|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2015 Mesaje: 124
| corinaalexandra wrote:Zambila va pupam si noi .ce mai faceti??? Ioana laura ce fetita mare ai si frumoasa foc ...cum stati la capitolul dintisori???cand au dat canini cum a fost ???pupici Nasmyne hmmmm cam asta e perioda lor intensa...si a mea a avut din plin....nimic nu o calma decat timpul....cand au trecut asa ca rabdare si sa dea Dumnezeu sa nu prea aibe ca stiu ce greu e... Pupici Mariuka pupiciiiii sa nu mai asculti de soacra tu stu ce e mai bine pt puiul tau Rocsana ce mai faceti??? Gaza_mica cat are bebe??a vomat in jet sau a regurgitat laptic cu siropel?te pup Inna va pup dulce Adina il pupa pe Raul si ii trimite imbratisari(ii spune ca a fost cumintica ,chiar daca ieri cand a iesit in parc au venit 3 baieti la ea ,ea tot pe Raul il vrea ) mersi. Pana acuma are 8 dintisori. 4 sus 4 jos. Caninii inca nu io iesit,cred ca acuma se pregatesc sa iasa. O fost destul de ok cu dintii pana acuma. No facut febra nu nimic,poate un pic o fost mai agitata. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| gaza_mica89 wrote:Mul?umesc de sfaturi mamici , i-am luat pana la urma Bonnisan , prima data a fost ok si apoi l-a vomat si pe asta, apoi am luat si apa de marar ( Gripe Baby Water) si fe la asta a vomat , dar vad ca daca ii dau pe stomacul gol nu mai varsa Buna, la noi cu Infacol a mers cel mai bine, se linistea imediat, dar am încercat sa nu îi dau prea des pt ca nesuferitii astia de colici oricum nu trec doar se amelioreaza, iar dr m-a sfatuit sa îi dau doar când vad ca începe criza (zicea ca de obicei spre seara se intampla) si nu preventiv. |
|
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Buna seara dragi mamici Astazi am împlinit o lunita ... Mul?umesc de sfaturi , am reusit sa ii mai dau bonnisan , dar ieri a vomat din nou dupa el, varsa in jet la scurt timp dupa ce mananca , dar asta numai cand ii dau înainte de masa picaturi , din fericire nu il doare chiar ff tare si nici foarte mult , sper sa treaca cat mai repede , va pupam |
|
| gaza_mica89 wrote:Buna seara dragi mamici Astazi am împlinit o lunita ... Mul?umesc de sfaturi , am reusit sa ii mai dau bonnisan , dar ieri a vomat din nou dupa el, varsa in jet la scurt timp dupa ce mananca , dar asta numai cand ii dau înainte de masa picaturi , din fericire nu il doare chiar ff tare si nici foarte mult , sper sa treaca cat mai repede , va pupam cu siropurile de colici si eu am patit daca ii dadeam insinte de masa varsa in get dupa ce papa. Indiferent de ce iam dat pt colici. |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| Roxana din pacate nu am reusit sa alaptez exclusiv...tot asa san apoi completare. Am incercat sa i dau si lapte praf o masa una san dar la san tot imi sta cu orele, adevarul e ca toti copiii iubesc tatica si ar sta cu ea in gura tot timpul. Seara se intampla sa aibe mese doar cu san fara completare...poate cine stie cu timpul reusim.
Suntem mai ok cu colicii, pana la urma Colieful si-a facut efectul, iar de cateva zile ii dau si Bonnisan si mai are din cand in cand mici crize, oricum din cate povestesc alte mamici Lucas al meu are o forma usoara de colici, sau mititelul o fi el mai rezistent la durere ca mami lui
Pupam toti piticii si sa aveti un weekend minunat. Noi suntem intr-o mini vacanta si suntem amandoi rasfatati de tati |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Nasmyne wrote:Roxana din pacate nu am reusit sa alaptez exclusiv...tot asa san apoi completare. Am incercat sa i dau si lapte praf o masa una san dar la san tot imi sta cu orele, adevarul e ca toti copiii iubesc tatica si ar sta cu ea in gura tot timpul. Seara se intampla sa aibe mese doar cu san fara completare...poate cine stie cu timpul reusim. Suntem mai ok cu colicii, pana la urma Colieful si-a facut efectul, iar de cateva zile ii dau si Bonnisan si mai are din cand in cand mici crize, oricum din cate povestesc alte mamici Lucas al meu are o forma usoara de colici, sau mititelul o fi el mai rezistent la durere ca mami lui Pupam toti piticii si sa aveti un weekend minunat. Noi suntem intr-o mini vacanta si suntem amandoi rasfatati de tati
