|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Am trecut si noi sa va salutam si sa ne laudam ce mari am crescut Ieri am facut 8 lunite, suntem foarte activi, nu stam locului o clipa, avem 3 dintisori si acum rasare nr 4. Pupacim toate mamicile si bebeii lor ! Muah inna19 attached the following image(s):
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| inna19 wrote:Am trecut si noi sa va salutam si sa ne laudam ce mari am crescut Ieri am facut 8 lunite, suntem foarte activi, nu stam locului o clipa, avem 3 dintisori si acum rasare nr 4. Pupacim toate mamicile si bebeii lor ! Muah Ia uite ce baietel mare si frumos!!!Ce repede trece timpul!Acus,acus face un anisor Vad din poza ca ii place tare mancarica,la noi diversificarea merge cam rau,cu mofturi ,strambat din nas si toate cele.Nici fructele nu ii sunt pe plac...off! Apropo cum ai reusit sa prinzi centura din jurul mijlocului copilului,eu nu m-am prins nici acum asa ca am legat-o pur si simplu in spate |
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Roxyfoxy wrote:Ia uite ce baietel mare si frumos!!!Ce repede trece timpul!Acus,acus face un anisor Vad din poza ca ii place tare mancarica,la noi diversificarea merge cam rau,cu mofturi ,strambat din nas si toate cele.Nici fructele nu ii sunt pe plac...off! Apropo cum ai reusit sa prinzi centura din jurul mijlocului copilului,eu nu m-am prins nici acum asa ca am legat-o pur si simplu in spate Roxy multumim Crestere mare si voua ! Stai linistita ca nici noi nu suntem fani papica , de multe ori ii mulg laptic in lingurita si asa ii dau, de multe ori cand vede ca il pun in scaun, incepe sa maraie, zici ca-i scaunul de teroare , doar ca dupa ce ii dau cu lingurita ii pun ce ramane pe masuta lui sa invete sa bage singur in gurta mai ales cabe foarte incantat desi se manjeste tot :003 In legatura cu centura nu stiu sa-ti spun ca sotul s a ocupat, dar il intreb si eventual iti fac poze, poate te poti orienta. Va pupam : |
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Salutare mamici ,am trecut si noi sa va salutam si sa va spunem ca pt noi vaccinul de 2 luni a fost tare traumatizant ,am plans tare si cand ni la facut si seara cand sa relaxat piciorul iar a 2 a zi am facut febra Am luat preventiv paracetamol sup.care cred ca ne-au ajutat si nu am facut si alte reactii. Acum suntem ok ,incepem sa descoperim lumea ,degetele ,pumnu si gangurim . Roxi multumim,sanatate sa aveti si voi Inna,ce mare e flacaul vostru Pupici tuturor |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| ... Hey mamici.... si noi am am crescut... ne dor rau gingiile AndreiutzaEu attached the following image(s):
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Buna mamici!Am devenit si eu mamica de o saptamana si o zi .Ea e minunea mea doinanuta attached the following image(s):
|
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| doinanuta wrote:Buna mamici!Am devenit si eu mamica de o saptamana si o zi .Ea e minunea mea
Felicitari Doina ,sa va traiasca fetita sa fie sanatoasa si sa creasca mare .Sopr la titi (daca alaptezi ) Roxi,Andreiutza si Inna ce mari sunt flacaii vostrii.Sanatate multa si pupici |
Inregistrat: 10/16/2014 Mesaje: 284
| Buna, mamici si pitici! Ne primiti si pe noi in randul vostru? Va pupam cu balute |
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| Buna mamici!am trecut si noi sa va salutam!maine facem 6 luni santem mari avem 9 kg,am inceput diversificarea papam legume pasate,banana cu mar si biscuiti,branzica facuta in casa,din pacacate titi nu mai avem .in rest santem cumintei stam in fundulet cu bataielile de rigoare si dormim toata noaptea,deci cu alte cuvinte neam facut mari..
Va pupam cu mare drag si dor mamicute dragi! |
| doinanuta wrote:Buna mamici!Am devenit si eu mamica de o saptamana si o zi .Ea e minunea mea
Felicitari!!! Nu cred ce repede a trecut timpul parca ieri eram la gravidute si la aspirante
|
| AndreiutzaEu wrote:
Felicitari!!! Nu cred ce repede a trecut timpul parca ieri eram la gravidute si la aspirante
AndreiutzaEu attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 484
| doinanuta wrote:Buna mamici!Am devenit si eu mamica de o saptamana si o zi .Ea e minunea mea Felicitari!sa va traiasca! |
|
Inregistrat: 8/26/2014 Mesaje: 322
| Buna fetelor Bebe Alexandru are 5l si 2s Maine suntem programati pentru desfundarea chirurgicala a canalului lacrimal .revin cu amanunte pentru mamicile interesate.Are mama ceva emotii dar o sa trecem cu bine . |
|
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 515
| iuli33 wrote:Buna fetelor Bebe Alexandru are 5l si 2s Maine suntem programati pentru desfundarea chirurgicala a canalului lacrimal .revin cu amanunte pentru mamicile interesate.Are mama ceva emotii dar o sa trecem cu bine .
Succes iuli!sa ne tii la curent! moa attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2016 Mesaje: 1
| buna.sunt alina,am un baietel de 3 anisori .Am o problema pe care nu stiu cum sa o scot la capat.Numai vrea sub nici o forma sa mearga la gradinita.A fost foarte racit si a trebuit o saptamana sa stam acasa...ei...atat mi-a trebuit..cand vine vorba de gradinita ne tavalim pe jos.Nu stiu ce sa ii mai zic,ce sa ii mai fac ca sa inteleaga ca trebuie sa mearga.Chiar nu as vrea sa il tin acasa. Anelise wrote: Va invitam in Clubul Mamicilor pentru stat la povesti! Daca in schimb aveti o problema anume, va rugam sa incercati sa o dezbateti la topicul dedicat... |
|
|