|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Buna mamici cu pitici Vad cavsunteti foarte ocupate cu bebeii vostri ca ju prea e activitate in casuta noastra...dar asa si trebuie ca doar de asta ne-a binecuvantat Dzeu cu copilasi Moa sunteti mari si frumosi Cum te descurci mami ? Bebe meu are bateri Duracel eu 777 dar incerc sa tin pasul Avem 7 dintisori si cred ca mai urmeaza! De papat acum e intr-o perioada cand titi e baza, mancarica prea putin, cateva lingurite ! Pupam si salutam toate mamicile cu pitici inna19 attached the following image(s):
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| inna19 wrote:Buna mamici cu pitici Vad cavsunteti foarte ocupate cu bebeii vostri ca ju prea e activitate in casuta noastra...dar asa si trebuie ca doar de asta ne-a binecuvantat Dzeu cu copilasi Moa sunteti mari si frumosi Cum te descurci mami ? Bebe meu are bateri Duracel eu 777 dar incerc sa tin pasul Avem 7 dintisori si cred ca mai urmeaza! De papat acum e intr-o perioada cand titi e baza, mancarica prea putin, cateva lingurite ! Pupam si salutam toate mamicile cu pitici Buna inna,ia uite si bebe e fan cantecele pt. copii!Trecem si noi prin aceeasi perioada de super agitatie odata cu invatatul mersului trebuie urmarit peste tot,face numai prostioare,iar activitatea lui preferata e scormonirea in pamantul din ghivecele de flori .Cu papica noi am reusit in sfaaaaasrsit dupa doua luni de chin in care ma gandeam ca bebe nu o sa manance vrodata a ajuns sa pape un castronel intreg de mancare,iar mie mai mi-a venit inima la loc.Off..parca ma apuca nostalgia cand intru aici pe forum,parca mai ieri despicam firul in patru pe la aspirante si apoi la burtici. Va pup mamici dragi!!! |
|
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Ce lini?te... a?a mie de dor de voi mai fetelor |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/19/2014 Mesaje: 606
| Va salut cu drag..Mi e dor de trecut ElenaD94 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/2/2015 Mesaje: 412
| Buna tuturor mamicilor Am un baietel de 4 luni si 3 saptamani si de cand avea 3 saptamani are ceea ce se numeate acnee neonatala, si i ca nu a trecut,are cand mai multe cand mai putine...pediarra mi-a recomandat advantan, l-am dat de cateva ori, dispar si in cateva zile reapar si oricum mi-e frica sa-l dau cu creme de astea puternice..folosesc doar apa termala. Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Aveti vreun sfat si pentru mine? Va multumes si va doresc zile frumoase alaturi de copilasii vostri frumosi! |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Buna fetelor. Am si eu o problema cu bebe Alex si astept pareri.La controlul de 8 luni pt ca nu statea in fundulet am primit trimitere la neurolog unde dupa consult mi a spus ca are un sinus dermal la fundulet pt care trebuie radiografie.Neurologic este ok , ne a recomamdat cateba sedinte de kinetoterapie. Cautand pe net despre sinusul dermal am gasit numai informatii de spina bifida. Sunt foarte suparata. Atasez o poza cu finduletul bebelului meu sa mi spuneti dc ati mai vazut asa ceva. Doctora m a linistit ca cel mai probabil nu este nimic, gaurica fiind f jos dar tot nu am liniste. Astept pareri. Elena imi pare rau ca nu te pot ajuta. Nu ne am confruntat cu asa ceva. iuli33 attached the following image(s):
|
|
| In poza pare mai mare, nu este chiar asa, dar ma mira ca nici neonatologul la nastere, nici 2 pediatrii nu au vazut, nici eu nu i am dat atentie desi am obs, am zis ca este normal. |
|
| Merg azi la neurolog si revin cu amanunte |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/15/2015 Mesaje: 170
| Elena7, de ce nu ceri parerea unor medici dermatologi? Eu asta as face. Sanatate! |
|
| Iuli33, succes la medic, sa fie bebe sanatos! Te asteptam cu vesti bune! |
|
| Am fost la dn dr. Sorin Tarnaveanu la Marie Curie. Este un sinus dermal situat destul de jos unde deja se termina maduva spinarii si terminatiile nervoase. Nu mi a recomandat investigatii suplimentare pentru ca bebe s a dezvoltat normal, are reflexe bune si doar doar pentru linistea mea pt sa i faca un RMN dar dansul nu recomanda. Mi s zis totusi ca daca copilul nu merge pana la 1 an jumate sa revin si atunci ii face RMN desi nu crede ca o sa fie cazul. Mi a recomandat sa faca kinetoterapie. Fiind un neurochirurg apreciat dupa referintele citite pe net nu cred ca ma trimitea cu copilul acasa dc ceva nu era ok, a si insistat ca nu recomanda RMN decat dc insiat eu, pentru linistea mea dar avand in vedere ca se face cu anestezie generala am zis sa asteptam sa vedem cum evolueaza copilul. |
|
| Am fost la dn dr. Sorin Tarnaveanu la Marie Curie. Este un sinus dermal situat destul de jos unde deja se termina maduva spinarii si terminatiile nervoase. Nu mi a recomandat investigatii suplimentare pentru ca bebe s a dezvoltat normal, are reflexe bune si doar doar pentru linistea mea pt sa i faca un RMN dar dansul nu recomanda. Mi s zis totusi ca daca copilul nu merge pana la 1 an jumate sa revin si atunci ii face RMN desi nu crede ca o sa fie cazul. Mi a recomandat sa faca kinetoterapie. Fiind un neurochirurg apreciat dupa referintele citite pe net nu cred ca ma trimitea cu copilul acasa dc ceva nu era ok, a si insistat ca nu recomanda RMN decat dc insiat eu, pentru linistea mea dar avand in vedere ca se face cu anestezie generala am zis sa asteptam sa vedem cum evolueaza copilul. |
|
| Succes la kineto si recuperare rapida lui bebe |
|
| Multumesc |
|
| Mamici dragi, am citit intr-un suflet aceasta casuta..ce frumoasa experienta e cea de mama..grea uneori, dar f frumoasa. Sa va povestesc despre bebele meu care are 2luni si 3sapt, 6600gr, si care mananca incontinuu si nu prea doarme ziua. Alaptez exclusiv la san, ce ma sfatuiti sa fac ca sa maresc cantitatea de lapte? Beau f multa apa, pap ciorbe/supe si ocazional fac ceai pt lactatie de la Fares sau Hipp. Altceva ce ma mai sfatuiti? Haideti mamicutelor sa animam putin si aceasta casuta cam uitata.. Va pup! |
|
|