Cu cat sta bebe mai mult la san cu atat se formeaza si mai mult lapte ,asa ca sfatul meu este sa il ti cat mai mult (si eu tot asa am fost sfatuita de un consultant in alaptare si a functionat aem laptic din plin ,iar ce ramane il bag la congelator in pungi speciale )
Noi am avut botezul Duminica trecuta si am fost prinsi tare ,iar acum asteptam pozele cu nerabdare ,pt colici la noi merge bine Espumisanul (Bonisan am folosit numai la inceput ) Sara Maria este bine ,cumintica de numa si la botez a dormit de numa abia am reusit sa ii facem cateva poze si treaza ,in rest papa si somn ,seara dupa baita mai povestim cam 1/2 h si apoi din nou somn si ne trezim pe la 3 /4 sa papam si apoi somn pana pe la 7/8 dimi cand suntem un pic mai active pana adormim din nou Se apropie vaccinul de 2 luni si am emotii sper sa nu faca ceva reactii ,la voi au facut bebeii reactii ? Pupici tuturor |
|
Inregistrat: 1/10/2016 Mesaje: 164
| Salutare Nasmyne concediu placut draga mea ! Rocsana a?teptam pozici de la frumosul eveniment , mie fata nu mi- a facut reac?ii adverse de la nici un vacin. Noi sunt bine , tot asa cu colicii , avem doar ziua , insa nu mai varsa bonnisanul ii dau de vreo 3/zile , si papam in continuare numai san , saptamana trecuta când a facut o luna, Claudiu avea 4 650 g si 53 cm , a luat fix 1 kg de la na?tere si 3 cm |
|
Inregistrat: 4/17/2016 Mesaje: 266
| am venit de la stomatolog si mi-a spus ca am puroi la maseaua de minte. El spune anestezie, drenaj si antibiotic 7 zile. Am plecat de acolo parca distrusa. Am vorbit cu doctorita ginecolog si mi-a zis ca e posibila o infectie ceea ce ar fi mai grav decat anestezie si antibiotic....am nevoie de cineva care a trecut prin asta si a luat si a facut sau cunoaste si bebe a iesit bine si sanatos. |
|
Inregistrat: 7/18/2015 Mesaje: 406
| lara_plus eu de doua ori am luat antibiotic timp de cate 7 zile in trimestrul al doilea pt o raceala foarte puternica. |
|
| Nasmyne wrote:lara_plus eu de doua ori am luat antibiotic timp de cate 7 zile in trimestrul al doilea pt o raceala foarte puternica.
Mi a dat augmentin 625 mg. Unul la 12 ore timp de 5 zile. Pt durere nu iau nimic desi acum ma omoara |
|
| lara_plus wrote:
Mi a dat augmentin 625 mg. Unul la 12 ore timp de 5 zile. Pt durere nu iau nimic desi acum ma omoara
si eu am luat antibiotic in sarcina tot pentru o masea. Am facut si anestezie si bebele nu a avut nimic. Mia zis dentistul ca face anestezie anume pentru gravide. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/28/2015 Mesaje: 628
| Mamici dragi,va atasez si eu pozici de la botezul iubitei noastre Sara Maria .Noi suntem bine ,crestem si suntem tare cuminti daca nu ne supara colici ,dar trecem noi si peste asta,in rest papam doar titi si dormim ,ne pregatim de controlul de 2 luni si de vaccin si speram sa nu ne doara tare si sa nu avem reactii . Va pupacim de numa Rocsana attached the following image(s):
|
|
| ioana laura wrote:si eu am luat antibiotic in sarcina tot pentru o masea. Am facut si anestezie si bebele nu a avut nimic. Mia zis dentistul ca face anestezie anume pentru gravide.
Multumesc din suflet!!! Pot sa ma opresc din gandurile negre!!!! Mersi |
|
| lara_plus wrote:
Multumesc din suflet!!! Pot sa ma opresc din gandurile negre!!!! Mersi
nu ai de ce. Iti doresc sa ai o sarcina usoara. Sa stii ca de multe ori e mai safe un antibiotic,o anestezie sau o pastila de durere decat o infectie care poate avea urmari. Salutam mamicile si bebici si va dorim tot binele din lume. ioana laura attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/11/2015 Mesaje: 487
| Rocsana wrote:Mamici dragi,va atasez si eu pozici de la botezul iubitei noastre Sara Maria .Noi suntem bine ,crestem si suntem tare cuminti daca nu ne supara colici ,dar trecem noi si peste asta,in rest papam doar titi si dormim ,ne pregatim de controlul de 2 luni si de vaccin si speram sa nu ne doara tare si sa nu avem reactii . Va pupacim de numa Superba mica ta printesa!!! Cu vaccinul de 2 luni nu te speria prea tare ca nu e tragedie,noi lui Mihnea i-am facut Infanrix si nu a avut febra deloc,dar a fost toata ziua un pic cam mârâit, atât.
Apropo pentru mamicile care se pregatesc de diversificare ,ca tot întrebam eu pe aici ce aparat e mai bun,am cumparat de la Babymoov, Nutribaby care gateste la abur si blendeaza cu un super pret 390 de lei de la Bebe Militari, poate va este de ajutor.
|
|
|