Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Sa aveti un Craciun fericit, plin de caldura si liniste sufleteasca. Sa va dea bunul Dumnezeu sanatate, intelepciune si intelegere in familie. Va pup pe toate |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Buna seara mamici cu lipici!
Ada ce flacau mare si frumoas ai! si atat de cuminte!?! sa doarma o noapte intreaga, pff... cand se va intampla asta si la noi? nici nu mai stiu de cand n-am mai dormit o noapte cap coada insa ne facem noi mari :) La multi ani pentru printesa ta! sa creasca mare si sa fie sanatoasa
Dana ce bine ca ati trecut usor de vaccin, sper sa fie la fel si la noi. Cred ca voi renunta si eu la espumisan, am impresia ca ii face mai mult rau..inainte scrasnea putin inainte sa dea cate o basinica acum plange ca il doare burtica iar asta se intampla de cand ii dau picaturile, am sa incerc si eu bonisan, daca si tu si Ada spuneti ca este bun. Va multumesc pentru sfat
lala_aurelia sunteti mari deja chiar daca treceti printr-o perioada mai dificila in final va fi bine, oboseala dispare cand vezi ca micutei ii este bine, cel putin la mine asa este...si apoi momentele aste ne apropie si mai mult de ei am sa continui si eu cu espumisan pana se termina sticluta daca spui ca dureaza putin pana se acomodeaza organismul daca nu vad nici o schimbare o sa iau bonisan. Si am sa incep sa ii dau si eu inainte de fiecare masa, dr. pediatru mi-a spus sa ii dau o data pe zi cate 10 picaturi, poate si de aici crampele, nu isi poate face efectul cum trebuie.
Andreea, Ema, Capsu, Simonici, Symi, Ela, Roxi si toate mamicile - sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori!
Craciun fericit tuturor! |
|
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| Mamici va uram Craciun Fericit alaturi de bebelusi si de toti cei dragi sufletului vostru!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Ho ho ho.....Craciun fericit!!!!!!!
Va iubesc pe toate emanicole attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Vai, Ema, ii sta perfect costumasul!! Il ador!! |
|

Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Andreea.A wrote:Vai, Ema, ii sta perfect costumasul!! Il ador!!
Andreea
De baut pentru toata lumea....face cinste tatanutza( stefanut). La multi ani pui mic si drag. Te iubeste mami foarte mult!!!!!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 443
| Sarbatori fericite dragi mamici !!! La multi ani Stefanut, pui de Ema Dam si noi de baut pentru ca suntem Stefania si Stefan Sper ca ati petrecut frumos primul Craciun alaturi de copilasii vostri. |
|

Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 120
| La multi ani Stefanut, Stefania si Stefan! |
|

| La multi ani, la multi ani, la multi ani! Copii frumosi, sa fiti sanatosi si voiosi si sa va iubiti parintii!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| La multi ani! |
|

| Fetelor, voi cum mai stati cu lactatia? Eu sunt speriata ca nu ajung la patru luni fara completare...cu chiu cu vai ajunge laptele de la o masa la alta si am mai scos si din congelator. Laptele parca e din ce in ce mi transparent si are o tenta spre verzui. |
|
Inregistrat: 11/26/2013 Mesaje: 151
| Andreea.A wrote:Fetelor, voi cum mai stati cu lactatia? Eu sunt speriata ca nu ajung la patru luni fara completare...cu chiu cu vai ajunge laptele de la o masa la alta si am mai scos si din congelator. Laptele parca e din ce in ce mi transparent si are o tenta spre verzui. Si eu stau cam prost cu lapticul,asa ca tine Andreea, abia imi ajunge ,iar seara cand se maraie si nu vrea suge trebuie sa depuna ceva efort sa mai vina laptic ii dau cate 80-100 ml ceai ca sa nu ii dau formula.Doua luni i-am dat completare,o luna deloc dar nu e sigur de acum incolo. Nu stiu ce sa fac sa pot sa ii dau cat mai mult timp san.Mai vedem pe parcurs cum stam. |
|

Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Buna seara mamici
Scuzati lipsa insa am fost extrem de obosita zilele astea , in fiecare zi 2 -3 randuri de musafiri plus ca bebeul meu a avut o perioada in care nu prea dormea si vroia sa pape mereu - mai ales noaptea - cred ca l-au agitat si pe el vizitele si ochii curiosilor...
Si cu intarziere vreau sa urez si eu La multi ani Stefanut, Stefania, Stefan si tuturor copilasilor frumosi
|
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Fetele aceeasi problema am avut-o si eu.am luat galafor forte de 3ori pe zi,ceai de fenicul ,muuuulte lichide si bb pus la san cat mai des si cand vrea.renuntati la completari ca mai mult va sabotati lactatia.puneti bb la san foarte des si noaptea cel mai important.si eu aproape ca nu mai aveam si am renuntat la completari,bb la san mai mereu si mi-am revenit,curge iar parau.cu cat bb trage mai mult,cu atat se stimuleaza maj bine.daria urla cu tati in gura ca nu prea venea laptic si vroia completarea si eu nu-i dadeam.ne-am chinuit cateva zile dar am reusit si acum de 2 sapt suntem iarasi exclusiv pe tzati. La multia ani Stefanut si din partea noastra |
|

Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Fetelor, sa aveti parte de un an nou minunat alaturi de puii vostri, va pupacim pe toate!
Ema, sa traiasca Stefanut, sa va bucurati de el si sa fie sanatos si fericit!
Gata si Craciunul, la noi de cand e Victor in vacanta nu avem timp nici sa respiram, si inca suntem amandoi parintii cu ei. Daria e mucioasa nevoie mare, se chinuie saracuta, dar deja ne-am invatat cu ei. Si noi cu musafiri, alergatura... Daria a primit jucarioare si hainute de la Mos Craciun pentru ca a fost cea mai cuminte. Am cumparat si vase de tot felul, toate culorile, cu capac, fara, lingurite de silicon, canuta ca ne pregatim si noi incet incet de diversificare.
Ieri a cazut din pat, a plans timp de 5 minute de sperietura si eu cu ea cot la cot. Nu am respirat decat cand am vazut-o zambind stirb la mine. Ii sparge si un dintisor gingia si e extra maraita, dar imi doarme toata noaptea deci eu si tati suntem multumiti. De-ale tineretii valuri...
Va pupacim pe toate si pe minunicile voastre!!! |
|
|