafetita ta este o dulceatacoeur coeur coeur este micuta si probabil se simte protejata numai langa tine. Ai rabdare si nu ceda psihic, roaga-l pe sot sa te ajute, eu cand sunt foarte obosita il rog pe el sa stea cu micutul iar eu dorm o ora fara grija pentru ca noaptea sunt cu ochii numai pe bebelin, mai ales ca este horcait si nu stiu cauza.

Aveti grija de voi si de ingerasii vostri...va pup de toate!

crys attached the following image(s):
img_7349.jpgimg_7369.jpg

fdianamaria
Scris: Monday, January 5, 2015 12:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Buna fetele, ma bucur sa va gasesc si regasesc !!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.